Незнайно как съм успяла да заспя след този ужас. След една нощ отново имах "приятно" изживяване, но този път събуждайки се, тялото ми от гърдите нагоре беше във въздуха и усетих как тупвам на възглавницата, а сърцето ми биеше като лудо. Реших повече да не се правя на герой, не знам откъде намерих сили да си навлека дрехи и да изхвърча посред нощите при родителите ми От няколко дни съм при тях и не смея да отида в апартамента, дори направо изпитвам див ужас от мястото, а скоро приятелят ми се прибира. Какво мислите вие? Случвало ли ви се е нещо подобно? Извинявам се, но не успях да изчета всички теми
Това със силуета веднага мога да ти кажа какво е
На мен такива неща ми се случват поне 1 път в месеца и то от край време. Това, което става всъщност е ( предполагам, че си била легнала по гръб ), че спиш с полуотворени очи и в същото време сънуваш. Т.е. виждаш стаята пред теб, но същото време сънуваш допълнителни неща. В момент на пробуждане има време от около 2-3сек максимум, в които допълнителните неща, които си сънувала започват да избледняват и ти осъзнаваш, че си се събудила. Аз обикновено помня какво съм сънувала и образите просто избледняват, но има и моменти, в които не помниш какво точно е било и при събуждането, както в твоя случай, се сещаш само последното нещо в съня.....този образ
Не знам дали се изразих много ясно като цяло
)

Никога няма да се подведа по такова нещо,просто питам от чист интерес,ако някой е запознат ще ми е интересно да разбера каква е целта на цялото това нещо