Не намирам такава.Ех, Бижу, Бижу.... такъв хубав ник, а така да се изкажеш

Акаша, имало е по-напред разкази за тия сектанти и детайли за това какво точно са си мислели хората преди да бъдат посетени от тях.... И аз не върнах достатъчно назад, за да прочета, и аз като теб не разбрах всичко, но нищо де
Темата е много лична и да разажеш в нея нещо е наистина притеснително ... как ще се поставиш в очите на другите... ето защо има хора, които си трият коментарите...защото се притесняват
А пък други, с по-настъпателни характери са готови веднага да се изкажат и то затова така ... едни трият, други нападат.Никой не ни е сложил нож на вратовете да четем тук... Аз, като не ми хареса нещо, прескачам, но не се изказвам. Принципно, идеята на форума е да се поразговорим и разтоварим. Ако се натоварваме, отиде тя ...
Хайде, на всички - успешен и хубав ден... Идва и уикенд вече....какво по-хубаво

И поглеждайки в дясно, до едни кофи за боклук(!!!) нещо ми проблясва в очите и аз отивам до кофите и го вдигам това нещо
И то се оказва част от златен пръстен, на когото е отрязана халката и всъщност това е само украшението отгоре. Оказа се старинна изработка с истински брилянти и 24 каратово злато. И все пак и това не намирам за странно! Никога преди и след това не съм намирала нещо златно, и не смятам, че намирането на злато е странно въобще. Странно ми беше как мъжа ми намира злато с такава честота, с каквато хората не си купуват злато. И все по една обичка. Смачкана, кална, кой знае от кога подритвана по улицата и никак не приличаща на нещо ценно, ама той прибран и като е дрънкулка я носи вкъщи прилежно...Е, оказва се злато. Ама и с това свикнах. Обогати семейното съкровище от злато с поне 6-7 грама до сега