Случи ми се нещо странно XIII

• 167 775
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
При нас с ММ си имаме ден от месеца, в който ни се случват важни събития. На 29 декември ММ дойде в къщи и се запозна с родителите ми. На 29 януари ММ се премести в моя град за да живеем заедно. На 29 ноември постъпих в болница, поради спонтанен аборт в края на 4-я месец. Година по- късно пак на 29 ноември ме изписаха от болницата със здраво детенце в ръце.  Mr. Green

# 226
Преди години се наложи да ми направят кюретаж поради мисед. Датата беше 11.01. Преди две седмици родих дъщеря си на 10.11. ибизбрах 10-ти точно защото не исках да е 11, въпреки че щеше да бъде интересна дата (11.11.2015). Секциото беше планирано за 08:30ч. Преди мен обаче, докараха две родилки за спешно секцио и аз трябваше да изчакам. Дъщеря ми проплака в 13:11 ч. И после кажете, че единиците и единайсетките не ме преследват...

# 227
  • София
Преди два дни случайно прочетох, че имен ден празнуват  Александър и пр.
Сетих се за дядо ми по бащина линия, който е загинал при бомбардировките на София през 1944 г., а татко е бил едва на две годинки.
Спомних си, че като малка исках ако имам син, да го кръстя на негово име, но впоследстие се отказах, понеже името стана много популярно.
И така, докато си мислех за дядо, токът спря. Предишният ден имаше авария и стояхме няколко часа без ток, та си пожелах този път да е нещо дребно и да дойде по-бързо.

Дотук нищо странно, но като излезох в коридора, цъкнах лампата по навик - Ток има!
Понеже сме в къща и мъжа ми подновява поетапно цялата инсталация, веднага му обадих да се оплаквам, че само във всекидневнята няма ток, той ми каза за погледна бушоните на старото табло, докато се върне след няколко часа. Реших, че не е за мен тая работа и докато се ядосвах, че яденето е полусурово и пералнята полуизпрала, недадейно ми хрумна поне да запаля свещичка за дядо.
Тъкмо посегнах за свещичка и токът дойде! Имах усещането, че дядо не иска да му паля свещ и така и не я запалих.
Като си дойде мъжа ми установи, че бушоните за здрави, връзките и всичко останало е наред, но за всеки случай смени някакви кабели, които според него били много стари и може за това така да се е получило.

Вероятно е прав /ел. инженер е/, но съвпадението за мен беше доста странно.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 11:03 от daniabc

# 228
Фиолио, може да имате карма от предишен живот. Пробвала ли си да го попиташ защо се явява в съня ти?
Също слу4вало ли ти се е да виждаш повтарящи се номера като 555, 11 и т.н?

Да. Аз писах по-напред. Постоянно ме пита защо се бавя. Тъжен е. Пита ме къде бях до сега. Защо по-рано не отидох. Понякога плаче. Срещите ни (ако мога така да се изразя), като цяло са доста емоционални всеки път. Като се събудя ме държи дълго. Понякога с дни.
Иначе да и с цифрите ми се случва посоянно. При мен са двойки. Винаги има 22 и почти нямам пропусната вечер в която да не съм погледнала часовника на 22:22. Но това знам, че е чиста случайност. На всеки се случва. Чувала съм като цяло, че много натрупване на едни и същи цифри или комбинации не е много хубаво.

# 229
  • София
Напротив, позволете да изразя съгласие, счита се, че срещането на еднакви цифри като 00:00, 11:11 и 22:22 е на хубаво    Praynig

# 230
Дано да не спамя, но вчера изчетох последните 3-4 страници от тук за летенето на сън и тази нощ сънувах, че летя над една поляна. Странно ми е , защото не помня някога да съм летяла на сън. Сега отивам в темата за сънищата да питам Фрея какво означава летенето на сън.  Thinking

# 231
  • София
★★★amore★★★, Коя е темата за сънищата
 Grinning моите са като от екшън филми

# 232
3, 7, 9, 11, 29 (11), 31, 33 са числа, присъстващи често в живота на всички и света като цяло. Имат си и съответните значения.

да виждаш двойни числа (22:22, 23:23, т.н) не е нито хубаво, нито лошо. Нарича се неспецифично програмиране и се случва на всички ни (освен на хора, живеещи далече извън гъсто населени места с телевизионни/радио кули или клетки на мобилни оператори)

# 233
  • В Космоса
★★★amore★★★, Коя е темата за сънищата
 Grinning моите са като от екшън филми

Ето я:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=829080.0

А ето и тълкуването за летенето:

Скрит текст:
И аз летя насън. Понякога се нося по-бавно на голяма височина, друг път правя нещо като подскоци вертикални, изстрелвам се рязко и силно нагоре, като забавя пак така се изстрелвам нагоре, накрая ме хваща страх от невероятната височина, която съм достигнала.
Често ми се случва и това със стряскането, все едно съм паднала от някъде. Това се случва, когато съм задрямала леко.

Цитат на: ______Freya_______ link=topic=829080.msg31745609#msg31745609

Акаша, сънищата с летене обикновено са добър знак. Ако се лети с лекота и това носи удоволствие, то това означава, че сънят е освобождаващ, помагащ на будното ти съзнание да се обнови и възстанови. Временно или не, това разтоварване насън е много полезно. Също така погледът отвисоко е символ на една различна гледна точка, перспектива, промяна на възгледи или просто поглеждане от друг ъгъл. Контролът, който се упражняваш понякога при летенето се свързва с вътрешна сила и успех, целеустременост. Също така навярно наяве нещата са под контрол и се случват по твоите представи. Страхът от високото летене може да означава, че наяве се страхуваш от предизвикателства или успех. Повята на страх било то от височината на издигане или от падането и рязкото стряскане, предизвикващо събуждане, означава че на съзнанието му е трудно да се отпусне и да си почине. Това може да се дължи както на продължителен стрес наяве, така и от единична напрегната ситуация, която да предизвика този импулс, пречещ на прехода на дрямката, която е преминаването от будно състояние в сън.

# 234
  • София
Какво значи Неспецифично програмиране!? Shocked
За мен си е чиста случайност, като да видиш Бял Гълъб!

# 235

Ама иначе ти се иска да вярваш, че е на хубаво нали? hahaha

# 236
На мен ми се е случвало следното, свързано със сънища/изтръпвам само като го пиша/: Нещо ме дърпа за крака. Аз не успявам да се измъкна, защото въпреки, че се боря, все едно не мърдам. Искам да пищя, отварям уста, а оттам нищо не излиза. Парализирана съм цялата. Случвало се е два пъти. Ужасът е огромен. Единственият "сън", който не зная дали е сън, защото нямам усещането за събуждане, за излизане от кошмара. Действителен! Все едно наистина нещо ме е дърпало, а аз съм била парализирана. Четох после в нета, че има такова състояние на будна парализа по време на сън! Дано не ми се случва повече, защото по-голям ужас от тоя не съм изживявала!  Praynig Praynig

# 237
  • София

Ама иначе ти се иска да вярваш, че е на хубаво нали? hahaha
ееееее, то и бял гълъб да видиш си е случайност, ама уж на хубаво. Или, както би казал Вадим Зеланд, за Знаците - наблюдавайте знаците.  Grinning Grinning

# 238
  • Gotham City
При нас с ММ си имаме ден от месеца, в който ни се случват важни събития. На 29 декември ММ дойде в къщи и се запозна с родителите ми. На 29 януари ММ се премести в моя град за да живеем заедно. На 29 ноември постъпих в болница, поради спонтанен аборт в края на 4-я месец. Година по- късно пак на 29 ноември ме изписаха от болницата със здраво детенце в ръце.  Mr. Green

Не знам защо направих асоциация (то леко в кръга на шегата де) с мъжа ми, който все се оплаква: На 19 март получих комоцио, на 19 март следващата година се срещнах с теб, на 19 март по-следващата година си счупих крака....ееее все лоши неща  Mr. Green (разбира се, най-лошото е между двете физически Grinning )

# 239
  • Варна
   Хора, не бързайте да се обиждате и отписвате!  Предполагам, никой не се е възмутил от постовете на Ън (и още един-двама потребители), поне - според мен. Защото това, което описват, не е обичайното летене на сън (или банални сънища) и си е точно по темата.
    Дори, няколко поста по-назад, точно Ън беше дала едно възможно обяснение, според нея, какви може да са тези "неща", които ви докосват и дърпат завивки. На мен ми допада нейният вариант. Зловещо звучи.

Общи условия

Активация на акаунт