Случи ми се нещо странно XIII

• 167 618
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Аз летях като дете. С порастването тези сънища престанаха и сега най-често не сънувам изобщо. А бяха толкова хубави сънища, помня че летях над нашата къща към отсрещния баир и всичко беше цветно и пролетно. Явно съм го израснала и толкова ме е яд!

# 151
Рядко ми се е случвало и скоро не се е случвало.

# 152
Бих казала, че също ми се случва рядко. По няколко пъти в годината, не повече. На неравни интервали от време.

# 153
  • в кукувиче гнездо
На мен ми се случва почти всеки път щом си легна следобед. Като започне бученето и знам, че ще полетя.
Ън, това имах предвид, че всеки път е различно. Скоростта на летене след отделяне от тялото е различна. Понякога ми е адски трудно дори да се надигна от леглото и да изляза навън през прозореца, друг път такава скорост ме засилва нанякъде, че чак е плашещо. Всъщност летяла съм с бясна скорост веднъж, когато бях в тунела.
При мен в началото беше така - страхувах се изобщо да се отпусна и да се отделя, с времете започнах да не се плаша толкова и да си позволявам да летя спокойно. В началото не виждах нищо, беше само усещане. С времете се научих да си отварям очите, за да гледам наоколо. Трудно е. Единият път като излязох започнах да обикалям около блока. Уж същото място, но по балконите имаше различни неща, специално ходих да гледам после.
Когято летя понякога се въртя на кълбета във въздуха, понякога се стрелкам напред, но нямам никакви усещания за физическото тяло, не мога да го обясня точно. Но аз не сънувам, съвсем съм си будна. Дано да успея да полетя по-нависоко и да разгледам каквото мога. И много искам да отида на две места - в къщата ни на село и в къщата, където живеех като дете. И двете вече ги няма.

# 154
 lechugitka, тази част от нас, която лети, е съставна част от това, което взима решение за летене. Желанието ти вече е изпратено и има надежда да му се отговори положително. Simple Smile

# 155
Много интересна тема. Чета всяко мнение с интерес. Никога не съм летяла на сън.

# 156
Добре, но все пак може и просто да сънувам, че летя? Пак така- не се докосвам до земята и т.н., може това да си е просто сън, както казаха в предните постове- игра на съзнанието, нали?

# 157
Именно и аз за това попитах, как да сме сигурни, че не е просто сън. Особено тези, които не осъзнават че го правят.

# 158
fiolio , няколко пъти вече се задава този въпрос наистина, но няма отговор.
Изглежда или никой не може да каже, или до отговора на този въпрос всеки трябва да стигне сам по някакъв начин.

# 159
  • Бургас
Именно и аз за това попитах, как да сме сигурни, че не е просто сън. Особено тези, които не осъзнават че го правят.
ами аз, ако летях насън, щях да поолетя някое място наблизо, в което на съм ходила преди това и след това да отида да разгледам дали в действителност е същото

# 160
До колкото разбирам от коментарите тук, не всички умеят да контролират къде да ходят. Аз помня, че съм летяла на сън, но не знам къде. Помня самото усещане. Имам спомен и за усещане сякаш се издигам много бързо, сякаш съм хоризонтално, а издигането е вертикално. Така както и спя всъщност-предимно по корем. И онези пропадания, за които ставаше въпрос преди- усещането е точно сякаш се сгромолясвам по очи на леглото.

# 161
  • София
И аз съм сънувала, че летя. По-скоро се издигам, като някак си "ритам с крака във въздуха" и се премествам на 10-20 метра далечина, като съм доста малко над земята /също не повече от 10-20 метра/. Движението и много бавно, като на забавен кадър. Сега се замислих,че усещането е като изплуване изпод вода - толкова леко се чувстваш и е със същите движения. Позата е вертикална. Много прилича на това, но не е толкова ниско:
А, и винаги е някъде над полянка.

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 23:14 от *Ирина*

# 162
А при мен е като при тези - такова положение на тялото и такава височина, както и гледката под мен.

# 163
Ето едно филмче, където се говори за астрално пътешествие и ОИТ - след 8-та мин.  Rolling Eyes

В тубата има видео материали по темата. Ето например един:

Рассказы Астрального паломника об астрале  Rolling Eyes

# 164
  • Оптимист по принуда
Същото усещане, но съм в хоризонтално положение.

Общи условия

Активация на акаунт