Аблация на сърцето - 7

• 88 166
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Танче, привет! Hug
Аз уж съм добре. И на студ свикнах, че работата ми е свързана с доста престой навън. Crazy
Днес бях на кардиолог, видимо всичко е ОК, ритъм и кръвно. На ЕКГ.
На 05.12. ще слагаме холтер, там ще е интересно. Wink

# 691
Съжалявам, Вега ! Сигурно е от студа, миличка, ще се адаптира сърчицето!
 Девичка, нали щеше да си починеш, а сега пишеш за някаква работа навън... всичко ще е наред при теб , чакам да го потвърдиш когато имаш резултат.
Аз тези дни усещах на моменти болка в гръдната кост . Мислех, че са спазми от студа, без да го мисля много . Но си дадох сметка, че е привикване на стомаха към " качествената " ни храна . Трети ден съм в България и хапнах маргарин и химия .
Бъдете здрави и очаквам съживяване на темата.

# 692
Танче, от началото на септември работя. Нали ме знаеш, че хич не умея да си почивам. Grinning
Свърших с ремонтите и така се случи, че ме одобриха за въпросната позиция. Не ми се щеше да пропусна шанса, защото си заслужава.
Ама не се оплаквам, де. Wink
Ти кога ще си идваш? Хайде да се видим! Hug

Вега, дано ти се успокои сърчицето! Heart Eyes Тийнката слуша ли? Моята хич! Mr. Green Mr. Green

Калея съвсем ни отряза, никаква я няма! Naughty

Жорко, ако четеш, днес бях при твоята лекарка и хубавата сестра. Heart Eyes

# 693
Девичка , тук съм за две седмици . Обади се , работарче !

# 694
  • София
Благодаря ви,момичета!Няма как иначе,ще ме слушка сърчицето.Добре съм.Къде се скриха останалите,групата ни онемя

# 695
Някои и от фейсбук изчезнаха .
Хора, близък приятел направи страшен инсулт и след отваряне на черепа е на косъм . А е под 50 Мерете кръвното, рискова група сме и ние !

# 696
  • Switzerland
Здрасти и от мен Simple Smile
Аз уж съм добре Wink След аблацията, която беше преди почти месец се смазах от ходене по болници и доктори , заради децата  Sad Реално почивката и възстановяването ми траяха точно три дни след като излазох от болницата и се почна - малката спешна операция от усукана киста- 5 дни търчане по два пъти в болницата, тъкмо се прибра и дребния пипна скарлатина  / явно от 5 часовото висене в детската болница, докато разберат какво и има на кака му / та 10 дни с АБ, междувременно организацията на  2 тура на изборите  при нас , където бях председател на СИК и днес вече си свалих леко книжле и натиснах "пауза" бутон, че направо издавам багажа от недоспиване .
Явно, заради огромния стрес от време на време усщам по някоя екстрасистула и тупкане, но не е нещо чак фрапиращо .
Контролата при кардиолога ми е на 24 и да видим какво ще каже .
Пазете се момичета, че пингвинарника от при нас обикновено стига в БГ след няколко дни .
Гуш и да сте здрави  Hug

# 697
Мила, щом си издържала на това напрежение, значи всичко е наред при теб. Екстрасистолите ще изчезнат.

# 698
Здравейте Simple Smile и аз не съм писала от доста време... Надявам се всички да се добре. За жалост повечето хора не могат да си позволят почивката, от която се нуждаят.
При мен е лудница и за сега изследванията са на холд. Миналата седмица 3 дни бях със зверско главоболие и хапчетата бяха временно решение. Личната каза, че сигутно е имало изригвания и кръвното ми беше 80/30. Вие вярвате ли на причина "слънчеви изригвания" и според вас може ли заради кръвното да ме боли толкова главата.
Целувки и прегръдки на всички :*

# 699
Глория, преди време се разви дискусия по този повод . Жорко се оплака, че на него му влияе времето, магнитните бури и пр. Аз също съм чувствителна , но си мисля, че причината за такова кръвно може да е само медикаменти. Ритмонорма ми действаше по този начин първите седмици, после се нормализира . Дано е само инцидентно.

# 700
Здравейте на всички  Hug Отдавна не се бях включвал да ви видя, но ето ме  Laughing Девичка как си ? Каква е причината да слагаш холтер ? Танче при теб положението как е ? Аз в общи линии съм добре, екстрасистулите си ги има пак от време на време, рядко са, но имам чувството, че никога няма да изчезнат  newsm78

# 701
  • в джунглата
   Здравейте, на всички ветерани и новодошли. Редовно ви чета, но рядко се включвам  Embarassed.
   Да се отчета за протокола: Вече близо година след аблацията  съм добре, нямала съм пристъпи. Прескачания има от време на време, но в рамките на допустимото или поне аз не ги усещам, както и не усещам пулса си. Като чета за прескачанията на другите, се сещам за периодите в които и моите бяха на всеки 2-3 удар и с месеци нямаше отърване от тях. Изчезваха и се появяваха от самосебе си, но стигнах до извода че са най-много след стресова ситуация, като ехо след отминал проблем.  Този период на отчаяние и обикаляне на лекари няма да то забравя. Вече не ме е страх да ходя по почивки и в чужбина, не търся само болници.
 Смело мога да кажа, че живота след аблацията е в пъти по спокоен и хубав. Така че който се двоуми да действа смело. 

Когато ми падне кръвното винаги ме боли глава, преди няколко дена и аз бях с главоболие и ниско кръвно.

Прегръдки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 702
Хип-хип ураааа! Дънди и Жорко се появиха ! Вчера се видяхме с Дева по на сок / чай и стигнахме до извода, че сте добре, щом не се сещате за нас . Аз съм много добре, при мен прескачанията се появяват два пъти годишно по за 15 минути. Девичка да каже за себе си, но видът й е на много здрав ,работещ и спокоен човек.
Слава тебе , Господи, Токуда, НКБ!

# 703
Привет, девойки и младежи! Heart Eyes

Първо да честитя на рожденичката! bouquet

Калея, мила, да си здравичка, щастлива, все така влюбена и обичана! Радвай се на живота, на прекрасното си семейство и на всички прекрасни места по света! newsm38 Two Hearts
Желая ти нови дестинации и много късмет! newsm51 bdbaloni

Жорко, Дънди, радвам се да ви видя! Hug Hug Hug

Танчето също изглежда много добре, както винаги! newsm51
Няма никаква следа, че е била в гипс и с патерици! bowuu

Жорко, искам да видя дали всичко е ОК на холтер, защото миналата година по това време, ми отчете много над нормата екстрасистоли.
Но, както е установила Дънди, те са на моменти, след недоспиване, късно хранене или неприятности. Като цяло съм добре. Peace
И аз да благодаря на Бог, Токуда, д-р Трайков и екип! bouquet

За изригванията - по принцип не знам кога са, но аз също миналата седмица бях с главоболие, което рядко ми се случва. Кръвното ми беше ОК, възможно е да е имало изригвания.

Хубав ден на всички! Hug Heart Eyes

# 704
Честит Рожден Ден, Калея  bigdance2 newsm59 Макар и с малко закъснение  Embarassed Да си жива и здрава и гледай винаги само напред Wink
Дева, сега видях във фейсбук едни твои снимки с Ренито. Не знаех, че се познавате, но аз нали съм търговски представител на "Верея" и всеки ден съм при нея в Метро  Peace Специални поздрави да и пратиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт