Случи ми се нещо странно XIII

• 167 688
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Малко да сменя посоката на темата.
Явно повечето от вас вярват в това, че нашите починали близки/любими са сред нас. Притеснявате ли се да правите секс или други по-интимни неща, защото духовете може да са около нас? Съвсем сериозно питам. Аз понякога се чудя, но не съм споделяла с никого, защото ми се струва малко налудничево.

# 436
Е не, това просто не мога да го приема сериозно. Joy

# 437
...защото ми се струва малко налудничево.
Малко?! Thinking

# 438
Ама само аз ли си мисля такива неща? Ако вярвате в живота след смъртта, тогава нали духовете са постоянно около нас. Да не мислите, че ги хваща срам, когато нещата се разгорещят между живите?
Знам че сигурно звучи смешно, но аз сериозно питам, изобщо не се цинична или нещо подобно.

# 439
Наивността ти е трогателна, но все пак не е зле да мислиш и разумно, поне от време на време. Wink

# 440
  • В Космоса
Супер, ще се наслаждавам и на тръпката, че си имам публика.  Joy

Скоро изпитах много осезаемо присъствието на съществата, които беше описвала Ън преди. Влизаха агресивно, скачаха по леглото, бутаха ме, а аз бях свила ръце като, че ще дера с нокти, пребелила очи и издаваща гърлени звуци, точно като обладаните от филмите. Аз предпочитам да вярвам, че съм сънувала, но имам и капка съмнение. Защото не усетих никакво събуждане, а съвсем естествено страхът ми премина в осъзнаване и както исках да избягам от стаята, така и се овладях, надигнах се бавно да проверя малката как е. Тя спеше спокойно, но малко след това и тя почна да плаче и поиска да легне на спалнята при мен.

# 441
а аз напоследък пак имам едни усещания, преди ме плашеха сега вече не, вечер преди да съм заспала още, понякога усещам нещо като погалване по главата или целувка по челото, нещо като дъх, въпреки че няма климатик в стаята , нито става течение, прозореца е затворен спя сама

# 442
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да откриеш за пореден път , че имаш двойник нещо странно ли е ?
5 -ият засега .
  В различни краища на страната ни и от детството ми ме срещат хора и ми казват , че имам двойник .
Скоро пак се случи .
  Явно съм клонинг  Laughing

Когато за първи път срещнах дете, което много приличаше на мен баба ми каза: "Нормално е. Човек на човек прилича."
Е, понякога на маймуна, но ние сме изключения  Whistling

# 443
Аз също ще се включа , може би историята  е за тема със сънища , но на мен тази история ми е както  болезнена до болка така и  странна. Преди  време приятелка,която доста честно сънува  неща свързани  с мен  ми каза ,че ме е сънувала бременна попринцип  тя каквото сънува след време се сбъдва,но не очаквах да е толкова скоро  понеже аз все още не съм женена нито  сгодена с приятеля ми но живеем заедно от около  година. Оказа се ,че наистина  забременях , въпреки ,че още уча последна година и предстоеше бал забременях това се случва преди някъде около  2-3 седмици  вече,нямам и спомен . Нищо не и споделих,защото я нямаше  в града и имаше собствени проблеми. Решихме да запазим детенцето записахме час за гинеколог. Същия ден ,в който запизахме часа   аз прокървях, а на сутринта трябваше да сме на гинеколог да потвърди бременността. Беше ми ясно , че съм загубила детенцето  и с много мъка сутринта  бяхме на гинеколог и  който потвърди,че детенцето е умряло, не можах да се сдържа й и се обадих да и споделя .  Понеже тя е единствения човек  ,който  може да ме успокои по някакъв начин . Сподели , ми че цяла вечер е сънувала  много странни сънища . Вечерта в която получих аборта . Сънувала е как  погребва дете, след това е сънувала мен отново бременна  и последно детенце на мъжко същото което погребала  ,което и говорело и я помолило да каже на майка  му , че тя е виновна за смъртта . Когато чух това се разплаках и не можах да се успокоя    доста време веднага   се сетих , че това може да е моето дете колкото и странно да звучи  преди седмица загубих бебенцето  и още от тогава изпитвам вина  за загубата. Някакво  вътрешно чувство  ми подсказва ,че аз може би някъде  съм сбъркала  и затова съм загубила детето понеже  не бяхме на сто процента сигурни за бременността понеже ми се случва за пръв път и не се пазих  достатъчно. Тя ми описа детето . Същата вечер  аз също сънувах  едно момченце , което само мълчеше , но беше едно към едно с нейното описание . От няколко дни не съм на себе си    и съм на успокоителни  . Не могат да ми излезнат думите от главата й .  Cry

# 444
Mariq_L, загубата на бебе е много болезнена и ти трябва време, в което да овладееш емоциите си и да осъзнаеш какво се е случило. Приятелката ти за съжаление не ти помага много като ти разказва тези сънища.

# 445
Приятелката-за мен не е никаква приятелка   Crossing Arms
Офф, само като чета какви ти ги е казала и побеснявам!
Не стига че жената губи дете, ами и допълнително ѝ вменява вина със сънищата си!
Мария, много пъти съм чувала, че щом в ранна седмица става така, то значи нещо с детето не е било наред-затова не си вменявай вина,че не си се пазила!
Понякога се случва, а и няма как отначало да лежиш само до раждането.

# 446
  • София
Ама само аз ли си мисля такива неща? Ако вярвате в живота след смъртта, тогава нали духовете са постоянно около нас. Да не мислите, че ги хваща срам, когато нещата се разгорещят между живите?
Знам че сигурно звучи смешно, но аз сериозно питам, изобщо не се цинична или нещо подобно.
По-назад в темата някой беше казал същото.Не знам защо някой ти се хили и се прави на интересен при положение,че е напълно възможно,ако вярваш в духове,задгробен живот и т.н.

# 447
Малко да сменя посоката на темата.
Явно повечето от вас вярват в това, че нашите починали близки/любими са сред нас. Притеснявате ли се да правите секс или други по-интимни неща, защото духовете може да са около нас? Съвсем сериозно питам. Аз понякога се чудя, но не съм споделяла с никого, защото ми се струва малко налудничево.
Изобщо не се притеснявам да правя секс пред духове. Ако им харесва да гледат, да си гледат. Ти защо се притесняваш?

# 448
  • Варна
Аз предимно чета тук, но се включвам заради Мария специално.

Мария, моля те, не се обвинявай за загубата на бебето.Просто понякога за съжаление ембриончетата не оцеляват.Най-често наистина има някакъв проблем.Много е неприятно, но се случва и ти нямаш ни най-малка вина.
Приятелката ти, не ти е никаква приятелка да ти вменява по този начин вина.Може би ще прозвуча грубо, но аз от това, което разказваш, допускам че тя може и да не е сънувала това, което ти е казала.Или ако е го е доукрасила.Може би ще се засегнеш, защото я имаш за приятелка, но целта ми не е да те засегна.
Само запомни едно, вина нямаш.Това може да ти го каже и лекарят ти.Живот и здраве, млада си, някой ден ще забременееш пак и тогава всичко ще е наред.Сигурна съм.

# 449
Аз предимно чета тук, но се включвам заради Мария специално.

Мария, моля те, не се обвинявай за загубата на бебето.Просто понякога за съжаление ембриончетата не оцеляват.Най-често наистина има някакъв проблем.Много е неприятно, но се случва и ти нямаш ни най-малка вина.
Приятелката ти, не ти е никаква приятелка да ти вменява по този начин вина.Може би ще прозвуча грубо, но аз от това, което разказваш, допускам че тя може и да не е сънувала това, което ти е казала.Или ако е го е доукрасила.Може би ще се засегнеш, защото я имаш за приятелка, но целта ми не е да те засегна.
Само запомни едно, вина нямаш.Това може да ти го каже и лекарят ти.Живот и здраве, млада си, някой ден ще забременееш пак и тогава всичко ще е наред.Сигурна съм.

И аз се присъединявам към поста ти. Ако й е истинска приятелка поне щеше да й спести това за ВИНАТА. Що за човек би причинил такова нещо на друг?! Ако ми е на мен , тази повече няма да ми бъде приятелка. Била сънувала-дрън дрън. Тя сингурно е мислила и казва, че го е сънувала, защото така е по удобно.

Сега да ви разкажа реален сън ама много странен.
Сънувам, че един мъж ни настига мен и приятелката ни и убива нея, и тръгва към мен да ме убие. Молих го много да не не ме убива, но той настървено налиташе и замахваше. Изведнъж си вдихнах лявата ръка към лицето му с разперени пръсти и три пъти силно му изкрещях: аматема, анатема, анатема и той мигновено се укроти и вече нямаше да ме убива, а даже ми стана приятел.

Събуждам се и забравям за съня. След обяд си лягам да подремна и изведнъж ми изплува думата анатема, че я повтарях в съня си , но аз не знаех изобщо какво означава тази дума. Да, някога си съм чувала за анатемосване, но не знаех какво означава. Реших да проверя в гугъл какво означава и открих, че означава проклятие, отлъчване.Това е много силна библейска дума. Коя съм аз, че да отлъчвам някого , но на сън го направих и се спасих. Супер странното ми е че тази дума никога не съм знаела какво ознчава и кога се използва. Как така го сънувах това, и защо точно тази дума дойде в съня ми нямам обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт