Случи ми се нещо странно XIII

• 167 573
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета, и аз се включвам с една съвсем прясна история, от която още не мога да се съвзема. От няколко месеца се преместих да живея при приятеля ми, чието жилище е в един огромен блок. Аз съм доста сензитивна и там определено не усетих добра енергия, но докато бях с него всичко беше наред. За жалост обаче се наложи да замине в командировка и аз останах с месеци сама. Започнах да се будя почти всяка нощ със стряскане по няколко пъти и да изпитвам необясним страх. Имаше и периоди на спокоен сън, но напоследък това с постоянното стряскане  беше всяка нощ. До момента, в който една вечер заспах спокойно и пак се събудих със страх, виждайки до леглото от моята страна тъмен силует в изправено положение, който се разсея в пространството в мига, в който го видях.  #Crazy Незнайно как съм успяла да заспя след този ужас. След една нощ отново имах "приятно" изживяване, но този път събуждайки се, тялото ми от гърдите нагоре беше във въздуха и усетих как тупвам на възглавницата, а сърцето ми биеше като лудо. Реших повече да не се правя на герой, не знам откъде намерих сили да си навлека дрехи и да изхвърча посред нощите при родителите ми  Shocked
 От няколко дни съм при тях и не смея да отида в апартамента, дори направо изпитвам див ужас от мястото, а скоро приятелят ми се прибира. Какво мислите вие? Случвало ли ви се е нещо подобно? Извинявам се, но не успях да изчета всички теми

Това със силуета веднага мога да ти кажа какво е Simple Smile На мен такива неща ми се случват поне 1 път в месеца и то от край време. Това, което става всъщност е ( предполагам, че си била легнала по гръб ), че спиш с полуотворени очи и в същото време сънуваш. Т.е. виждаш стаята пред теб, но същото време сънуваш допълнителни неща. В момент на пробуждане има време от около 2-3сек максимум, в които допълнителните неща, които си сънувала започват да избледняват и ти осъзнаваш, че си се събудила. Аз обикновено помня какво съм сънувала и образите просто избледняват, но има и моменти, в които не помниш какво точно е било и при събуждането, както в твоя случай, се сещаш само последното нещо в съня.....този образ Simple Smile Не знам дали се изразих много ясно като цяло  Laughing

# 631
  • В.Търново
Ако човек е заспал с полу отворени очи не вижда нищо, защото мозъка е изключил тази връзка и работи на друго ниво. Т.е., отворени очи по време на сън не виждат нищо.

# 632
Аз тогава не мога да си обясня как ми се случва често, разсънвайки се, тези странични образи избледняват, но аз не си отварям очите, т.е. аз знам на 100%, че съм била с отворени очи. Според мен мен мозъкът е главният орган, който ние не използваме на 100% и не знаем на какво е способен ( изключва ли зрението при спане и т.н. ). До някъде мога да го оприлича на сънна парализа.

# 633
  • В.Търново
Здравейте момичета, и аз се включвам с една съвсем прясна история, от която още не мога да се съвзема. От няколко месеца се преместих да живея при приятеля ми, чието жилище е в един огромен блок. Аз съм доста сензитивна и там определено не усетих добра енергия, но докато бях с него всичко беше наред. За жалост обаче се наложи да замине в командировка и аз останах с месеци сама. Започнах да се будя почти всяка нощ със стряскане по няколко пъти и да изпитвам необясним страх. Имаше и периоди на спокоен сън, но напоследък това с постоянното стряскане  беше всяка нощ. До момента, в който една вечер заспах спокойно и пак се събудих със страх, виждайки до леглото от моята страна тъмен силует в изправено положение, който се разсея в пространството в мига, в който го видях.  #Crazy Незнайно как съм успяла да заспя след този ужас. След една нощ отново имах "приятно" изживяване, но този път събуждайки се, тялото ми от гърдите нагоре беше във въздуха и усетих как тупвам на възглавницата, а сърцето ми биеше като лудо. Реших повече да не се правя на герой, не знам откъде намерих сили да си навлека дрехи и да изхвърча посред нощите при родителите ми  Shocked
 От няколко дни съм при тях и не смея да отида в апартамента, дори направо изпитвам див ужас от мястото, а скоро приятелят ми се прибира. Какво мислите вие? Случвало ли ви се е нещо подобно? Извинявам се, но не успях да изчета всички теми

А по този въпрос мога да ти кажа, че ти се събуждаш още преди да се е върнало астралното ти тяло във физическото.На мен ми се е случвало няколко пъти.Единия път беше доста болезнено, но беше много отдавна.Това няма нищо общо със сънната пареза.

# 634
Ако човек е заспал с полу отворени очи не вижда нищо, защото мозъка е изключил тази връзка и работи на друго ниво. Т.е., отворени очи по време на сън не виждат нищо.
Абсолютно невярно твърдение..
Очите виждат, възприетата информация заминава в подсъзнанието
Също като при транс

# 635

А по този въпрос мога да ти кажа, че ти се събуждаш още преди да се е върнало астралното ти тяло във физическото. Това няма нищо общо със сънната пареза.

Това е отговорът, да. Тя обаче не знае какво й се случва, нито ще повярва.
Съгласна съм със забележката на Какво? (защо си се кръстила така? Убиваш ме Joy)

# 636
Здравейте!

Някои от историите ми припомниха мои собствени изживявания, които намирам за странни.
Когато бях в 11 клас взимахме много труден за всички материал по математика - стереометрия. Нещо като 10 пъти по-трудна геометрия. Та щяхме да имаме контролно и учителят ни бе казал, че първите задачи ще са по-лесни, а последната ще е решаваща, защото ще е най-трудна и щяла да бъде една от 30-те задачи в учебника на последните страници. Те всички до една бяха доста трудни. Бях много силна и амбициозна ученичка и с моя съученичка се събираме вечерта преди деня на контролното в тях да се подготвяме заедно и започваме от първа задача. Оказа се толкова трудна, че 1 час мислихме как може да се реши, чертахме, говорихме и нищо. Подхванахме друга - пак греда. Стана вече 22 часа и аз се почувствах супер изморена и й казах: виж какво, тази работа май няма да стане, поне да се наспим като хората пък утре - каквото сабя покаже. Тя се опита да ме разубеди, но аз казах, не, нямам сили, няма как да решим 30 задачи от такъв калибър тази вечер. Просто абсурд. И си тръгнах. Удивително спокойна и примирена. Наспах се и на другия ден преди контролното се събрахме на един чин 10 души, между които и най-силните по математика, да решаваме заедно от тези задачи. Да, но имахме само 15 мин преди часа и се чудим коя задача да подхванем от 30-те. При което аз по необясними причини показах една от задачите с пръст и казах: айде тази да разнищим. И математичките веднага я прочетоха и обясниха, начертаха и показаха как ще се реши. Аз внимателно гледах и наистина аз я разбрах като я обясниха. След момент влиза учителят, разделя ни на две групи. И започва да пише на дъската задачите. Като тръгна да пише задачата на моята група, се оказа, че е точно тази задача, която бяхме дискутирали преди минути. Всички ме погледнаха изумени, а аз просто не можех да повярвам! Това беше ОГРОМЕН късмет, след който дълго ме споменаваха.

# 637
  • София
Скрит текст:
Здравейте!

Някои от историите ми припомниха мои собствени изживявания, които намирам за странни.
Когато бях в 11 клас взимахме много труден за всички материал по математика - стереометрия. Нещо като 10 пъти по-трудна геометрия. Та щяхме да имаме контролно и учителят ни бе казал, че първите задачи ще са по-лесни, а последната ще е решаваща, защото ще е най-трудна и щяла да бъде една от 30-те задачи в учебника на последните страници. Те всички до една бяха доста трудни. Бях много силна и амбициозна ученичка и с моя съученичка се събираме вечерта преди деня на контролното в тях да се подготвяме заедно и започваме от първа задача. Оказа се толкова трудна, че 1 час мислихме как може да се реши, чертахме, говорихме и нищо. Подхванахме друга - пак греда. Стана вече 22 часа и аз се почувствах супер изморена и й казах: виж какво, тази работа май няма да стане, поне да се наспим като хората пък утре - каквото сабя покаже. Тя се опита да ме разубеди, но аз казах, не, нямам сили, няма как да решим 30 задачи от такъв калибър тази вечер. Просто абсурд. И си тръгнах. Удивително спокойна и примирена. Наспах се и на другия ден преди контролното се събрахме на един чин 10 души, между които и най-силните по математика, да решаваме заедно от тези задачи. Да, но имахме само 15 мин преди часа и се чудим коя задача да подхванем от 30-те. При което аз по необясними причини показах една от задачите с пръст и казах: айде тази да разнищим. И математичките веднага я прочетоха и обясниха, начертаха и показаха как ще се реши. Аз внимателно гледах и наистина аз я разбрах като я обясниха. След момент влиза учителят, разделя ни на две групи. И започва да пише на дъската задачите. Като тръгна да пише задачата на моята група, се оказа, че е точно тази задача, която бяхме дискутирали преди минути. Всички ме погледнаха изумени, а аз просто не можех да повярвам! Това беше ОГРОМЕН късмет, след който дълго ме споменаваха.

Това е старо поверие, традиция, ако щеш - в деня на изпита си отвори за последно учебника на случайна страница, така казваше баба ми преди изпита по география след 8-и клас, кандидатствах в едно у-ще с паралелка география. И отварям сутринта аз, стопанство на Германия. И да наистина, единият от двата въпрос беше Стопанство на германия, пък аз го бях прочел дет се вика час преди изпита и ми беше съвсем прясно........

# 638
  • Варна
И аз имам подобна случка от кандидатстването в МГ преди доста години. Тогава имаше едно списание Математика и решавахме задачи от него за подготовка. Една от задачите ми се опъна, първо я пропуснах, но след като реших всичките списания се върнах на нея, заинатих се, викам как ще ми се опъва някаква задача. Мислих я няколко дни, накрая я измислих. А тя взе, че се падна на изпита, 1:1. Ако не ми беше позната нямаше начин да я реша за няколко часа.

# 639
Кандидатствах във ВИНС- Варна, изпит по география, 1996 г.
Бях на квартира за една вечер, а хазайката се славеше че може да познава.
Вече съм забравила дали някоя предна година не се беше падала тема за Варна и Варненска област, но ми каза вечерта жената- погледни и прочети пак темата за Варна, без други коментари.
Ами, падна се точно темата за Варненска област.
Поне да й бях повярвала и прочела отново. ooooh!

# 640
И аз имам подобни 10-тина случки, точно покрай изпити - кандидатстване след 7. клас, ама нали съм упорита и ми се случи за пръв път - не се доверих; покрай няколко изпитвания в 8. и 9. клас; матурата по БЕЛ в 12. клас; теми за няколко различни изпита в университета. Случвало се е не само в будно състояние, а и със сънища с натрапващ се номер или дума, насочващи към нещо определено. Peace

# 641
  • София
Здравейте от мен,четох предните страници и някой беше писал нещо за сектантите,но беше изтрил поста си и бегло разбрах,че са питали за Дявола,на мен също ми звъняха преди месеци да ме питат за Бог какво мисля,дали вярвам и такива неща с ММ се разбрахме изобщо повече да не отваряме на тези хора и да не разговаряме с тях , просто като ги видя и направо ме хваща страх.Аз вярвам в Бог естествено,но не мога да разбера хората от сектите какво целят нали освен да те привлекат в сектата,но след това какво правят?Някой има ли идея защо са толкова настоятелни newsm78 Никога няма да се подведа по такова нещо,просто питам от чист интерес,ако някой е запознат ще ми е интересно да разбера каква е целта на цялото това нещо

# 642
Целта е пари. Бягай надалеч от всякакви секти.

# 643
Целта е пари. Бягай надалеч от всякакви секти.
Точно. Имаше случаи преди години на прехвърлени имоти и банкови сметки от вербувани на името на сектите. След това някои ги принуждаваха да се самоубиват.

# 644
  • София
Това с имотите и аз съм го чувала..ужас

Общи условия

Активация на акаунт