Случи ми се нещо странно XIII

• 167 076
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • Кьолн
А аз снощи почти не спах.Понеже спя леко и все се ослушвам за децата, постоянно чувах шум от кухнята и ходих,ставах да проверявам какво става.Мъжа ми работи вечер до 12 ч и да ви кажа тази вечер не знам как ще го дочакам.много ме е страх!Живея в апартамент и нямаме нито мишки,нито хмлебарки.Чуваха се сякаш шкафовете на кухнята се хлопат както през деня децата постояно ги блъскат.

# 121
  • София
На мен в събота (задушница) ми се случи нещо странно. Чакахме на касата в Икеа, когато с периферното си зрение видях нещо все едно прелита по тавана (като гълъб). Лекичко приклекнах и ММ се учуди какво става. После огледах тавана и ми направи впечатление, че до всяка каса има по една прозрачна тръба, която стига до тавана. Дали пускат нещо по тези тръби или това, което видях няма логично обяснение?
Тези тръби са за пари, пускат и пращат по тях. Но както в други магазини има врабчета и гълъби, възможно е и там да има.

# 122
  • София
А аз снощи почти не спах.Понеже спя леко и все се ослушвам за децата, постоянно чувах шум от кухнята и ходих,ставах да проверявам какво става.Мъжа ми работи вечер до 12 ч и да ви кажа тази вечер не знам как ще го дочакам.много ме е страх!Живея в апартамент и нямаме нито мишки,нито хмлебарки.Чуваха се сякаш шкафовете на кухнята се хлопат както през деня децата постояно ги блъскат.
Ок, остави шкафовете отворени. Другият вариант е да са съседи (знаеш, някой хора ядат по късни доби)

# 123
  • Sofia
снощи позагледах за малко филма "Паранормална активност 3"  newsm43  и аз почти не спах,причуваха ми се разни неща....

# 124
Ън, Бижу, как точно се случва това пожелаване да отидеш някъде? Като бях малка майка ми постоянно ни казваше на лягане, затворете очи и си представете къде искате да сте, какви искате да сте и така ще сънувате. Мисля, че имам едни  "пожелан" сън, но не в детските години. А може ли сънят да си е просто сън и да не е свързан с тези пътувания, т.е. всеки ли който така сънува пътува?

# 125
На мен в събота (задушница) ми се случи нещо странно. Чакахме на касата в Икеа, когато с периферното си зрение видях нещо все едно прелита по тавана (като гълъб). Лекичко приклекнах и ММ се учуди какво става. После огледах тавана и ми направи впечатление, че до всяка каса има по една прозрачна тръба, която стига до тавана. Дали пускат нещо по тези тръби или това, което видях няма логично обяснение?
Тези тръби са за пари, пускат и пращат по тях. Но както в други магазини има врабчета и гълъби, възможно е и там да има.
Явно съм видяла изчезващите пачки  Joy

# 126
Ах, Бижу, блазе на мъжът ти  Peace
Аз само 3 пъти съм успявала да си досънувам съня, след събуждане, та камо ли да програмирам какво да сънувам. И тка и не разбрах как стана...  Sad

# 127
Спомням си, че когато бях все още момиче-на 17 години, баба ми която ме отгледа и аз я приемах като своя майка почина. Седмица преди това бях много вкисната и нещо ме глождеше вътрешно. Една вечер сънувам майка ми, която си отиде от този свят много млада. Бяхме седнали на една масичка и пиехме кафе на една поляна, красота беше гледката, едно тихо спокойно. Все още си спомням този сън изключително ясно. И в един момент майка ми казва "Ще взема майка ми при мен, много ми е тъжно сама, а пък и ти порасна и ще се оправиш нали?" и аз се разплаках, умолявах я да не я взима, но тя ми каза "Но аз знам, че тя много иска да ме види." събудих се разплакана в ужасно настроение и гледам, че баба ми си спеше. Като се събуди и разказах за съня и тя беше се умислила нещо. После тръгнах за училище и като се прибрах научих новината за баба... Беше ми много мъчно. След погребението сунувам майка и баба щастливи, пращаха ми целувка и се изгубига в някаква много ярка светлина. Поне бях спокойна, че са добре там.

# 128
  • Кьолн
Александревна,мир на праха на твоите майка и баба! Много ме развълнува разказа ти! Сигурна съм,че са заедно и са щастливи!

Доли,за съжаление не можах да го гледам филма защото съм в чужбина и гледам българска телевизия от компа и не можах да се добера до него.Много исках да го гледам!

# 129
Ън, Бижу, как точно се случва това пожелаване да отидеш някъде?................ А може ли сънят да си е просто сън и да не е свързан с тези пътувания, т.е. всеки ли който така сънува пътува?
Нямам представа. Мъжът ми всяка нощ е "някъде" на сън, отделно че заспива за секунди още на път към възглавницата. Предполагам, че може да е просто сън, но не съм наясно с тази материя. Понякога аз сънувам несвързани неща, кошмари, откъслечни моменти, които нямат общо един с друг. А той когато разказва за съня си, все едно филм е гледал и то интерактивно, защото участва в него пълноценно. Забавлява се истински. Той го има за сън. Аз също смятах, че е така, но ето тук чета за други неща.

# 130
Аз сънувам така. Всичко е като филм и си го "подреждам" както желая. Летя непрекъснато. Рядко ми се случва да "падна" обратно. Мога да се видя и в леглото и извън него. Не вярвам, че е нещо необичайно. Мисля, че просто съм по-будна в тези моменти.

Като малка много ходих на сън, но и това не е рядкост.

# 131
Момичета, ето ви една съвсем прясна случка от преди малко. Сутринта към 7 часа ставам и се чувствам толкова уморена...нямате си и представа. Казвам го на мъжа ми и той взе дъщеря ни, за да я заведе на градина и да търчи след това на работа. Останах сама вкъщи. Направих си кафе и излезнах на терасата, бях се замислила за нещо и изведнъж вратата на терасата се тряска. Не обърнах внимание, но в този момент сякаш чувам някой да ходи из стаята и се изпкаших. Влетях бързо и разбира се нямаше никой. По-назад бях рязказвала как често чувам трополене и стъпките на някого и как дъщеря ми обясняваше, че вижда нещо. Та от известно време ми се случват тези странни неща. От както се нанесохме в този апартамвнт всъщност  newsm78
 И така де... Забравих за това и се заех с домакинската работа. Точно преди малко бях в кухнята и чистех котлона и тогава се затръшна вратата както когато бях на терасата и ми се видя(понеже на вратата горе има стъклен участък) нещо като силует, тъмен който мина оттам. Хвана ме шубето, включих телевизора, светнах всички лампи и чакам с нетърпение останалите да се приберат, защото тук сама ми е страшно!! При все, че ми се случи преди минутки... Shocked

# 132
Александрева, спокойно всичко ще бъде наред  Hug  Hug

# 133
След като всички летим на сън осъзнато или не, възможна ли е комуникацията между летящите. Питам, защото от години сънувам човек, разговаям с него, забавляваме се. Той е реален и незнае, че аз съществувам. От както знам за него имам усещането, че трябва нещо да му дам. Държа да кажа, че не си лягам с мисълта за него Laughing Не съм влюбена. Просто си лягам и го сънувам. Имам сънища с него, които се повтарят. Наистина от години имам усещането, че трябва да се запозная с него, но е трудно. Сънищата в доста от случаите ми са свързани със това, защо закъснях толкова. Пита ме къде беше до сега, защо се забави. Дано не звуча много смешно. Всъщност се срещнаха погледите ни на живо един единствен път, но аз умрях от срам и наведох глава. Почти избягах. Така че незнам знае ли за мен или не. Възможно ли е на сън да се търсим?

# 134
fiolio, това, което разказваш е много интересно! А преди да го сънуваш знаеше ли за него или един ден просто срещна човека от твоя сън?

Александревна, на страха очите са големи. Дай си малко почивка от тематиката. Независимо дали нещата са тривиални или има нещо отвъд, което все още не знаем. Изпадала съм в твоята ситуация и е ужасно да дебнеш постоянно какво има в тъмното. Обикновено това ми е критичния момент и тогава решавам, че или съм куку, или още не ми е дошъл момента (т.е. не съм готова) да разбера нещо повече. След това дълго време не се и сещам, докато не отворя пак темата. И така се завъртат нещата. Но всеки път прочитам нови неща и сякаш открехвам по малко някаква тайна вратичка. Имам някакво усещане, че като пораснат децата тогава ще дойде моят момент. Просто сега разумът ми надделява, защото децата зависят от мен и не мога да се отдам на душевно издирване. Но и това ще стане някой ден.

Общи условия

Активация на акаунт