Но в същото време, се виждам отстрани и си мисля като голям човек - чудя се, какво правя в това малко и безполезно тяло, което не ме слуша. Много е странно, но тогава почти през цялото време съществувах извън тялото си (рядко се случваше да "гледам" през очите си) и някак...в няколко измерения ли, не знам как да го обясня... Просто, все едно, се бях върнала като възрастен човек, за да се гледам в бебешкия си период (помня, че леко бях объркана - къде съм и защо изглеждам по този начин); "знаех" и какво ме очаква донякъде и нямах търпение да ми се случват тези неща, но сякаш физически се развивах твърде бавно, а мисълта ми летеше.
Това продължи, докато станах на 3-3.5 години, тогава някак - съзнанието и тялото ми се понапаснаха:)); позабравих доста от нещата (почти всичко), които "знаех" тогава. Само от време на време, когато се случваше нещо значимо, имах проблясък, че това съм го "виждала" (не като дежа-вю) вече и то, в онзи - бебешкия период. Но и тези проблясъци изчезнаха, след пубертета някъде.
Много объркано стана, но предполагам, че хората които са имали подобни преживявания, ще ме разберат.
Другите не знае къде живеят, само тя го поканила веднъж.