Случи ми се нещо странно XIII

• 167 679
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
... А уж темата не беше за сънища.. Мддам..

# 451
... А уж темата не беше за сънища.. Мддам..

Ти схвана ли кое е странното??
И да, темата не е за сънища Simple Smile

# 452
Кое всъщност е странното? Че си сънувала как казваш дума, на която не си знаела значението ли? Simple Smile

# 453
Кое всъщност е странното? Че си сънувала как казваш дума, на която не си знаела значението ли? Simple Smile

Да, и че в действителност тази дума е с много силно значение. Странно ми е ,от къде ми се появи тази дума просто Simple Smile

# 454
  • Пловдив
Мария, моля, те. Когато забременях, преди да ми закъснее и да направя тест ходех редовно на народни танци. Не съм се пазила и през цялата бременност, беше успешна. Стига си се обвинявала. Много си млада, има време за всичко. Не пий успокоителни, някой път става така, без да зависи от тебе и нищо не може да се направи. Развълнувана си и притеснена и затова сънуваш.

# 455
  • В.Търново

Да, и че в действителност тази дума е с много силно значение. Странно ми е ,от къде ми се появи тази дума просто Simple Smile
Може да си я чувала по-рано в двнижение или от някой филм и да не си си направила труда да я запомниш, но мозъка ти я е възприел.Аз също понякога например сънувам, че говоря на английски, а всъщност не мога в реалния живот.

# 456
Здравейте, момичета!

Това е първото ми включване, но истината е, че следя темата от самото и начало.
Моите единствени странни преживявания са свързани именно със сънната парализа и всъщност тази тема беше разковничето на въпроса какво ми се случва и какво преживявам (за което съм благодарна Simple Smile ).
Това, което считам за интересно обаче е фактът, че при пребиваването ми в Англия, халюцинациите по време на сънна парализа, нещата, които чувах (нямала съм видения, винаги са били усещания и звуци) бяха на английски, а когато съм си в България - на български.

Както и да е, пиша ви защото искам да попитам някой знае ли нещо свързано с поверията за откриването на злато. Имам познат, който ми разказа че откриеш ли злато, трябва да дадеш жертва, защото то иска кръв.
Същият този познат имал случка, в която се присъединил към група иманяри и излезнал с тях в полунощ да търсят злато. Не ми даде подробности къде и кога точно, не се отпусна да разкаже дотолкова. Сподели само, че това е единствения път, в който е бил наистина уплашен. Докато са търсели чули странен, нереален смях. Сякаш идващ от нищото, нечовешки и съответно си били камшика и избягали.
Стана ми интересно, защото поверия бол, но явно има нещо вярно.

# 457
Здравейте, момичета!

Това е първото ми включване, но истината е, че следя темата от самото и начало.
Моите единствени странни преживявания са свързани именно със сънната парализа и всъщност тази тема беше разковничето на въпроса какво ми се случва и какво преживявам (за което съм благодарна Simple Smile ).
Това, което считам за интересно обаче е фактът, че при пребиваването ми в Англия, халюцинациите по време на сънна парализа, нещата, които чувах (нямала съм видения, винаги са били усещания и звуци) бяха на английски, а когато съм си в България - на български.

Както и да е, пиша ви защото искам да попитам някой знае ли нещо свързано с поверията за откриването на злато. Имам познат, който ми разказа че откриеш ли злато, трябва да дадеш жертва, защото то иска кръв.
Същият този познат имал случка, в която се присъединил към група иманяри и излезнал с тях в полунощ да търсят злато. Не ми даде подробности къде и кога точно, не се отпусна да разкаже дотолкова. Сподели само, че това е единствения път, в който е бил наистина уплашен. Докато са търсели чули странен, нереален смях. Сякаш идващ от нищото, нечовешки и съответно си били камшика и избягали.
Стана ми интересно, защото поверия бол, но явно има нещо вярно.

Бащата на втория ми братовчед почина след като намери заровено злато.Даже мисля,че още вечерта след намирането катастрофира и на място почина.Другия мъж,с който са копали пък е с изкуствено око,но не знам дали е от тогава,бях много малка и не съм сигурна.Баща ми беше взел по същото време уреда,с който търсят злато-Слава Богу,че не откри нищо,че кой знае какво щеше да стане...Определено вярвам,че има нещо...

# 458
Знам за една истинска случка, че група иманяри открили зароврно злато (много злато) и малко след това единия полудява, започва да получава епилептични припадъци и умира.
Има нещо вярно в поверията.

# 459
  • Sofia
А ако случайно намериш нещо златно?
Като бях малка на седалка в автобус намерих една обица треперушка...след години я дадох в златарско ателие с други дребни и счупени парченца за замяна.

# 460
Като бях малка на седалка в автобус намерих една обица треперушка...след години я дадох в златарско ателие с други дребни и счупени парченца за замяна.
Joy
Така като почнете начиии  ooooh! ми какво да означава, някой си е изгубил златната обеца, трябва ли навсякъде да търсите някаква символика  Tired особено за сънищата.. всичко е на подсъзнателно ниво, няма нищо свръхестествено в тях. Няма пророчески такива, има само случайности.

# 461
Joy
Така като почнете начиии  ooooh! ми какво да означава, някой си е изгубил златната обеца, трябва ли навсякъде да търсите някаква символика  Tired особено за сънищата.. всичко е на подсъзнателно ниво, няма нищо свръхестествено в тях. Няма пророчески такива, има само случайности.

Има пророчески сънища на 100%  Peace
Говоря от личен опит. Има и случайности - да, но има и пророчески такива. Няма да разказвам, защото темата не е за сънищата.  Hug

# 462
  • ВАРНА
 Преди много години,когато бях дете невръстно се наложи да се копае дупка за стълб за електричеството на лозето.Изкопаха я нашите,но вътре откриха детски скелет и го оставиха извън изкопа.В този ден всички присъствали на случката се разминаха на косъм със смъртта.Аз бях хвърлена и тъпкана от едно уж кротко магаренце,баща ми го удари ток,а майка ми бе защипана от вратите на автобуса и той я повлече.Родителите ми много се уплашиха и рано на другата сутрин татко отиде там и върна костите в ямата за стълба.Аз го отдавам на съвпадения,но майка ми е суеверна.

# 463
  • Варненска клюкарка
Със сигурност има пророчески сънища или най-малкото видения насън Peace Когато бях бременна сънувах детето си така както изглежда в момента, почти на 13 г.
Но наистина някои бъркат темата със съновник, и във всеки сън  търсят скрит смисъл, а мозъкът докато спим е в един вид свободен режим, просто си реди картинки и тълкувания освободени от логична мисъл.... Просто сънища- дотук в разказаните не видях нищо необичайно  и достойно да се впише в тема със заглавие "случи ми се нещо странно" 33uu

ПП иланг-иланг тръпки ме побиха Rolling Eyes А защо не са уведомили властите?

# 464
  • ВАРНА
 Казаха на селският милиционер,но понеже в околността има доста тракийски находища не се заинтересуваха от скелет без злато към него.

Общи условия

Активация на акаунт