Случи ми се нещо странно XIII

• 167 272
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Може би има доза истина в клетвите. Аз съм прагматичен човек, фианансист по професия, не вярвам в свръх естествени сили и духове, но факт е, че баба ми след спор за някакви ниви е прокълнала баща ми и той почина няколко месеца след това. Баба ми почина 35 дни след баща ми, въпреки, че се радваше на добро здраве.
До ден днешен не съм стъпвала на гроба на баба си. Още живея с горчивината, че го загубихме по толкова ужасен начин именно заради това. Сигурно е от болката и желанието ми да обвиня някого и нещо за загубата, но не мога да се пречупя в себе си....

# 601
Да аз също се смятам за прагматичен човек,без да залитам в крайности вярвам,че има непознати за ограниченото човешко мислене неща.Мой близък почина, а преди това в скандал между тях майка му го прокле,опитвам се да си спомня точните и думи,но и до днес не мога останал ми е спомен за грозния начин по който кълнеше...Уви бяха последните думи,които му каза преживе.
И колкото и да е суеверно вече вярвам,че майчините клетви хващат...

# 602
  • Пловдив
Не мога да си представя какви са тези майки, които кълнат на смърт собствените си деца.

# 603
Не мога да си представя какви са тези майки, които кълнат на смърт собствените си деца.
Малоумни и прости! Tired

# 604
  • Nice
Аз до сега само съм чела темата, но ми се иска тук да споделя, че вярвам, че хората имат някаква енергия която влипе на другите  по някакъв начин.

Имам една съученичка в университета, която има вид на много позитивна, отзивчива и мила, но винаги като съм покрай нея и ме заболява главата страшно много, започва да ми се вие свят и все едно ми изчезват силите. Като се бяхме запознали двете ѝ направих услуга и тя предложи да закар мен и приятеля ми в къщи с колата ѝ. Както казах много мило се държи и си говореха с приятеля ми (аз не говорех много защото не се чувствах добре) и тн. и по едно време ни пита дали вярваме в Бог, че тя можела да предвижда неща понякога и тн.  Thinking И темата се завъртя около това, а аз от както бях с нея се чувствах страшно зле, особено като се качих в колата.
Стигнахме до вкъщи, слизаме, казваме си чао и по стълбите прятелят ми ми казва,че много му се гади и направо главата му ще се пръсне, а аз се чувствам по същия начин, аха да повърна и да тупна на стълбите. Както и да е, плискахме се с вода, мина ни.

След време пак се бяхме засекли из университета с момичето и пак направо като се разделяме имам чувството, че грам сила нямам, главата ми тежи и искам само да си почина. От тогава много много не контактувам с нея защото колкото и да е мила при всяко виждане се чувтвам ужасно зле. Все едно нещо витае около нея и колкото и позитивна да и да си говорим за нормално неща, все се едно ми стоварва цял коловоз на главата.

Друга случка, на която просто присъствах един ден не знам до колко е странна. Бях на гости у братовчедите ми. Единият се прибира и започва да разправя как на излизане от магазина една туркиня го стрелнала много странно с поглед и в същия момент много го заболяла главата. Жена му (с която тогава бяха само гаджета) беше при нас. Тя е помакиня и предложи да пробва да му бае и започна да си шепне някакви думички при което братовчед ми започва да се прозява и това продължава около 20-30 минути без да се спре. После му се приспа страшно много и отиде да поспи  Grinning което спане ми казвше после, че продължило 11 часа. Обяснявам си го с това, че лошата енергия е излязла с прозяването и после е трябвало да се съвземе от цялата процедура.

# 605
Здравейте момичета, и аз се включвам с една съвсем прясна история, от която още не мога да се съвзема. От няколко месеца се преместих да живея при приятеля ми, чието жилище е в един огромен блок. Аз съм доста сензитивна и там определено не усетих добра енергия, но докато бях с него всичко беше наред. За жалост обаче се наложи да замине в командировка и аз останах с месеци сама. Започнах да се будя почти всяка нощ със стряскане по няколко пъти и да изпитвам необясним страх. Имаше и периоди на спокоен сън, но напоследък това с постоянното стряскане  беше всяка нощ. До момента, в който една вечер заспах спокойно и пак се събудих със страх, виждайки до леглото от моята страна тъмен силует в изправено положение, който се разсея в пространството в мига, в който го видях.  #Crazy Незнайно как съм успяла да заспя след този ужас. След една нощ отново имах "приятно" изживяване, но този път събуждайки се, тялото ми от гърдите нагоре беше във въздуха и усетих как тупвам на възглавницата, а сърцето ми биеше като лудо. Реших повече да не се правя на герой, не знам откъде намерих сили да си навлека дрехи и да изхвърча посред нощите при родителите ми  Shocked
 От няколко дни съм при тях и не смея да отида в апартамента, дори направо изпитвам див ужас от мястото, а скоро приятелят ми се прибира. Какво мислите вие? Случвало ли ви се е нещо подобно? Извинявам се, но не успях да изчета всички теми

# 606
Здравейте момичета, и аз се включвам с една съвсем прясна история, от която още не мога да се съвзема. От няколко месеца се преместих да живея при приятеля ми, чието жилище е в един огромен блок. Аз съм доста сензитивна и там определено не усетих добра енергия, но докато бях с него всичко беше наред. За жалост обаче се наложи да замине в командировка и аз останах с месеци сама. Започнах да се будя почти всяка нощ със стряскане по няколко пъти и да изпитвам необясним страх. Имаше и периоди на спокоен сън, но напоследък това с постоянното стряскане  беше всяка нощ. До момента, в който една вечер заспах спокойно и пак се събудих със страх, виждайки до леглото от моята страна тъмен силует в изправено положение, който се разсея в пространството в мига, в който го видях.  #Crazy Незнайно как съм успяла да заспя след този ужас. След една нощ отново имах "приятно" изживяване, но този път събуждайки се, тялото ми от гърдите нагоре беше във въздуха и усетих как тупвам на възглавницата, а сърцето ми биеше като лудо. Реших повече да не се правя на герой, не знам откъде намерих сили да си навлека дрехи и да изхвърча посред нощите при родителите ми  Shocked
 От няколко дни съм при тях и не смея да отида в апартамента, дори направо изпитвам див ужас от мястото, а скоро приятелят ми се прибира. Какво мислите вие? Случвало ли ви се е нещо подобно? Извинявам се, но не успях да изчета всички теми

Има една книга, казва се "Тибетска книга за живота и смъртта". Там има една мисъл, която ми е нещо като водеща в живота: каквото и да видиш, каквото и да чуеш, не се плаши и не бягай, защото това си ти. Та....не се плаши от себе си. Това си ти. На мястото му няма нищо. Simple Smile
Назад сме писали наистина много по твоя въпрос, дори имахме конфликти, защото не всеки иска да чете тези неща. Ако те интересува, потърси назад в тази тема и предишните също. Ще намериш отговори на всичките си въпроси, зададени и незададени. Simple Smile

# 607
Аз мога да те посъветвам да вземеш светена вода от църква и да поръсиш във всеки ъгъл на стаите в този апартамент, както и да кажеш Отче Наш, докато го правиш. Вярвам в Господ Бог и мисля, че той единствен може да ни предпази от подобни неща.
Случвало ми се е и действа.
Вярата е най-силното оръжие.

# 608
Аз мога да те посъветвам да вземеш светена вода от църква и да поръсиш във всеки ъгъл на стаите в този апартамент, както и да кажеш Отче Наш, докато го правиш. Вярвам в Господ Бог и мисля, че той единствен може да ни предпази от подобни неща.
Случвало ми се е и действа.
Вярата е най-силното оръжие.

Благодаря за отговора. Посъветваха ме и да засея здравец, който един вид засмуквал страха, който изпитваме. Просто в момента нямам сили да отида там, трябва малко да ми избледнеят спомените  newsm78

# 609
а против магии това със здравеца и светената вода , дали е достатъчно, в къщи намерихме от "приятели" и гости, нещо хвърлено и ме притеснява

# 610
  • Кьолн
Имам много добър приятел поп и той ме посъветва когато ми се случи такова нещо да кажа някоя молитва.Но аз инстиктивно казвах само " Господи помилуй" Без да знам защо.И всичко преставаше.Така че съвета за светената вода е много добър.А и Ън е много права! Peace

# 611
а против магии това със здравеца и светената вода , дали е достатъчно, в къщи намерихме от "приятели" и гости, нещо хвърлено и ме притеснява

Не вярвам в магии, но си мисля, че ако просто го хвърлиш това нещо в теща вода и си каьеш откъдето дошло там отишло, би имало ефект.

# 612
благодаря за съвета  capaqueen , не знам каква магия е , но усещам лошите емоции, както когато говоря с една дама , после имам чувството ,че съм изцедена

# 613

Не вярвам в магии, но си мисля, че ако просто го хвърлиш това нещо в теща вода и си каьеш откъдето дошло там отишло, би имало ефект.

Но недей да го пипаш "нещото" с голи ръце.  Peace

# 614
благодаря

Общи условия

Активация на акаунт