Случи ми се нещо странно XIII

• 167 629
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • с трима мъже :)
Нещо не мога да зацепя... Каква е връзката на разказаното от Magdalena1978 с това, че звъннали сектанти на вратата? newsm78 Не намирам такава.
Странното е, че хората смятат какви ли не глупости за странности, а още по-странното е, че ги споделят...

Ех, Бижу, Бижу.... такъв хубав ник, а така да се изкажеш Sad
Акаша, имало е по-напред разкази за тия сектанти и детайли за това какво точно са си мислели хората преди да бъдат посетени от тях.... И аз не върнах достатъчно назад, за да прочета, и аз като теб не разбрах всичко, но нищо де  Hug Темата е много лична и да разажеш в нея нещо е наистина притеснително ... как ще се поставиш в очите на другите... ето защо има хора, които си трият коментарите...защото се притесняват Sad  А пък други, с по-настъпателни характери са готови веднага да се изкажат и то затова така ... едни трият, други нападат.

Никой не ни е сложил нож на вратовете да четем тук... Аз, като не ми хареса нещо, прескачам, но не се изказвам. Принципно, идеята на форума е да се поразговорим и разтоварим. Ако се натоварваме, отиде тя ... Simple Smile

Хайде, на всички - успешен и хубав ден... Идва и уикенд вече....какво по-хубаво Simple Smile

# 556
Дами, моля ви не се карайте  Peace
Аз искам да попитам-на всеки ли който ви звъни на вратата отваряте?
Защото аз само на хазяите, касиера, домоуправителя и комшиите, които знам по физиономия.
На всякакви други съм аут, па ако ще и ББ да ми звъни на вратата  Party

# 557
и аз така, дори ми трябва и тел. позвъняване ако не мога да видя кой е на вратата

# 558
Не разбрах ти пък от какво се засегна?! Нима не е вярно, че доста от написаните неща тук са откровени фантасмагории? Като разказите по лагерите когато бяхме деца и вечер в тъмното си говорехме за Синята брада... Tired

# 559
  • Варна
Аз искам да попитам-на всеки ли който ви звъни на вратата отваряте?
Не. Даже вчера сутринта, още нямаше 8 часа на вратата се звъни, аз реших, че по това време няма начин да ме търси някой, на когото искам да отворя и не отворих, освен това бързах да се приготвям за работа. След 2-3 минути пак се позвъни, оказа се баща ми Embarassed

# 560
Не разбрах ти пък от какво се засегна?! Нима не е вярно, че доста от написаните неща тук са откровени фантасмагории? Като разказите по лагерите когато бяхме деца и вечер в тъмното си говорехме за Синята брада... Tired

нямам от какво да се засягам и не съм се...
ама не ми е приятно като се разваля атмосферата...
то от името на темата се разбира каква е ... може и да не я четеш, но очевидно ти е интересно  Peace
чисто приятелски ти пиша, не го приемай лично  Hug

# 561
Ех, Бижу, недей така... фантасмагории Simple Smile Обиждаш останалите, които наистина споделят.
Това са изживявания, които всеки потребител описва спрямо неговият опит и мироглед. Или в крайна сметка решава да не сподели.

Ми като не си по фантасмагориите, а по реалните неща дай да си говорим за пирокинезата например. Врътваш се, пишеш 3 изречения и само караш после хората да ти отговарят Simple Smile Добър провокатор си Simple Smile

# 562
Какви дяволи? Изобщо не разбирам за какво говорите. Crazy

# 563
Цитат
А ако случайно намериш нещо златно?
Като бях малка на седалка в автобус намерих една обица треперушка...след години я дадох в златарско ателие с други дребни и счупени парченца за замяна.
Добре, кажете ми сега, това горе написаното странно ли е?! Провокатор съм била... Tired

Да разкажа и аз нещо "странно" за златото? Вървя си по улицата към вкъщи и си мисля мои си неща. Мисля си: как хората все намират разни ценни неща?! Тоя намерил златна гривна, онзи златен пръстен, а аз никога нищо златно не съм намирала! Що така?! Thinking И поглеждайки в дясно, до едни кофи за боклук(!!!) нещо ми проблясва в очите и аз отивам до кофите и го вдигам това нещо ooooh! И то се оказва част от златен пръстен, на когото е отрязана халката и всъщност това е само украшението отгоре. Оказа се старинна изработка с истински брилянти и 24 каратово злато. И все пак и това не намирам за странно! Никога преди и след това не съм намирала нещо златно, и не смятам, че намирането на злато е странно въобще. Странно ми беше как мъжа ми намира злато с такава честота, с каквато хората не си купуват злато. И все по една обичка. Смачкана, кална, кой знае от кога подритвана по улицата и никак не приличаща на нещо ценно, ама той прибран и като е дрънкулка я носи вкъщи прилежно...Е, оказва се злато. Ама и с това свикнах. Обогати семейното съкровище от злато с поне 6-7 грама до сега Mr. Green Ама една с една обиците не си пасват или са счупени и не се закопчават, пък и аз не нося злато.

# 564
Бижу, според мен в твоята история има елемент на "нещо странно".
И това е, НЕ че си намерила злато, а че си го намерила когато си мислела точно за това
Simple Smile

# 565
Бижy, в такъв случай може би ще е добре просто да си по-толерантна към останалите. Не е необходимо да се критикуват хората. По принцип хората, които са склонни повече да критикуват останалите, често самите те са били критикувани като малки.
Съвсем добронамерено го пиша това. Аз също съм склонна към критика, но полека-лека развих толерантността. Всеки е различен и нека да уважаваме нашите различия.

А това, че мъжът ти намира злато толкова често, е много хубаво. Аз никога не съм намирала злато Simple Smile . С металотърсач също Simple Smile Търсихме загубена гривна на една приятелка и не ни се получи.... Simple Smile

# 566
  • София
Всеки се впечатлява, спрямо своето невежество. Истински странните неща са тези, които и науката не може да ги обясни, а не не научения човек  Peace
Скрит текст:
Поради тази причина, толкова често се налага да се обяснява защо сънищата не са за тази тема. С Изключение на тези сънища, които наистина са свързани с нещо странно на яве, но това също е друга тема.

# 567
Бижy, в такъв случай може би ще е добре просто да си по-толерантна към останалите. Не е необходимо да се критикуват хората. По принцип хората, които са склонни повече да критикуват останалите, често самите те са били критикувани като малки.
Така е! Peace Че като малка съм била критикувана е меко казано, но това не е тема на дискусиите тук.
Дори когато човек е като мен, е много по-приятно и бива прието безапелационно когато забележката бъде направена по такъв умерен начин, както го направи ти. Hug
Някой постоянно ни дърпаше ушите тук за сънища, но аз отнесох основните забележки. Както и да е, пишете каквото намерите за добре, дори фантасмагории! Laughing bouquet

# 568
а за сънища не се ли пише тук?
примерно ако през деня се е случила странна случка, пък през нощта е имало сън, свързан с нея...

да разбирам, че има друга тема само за сънища ли  Simple Smile

# 569
Бижy,   Hug

mimeime, квантовата физика до определена степен може да обясни някои неща, но все още познанията за човешкия мозък не са на това ниво, че да направят "връзката" между двете. Ще се изяснят механизмите и от научна гледна точка, или поне ще започнат да изплуват някои неща в публичното пространство, но ще минат сигурно едни 10-20 години.
Иначе сънищата са си отделна вселена. При мен са се случвали куриозни неща от сорта: сън в съня; сънувайки да си спомням за друг сън, примерно че пак съм била на това място и съответно в съня си обяснявам за другия сън. Забавно е.

Общи условия

Активация на акаунт