Случи ми се нещо странно XIII

• 167 628
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • В Космоса

Акаша, имало е по-напред разкази за тия сектанти и детайли за това какво точно са си мислели хората преди да бъдат посетени от тях....

Благодаря за разяснението!  Hug

# 571
Бижy,   Hug

Иначе сънищата са си отделна вселена. При мен са се случвали куриозни неща от сорта: сън в съня; сънувайки да си спомням за друг сън, примерно че пак съм била на това място и съответно в съня си обяснявам за другия сън. Забавно е.

Коя и къде е тази вселена? За всеки различна ли е или има някакво универсално място на което всички ходим като заспим? Може ли да се каже,че има и водим друг живот насън или е вселена-фантасмагория и игра на подсъзнанието ?  Laughing

# 572
  • гр.Пловдив
При мен пък от около 2г насам лошите ми сънища проверени в обикновен съновник дават абсолютна точност за съжаление.... Sad Сънувам предварително и след около ден,два е налице гадния резултат..
Никога не ми се е случвало преди,намирам го за странно обаче,че именно в такъв тежък период за мен сънищата ми се явяват като предупреждение... newsm78

# 573
mishet0, лаик съм в областта. Моето скромно мнение е, че има от всичко което споменаваш по малко. Има различни видове сънища: някои са пряко отражение на нещата, които са ни впечатлили през деня; някои са по-специални; някои се случват просто, за да се разтовари психиката от стреса.
Използвах думата вселена, в смисъл индивидуална вселена. Дали тя ще се докосне до други индивидуални или колективни вселени... зависи Simple Smile
teddynm, и аз в тежки периоди съм имала такива сънища. Изострят се сетивата явно. То е като да заработи инстинкта за самосъхранение, но на по-фино ниво.

# 574
При мен пък от около 2г насам лошите ми сънища проверени в обикновен съновник дават абсолютна точност за съжаление.... Sad Сънувам предварително и след около ден,два е налице гадния резултат..
Никога не ми се е случвало преди,намирам го за странно обаче,че именно в такъв тежък период за мен сънищата ми се явяват като предупреждение... newsm78

и при мен е така, дори вече и без съновник, знам какъв ще е резултата , имам си мои проявления за даден сън и се случват Sad

# 575
  • Кьолн
Момичета,когато прочетох за златото се сетих . Веднъж с брат ми си говорехме за намерени неща.И той беше категоричен,че ако намери нещо било злато или пари ще го ритне и няма да го вземе защото носи лош късмет.И месеци след разговора ни вървя с голямата ми дъщеря и намирам две евро.дадох ги на дъщеря ми и нещо в мен ми подсказа че не направих добре.Но бяхме се разделили вече и не можех да и ги взема обратно.И не знам дали ще ми повярвате,но няколко месеца след това дъщеря ми едва не загина в катастрофа.Вече е добре,но преживя много тежки операции.И вече и аз да намеря нещо го подминавам.

# 576
sunrise_67, не съм в такъв период в момента. Просто се наслаждавам на сънуването и обикновено пътувам някъде. Имах периоди с такива "предупредителни" сънища, когато животът ми е бил динамичен, натоварен и с много промени. Разказвах част от тях на съответната ми половинка. Първата реакция е  Shocked. После като се случат нещата е:  newsm78
ММ приема тези неща нормално, за което съм му благодарна.  Blush
Тогава имаше и периоди, в които ако съм ядосана започваше да пресветва една крушка от полюлея - само една, останалите си светеха нормално. ММ като я видеше и питаше: какво има и аз обикновено си казвах. Но ме беше яд, че тази крушка ме издаваше. В къщи смених полилеите, купих нови хай-тек крушки и нямам никакви грижи от тогава Simple Smile Само в началото: баща ми светва новия полилей - супер - всичко свети. Аз щастлива цъквам - нъцки - не свети Simple Smile Той цъква - свети Simple Smile Но други проблеми съм нямала.
Пресветваше продължително и в мазата, помня случай в който знаех каква е причината и усетих, че този някой тъгува. Обадих му се и се оказа, че е загубил баща си.
Докато бях в чужбина и само ако говоря с ММ по телефона и ако се емоционализирам - пак пресветваше докато говорим.
Нямала съм такива проблеми скоро и съм толкова щастлива Simple Smile Мен не дразнеше такова продължително пресветване на лампите. Допълнително ме изнервяше това.

# 577
  • до най-прекрасния мъж
Аз и досега предупреждавам ММ, когато имам предчувствие за нещо. Той не ми вярва, но като се случи, все казва, че съм му пожелала нещото лошо да се случи и затова така става. Някак не приема, че се опитвам да го предупредя и предпазя.
Последно, в големите студове искаше да тегли пари рано сутринта. Съвсем инстинктивно му казах, че ще му дам и да не тегли, че може банкоматът да му глътне картата. Точно това стана, та бра ядове 2 месеца, докато му я преиздадат.

# 578
  • София
Момичета,когато прочетох за златото се сетих . Веднъж с брат ми си говорехме за намерени неща.И той беше категоричен,че ако намери нещо било злато или пари ще го ритне и няма да го вземе защото носи лош късмет.И месеци след разговора ни вървя с голямата ми дъщеря и намирам две евро.дадох ги на дъщеря ми и нещо в мен ми подсказа че не направих добре.Но бяхме се разделили вече и не можех да и ги взема обратно.И не знам дали ще ми повярвате,но няколко месеца след това дъщеря ми едва не загина в катастрофа.Вече е добре,но преживя много тежки операции.И вече и аз да намеря нещо го подминавам.

Това, което аз съм чувал, че намерени пари (за злато - не знам), е хубаво да се изхарчат бързо. Т.е. - не да се спестяват, а веднага да си купиш нещо. Или - откъде дошли, там и отишли.

Възможно ли е дъщеря ти да не ги е похарчила, а да ги е пазила?

Всъщност, не го вярвам много за парите, тъй като пари - от дребни суми, до не толкова дребни, се намират всеки ден - някой хора си пазят намерените стотинки, като "късметче" (а то е такова реално), други пък споменуват поверието, че намериш ли монета сложи я под възглавницата и каквото сънува ще се сбъдбне.

В заключение, посред мен катастрофата не се е случила в резултат на намерените две евро.

# 579
сега се сетих как като 17 годишна имах усещания за някой в стаята, че стои и ме гледа, усещах нещо тъмно черно на високо в ъгъла на стаята, това беше няколко дни подред и изпитвах ужас от това, после усетих друго присъствие -добро, после ги нямаше и двете, чак се притеснявах да не полудявам, всичко беше в будно състояние и не от страх , а за намерените вещи също не им се радвам, защото все си представям, че някой страда за изгубеното, последно като намерих пари ги занесох в църквата, не знам дали е правилно, не ги исках

# 580

Това, което аз съм чувал, че намерени пари (за злато - не знам), е хубаво да се изхарчат бързо. Т.е. - не да се спестяват, а веднага да си купиш нещо. Или - откъде дошли, там и отишли.

Възможно ли е дъщеря ти да не ги е похарчила, а да ги е пазила?

Всъщност, не го вярвам много за парите, тъй като пари - от дребни суми, до не толкова дребни, се намират всеки ден - някой хора си пазят намерените стотинки, като "късметче" (а то е такова реално), други пък споменуват поверието, че намериш ли монета сложи я под възглавницата и каквото сънува ще се сбъдбне.

В заключение, посред мен катастрофата не се е случила в резултат на намерените две евро.

По няколко пъти на ден намирам стотинки по пътя и ги считам за късметчета. Прибирам ги в джоба и по някое време като събера много монетки и плащам с тях на магазина , а 'късметчетата' барабар с тях.

Веднъж намерих няколко монети от по 1 евро, общо 6,7 евро на земята в един ъгъл. Намирала съм и 10 лева. Нямам спомен нещо лошо да се е случило или поне не съм забелязала. Може да зависи и от настройката на човек, както казах от край време съм го считала за късмет и друго не съм вярвала, та може и това да се отразява.

# 581
Намерих сили да споделя нещо публично. Няма да навлизам в големи подробности и за това моля да не ми се подигравате, въпреки че тогава разсъждавах доста наивно.

Бях под афект, наистина огромен афект, вечерта си представих как една кола се запалва, но пред очите на собственика й, който всъщност беше причината за моето състояние. Нареждах и друга кола. Изобщо и през ум не ми е минавало, че разтоварването на насъбрана негативна енергия върху чужди предмети би могло да има какъвто и да е отзвук реално за тези предмети. (всъщност имаше 2 други случая, но много отдавна и ги бях забравила). Както и да е. Само да уточня, че аз не знаех физическото местонахождение, нито на едната, нито на другата кола.
Рано сутринта първата кола наистина се е запалила пред погледа на нейния собственик. Той самият се свърза с мен и подробно ми обясни какво се е случило: цялата електрическа система на колата е изгоряла и наистина е горяла пред очите му. Втората кола, която през това време е била извън БГ, е била в толкова лошо състояние, че също е отишла на ремонт. Шансът това да е съвпадение е сигурно 1 на 10,000. Още повече, че става въпрос за скъпи немски коли.

Логическият ми ум стигна до заключението, че явно съществува нещо като ангел пазител, който е решил по някакви причини, че това е някакво мое желание и го е сбъднал. Много наивно. Този период от моя живот беше доста тежък и от време на време посещавах психолог. Нейното мнение беше, че това е психокинеза, която е рядко срещана, но все пак позната на психолозите. Аз категорично отхвърлих тази възможност и дори спорихме по въпроса. Отивам при друг психолог - нейното мнение беше същото, а толкова се надявах тя да потвърди моята версия на нещата. Тяхното мнение ме обърка още повече. По-приемливо беше да си мисля, че просто има сила, която ме закриля.

Все пак тази случка послужи като урок на онзи човек и от тогава лоша или обидна дума не съм чула от него. Винаги беше любезен в разговорите си с мен. Наистина съжалявам, че се запали онази кола. Дали е било съвпадение, дали е било нещо, което аз съм предизвикала, дали е било някаква сила, която ме закриля - не зная, но се извинявам.

# 582
Маги, сигурна съм, че си чувала народните поверия за силата на проклятието. Ако майка прокълне детето си, клетвата го стига. Ако болен човек те прокълне, стига те, задължително. Сигурно всеки може да разкаже по някой случай, когато човек е пострадал не само от клетва от човек с кръвна връзка, а съвсем външен.
Какво е клетвата? Това е негативна енергия, концентрирана и насочена към някого. Психокинезата би трябвало да е същото нещо или съвсем подобно, въпрос на название просто, което не е чак толкова съществено. Известно е, че психокинеза, както и телекинеза са възможности, които притежават твърда малко хора. Дали всяка жена, станала майка, се сдобива с  качеството психокинеза, та в по-стари времена чак са предупреждавали жените да се сдържат да не проклинат децата си? Едва ли....Значи.....има нещо...друго, още нещо по-точно..... Rolling Eyes
Личното ми мнение е малко...странно, да го наречем, но обяснява донякъде нещата....
Мисля, че всека личност, която произлиза от индивидуален ВА, притежава тази способност. И може да я насочва неограничено към всеки. Изглежда, че насочването на негативна енергия към хората с кръвна връзка, тоест със сходен генетичен код е съвсем лесно и винаги" хваща" по тази причина. Също и при хора, които търпят стрес (защото болестите са винаги стрес за организма) се засилва тази способност и също"хваща" безотказно. Има много възможности. Но това е общо взето основното ми виждане. Може би зависи и от силата на индивидуалния Аз, знам ли....
Това е само мое предположение и затова е без претенции. Подхвърлям го като още една възможност за размисъл, нищо повече.... Simple Smile

# 583
Огромни благодарности, Ън! Simple Smile Твоето мнение ми е ценно.
Не съм клела от тогава, познай по какви причини Simple Smile

# 584
  • В.Търново
Съжалявам за това, което се е случило на дъщеря ти.Но, нали не вярваш, че намерените евро имат нещо общо с катастрофата....????

Общи условия

Активация на акаунт