Случи ми се нещо странно XIII

• 167 775
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Пра-дядо ми (баща на баба), баба и дядо са починали на една и съща дата (различни години).

# 241
С повтарящите се числа четох, че в зависимост от цифрите, които съдържат, имат различно значение. Но в повечето случаи се обясняваше за някакво предупреждение или знак. Но пак казвам, това бяха първите източници в гугъл, нямам представа до колко това не са пълни глупости.

babunka, съвпадането на стрелките на механичен часовник също ли е част от това програмиране? Иначе е ясно, че в гората, където няма много електроника човек по-рядко ще види, а може и никога дублиране на числа.

Обаче тази тема за тълкуване на сънища изобщо няма общо с това, което се обсъждаше тук. Неуспешно се опитах да намеря другата, за която някой каза, че я имало и се обсъждали точно дискутираните тук случки. Също смятам, че по описания от Ън и другите момичета начин, това летене си е нещо странно и не е като да пита някой "сънувах черна котка, това какво значи?".

# 242
fiona, да. Тук не става въпрос за това къде и как виждаш тези повтарями числа (електронен часовник, компютър, механичен, т.н), а на какво това е резултат. В посочения час ти просто оставяш/прекъсваш това, с което се занимаваш и вдигаш поглед към часовника/екрана и виждаш маркирания час. Това е неспецифичиното програмиране - ти насочваш вниманието си целенасочено от извършваната дейност (каквато и да е и колкото и да е важна за теб) по зададена команда към друг обект в даден момент.

Други елементи на неспецифичното програмиране включват невъзможността да оставиш звънящ телефон без да отговориш, придвижване по точно определен маршрут до определено място (без видима причина, като удобство, разстояние, т.н.) и други, но степента да придържане към тези 'модели зависи и от психологическите бариери на защита на индивида. Т.е. при някои хора са по-изразени, при други- много, при трети - много малко.

# 243
Хмм, много любопитно! babunka, благодаря за разяснението и това ще потърся!

# 244
Явлението е наречено "синхроничност" още от Юнг.
Коментари интересни има в Холографската вселена на Талбот.

# 245
Да ви разкажа и аз нещо,ще се опитам по-сбито. За мен е доста странно и надявам се, да съм по темата.
Преди близо 9г. един мъж, отива в магазина ми и иска от продавачката да говори с шефа за някаква поръчка. Още на самия разговор се разбра, че се е объркал с предишната собственичка (да отбележа,че и предишната и аз, продаваме една и съща стока). След известно време, се засичаме със същият господин в магазина и продавачката ни запозна, като повече не сме се засичали. Преди 5г.  се разведох и година след това вече имах връзка, която към днешна дата още съществува. И не само, вече сме щастливо семейство, от това лято официално бракувани  Grinning. Но, оказва се съм сключила брак за човека, който се беше объркал. И двамата не знаехме, до деня в който бившата вече продавачка, дойде до магазина да се видим и случайно двамата бяхме там. Та, тя ме светна, че е същия човек. Естествено си помислих,че нещо се бъзика. Но любопитството ми надделя и след като момичето си тръгна, го попитах имал ли е някаква такава ситуация. Е, имаше.Тя беше права Whistling .И двамата не се помнехме визуално, но докато си припомняме ситуацията (която беше доста комична ) се посмяхме доста, отново. Дали съдбата се е намесила или е странна ситуация, не зная и нямам обяснение. Едно е ясно, ще го помня цял живот.

# 246
  • София
  Хора, не бързайте да се обиждате и отписвате!  Предполагам, никой не се е възмутил от постовете на Ън (и още един-двама потребители), поне - според мен. Защото това, което описват, не е обичайното летене на сън (или банални сънища) и си е точно по темата.
Е, за съжаление Ън едва ли ще прочете това, тъй като каза, че се отписва от темата и вярвам, че го е направила. Жалко, беше ми много интересно да я чета. Rolling Eyes

# 247
liola, благодаря!

# 248
  • София
fiona, да. Тук не става въпрос за това къде и как виждаш тези повтарями числа (електронен часовник, компютър, механичен, т.н), а на какво това е резултат. В посочения час ти просто оставяш/прекъсваш това, с което се занимаваш и вдигаш поглед към часовника/екрана и виждаш маркирания час. Това е неспецифичиното програмиране - ти насочваш вниманието си целенасочено от извършваната дейност (каквато и да е и колкото и да е важна за теб) по зададена команда към друг обект в даден момент.

Глупости на търкалета! Няма ръчен часовник и Винаги целенасочено прекъсвам квото правя и гледам колко е ечаса, тогава и виждам еднакви числа. И обикновено не правя нищо смилено  - или пуа или нещо цъка по тела.

# 249
Fiolio, имах нещо предвид каро те попитах за числата. Числа като 11 обикновено са знак за духовно пробуждане, но  също така и когато или преди да срещнеш някой, който обръща живота ти на 180 градуса...

# 250
Това за съвпаденията в семейството е наистина интересно. Прабаба ми и прадядо ми имали 13 години разлика. Малко преди да почине, прадядо ми казал на прабаба ми, че тъй като е живял 13 години повече от нея, ще я остави да живее и тя толкова. Тринадесет години след смъртта му, прабаба ми починала. В моя близък роднински кръг основните зодиакални знаци са везни и рак. Аз, съпругът ми, вуйчо ми, батко ми (доведен), другата ми баба (не родна, а трета) сме раци, майка ми, баба ми, братовчедка ми и дъщеря ми са везни. Интересното е, че преди да родя дъщеря си имах два спонтанни аборта, като бебетата  също трябваше да са везни. Също съм забелязала, че хората основно умират около рождените си дни.

# 251
  • Обетованата земя
И аз ще се включа със странно цифрово съвпадение. През юни 2010 година родих сина си и в болницата, в която се роди беше бебе номер 205 за 2010 година. В края на юли 2012 година родих дъщеря си в същата болница и не можах да повярвам като ни донесоха гривничките-беше отново бебе номер 205, само че за 2012 година. Simple Smile

# 252
Ха! Винаги, когато вечер поглеждам колко е часа, винаги е 21:21. Какво ли означава!?
Първият ми работен ден в работата ми беше 12.09 - рожденния ден на майка ми. Прие ме жена, родена на същата дата. Шефа ми също се оказа, че има рожден ден тогава. А един от първите колеги, с които се запознах също е роден на 12.09.

# 253
От над 15 г. забелязвам, че много често като погледна стрелките на часовника и показват 9 без 15 - точно една върху друга. И никога не разбрах какво точно означава това.

# 254
Здравейте, днес се престраших да ви напиша и аз нещо от моите странни преживявания.
Ще започна с едно, което приключи като се изнесох от вкъщи преди 9 години.
Нямаше значение какво беше времето навън - дали студ или пек, винаги след като загасях лампата на стаята, в която спях, чувах как някой или нещо влизаше и вървеше по паркета. Знам, че ще кажете, че паркета си скърца - НЕ! Това бяха явни стъпки. Ясно чувах откъде минава и накъде отива. И това се случваше всяка вечер в продължение на години. Мисля, че започна като бях на 14-15 и продължи около 7-8 години.
Дори една вечер в момент на сънна парализа видях ясно черна фигура да отваря вратата, да влиза и да застава до мен. Скърцането на паркета го имаше и се чуваха ясни стъпки. В момента, в който се опита да ме докосне с ръка по главата аз се дръпнах. Фигурата се придвижи от другата страна на леглото ми и се опита да легне при мен. Успях да го сритам. Тогава тя изчезна и се освободих от зловещата клопка на сънната парализа.
Самата фигура беше съставена все едно от ято гъмжащи черни буболечки. Всички те жужаха и се движеха, оформяйки човешка фигура без лице - само с глава, торс и крайници - без пръсти. Не беше прозрачна.
Интересното за мен и най-странно беше, че сякаш аз направлявах всичко това, все едно аз диктувах какво да стане - в момента, когато осъзнах, че пак съм изпаднала в сънна парализа и се уплаших, си казах - мале, ако сега нещо влезе през врата - и фигурата влезе; мале, ако сега дойде до мен и иска да ме погали - и дойде, и т.н.
Сега от време на време, когато се прибирам и спя в същата стая - стъпки повече не се чуват - паркета си е все същият.
Преди 2-3 месеца (вече в моя дом, в друг град) пак бях изпаднала в сънна парализа и видях черни фигури. И пак все едно ги направлявах. Сякаш искаха да ми помогнат да изляза от тялото си, но аз се съпротивлявах с всички сили. Първоначално имаше само една фигура и след като не успя да ме изкара от тялото - дойде втора. Все едно им четях мислите или сякаш чувах какво си говореха - беше нещо от сорта:
 - Ф1: Дърпа се и не се дава да излезе от тялото. Имам нужда от твоята помощ.
 - Ф2: ОК ще опитам. ... Ми не става. Дърпа се.
Успях да кажа наум - Боже, помогни ми! и те изчезнаха.

Общи условия

Активация на акаунт