Аблация на сърцето - 7

• 88 166
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря, Жорко, ще ѝ предам! Hug
С нея сме приятелки от детската градина. Heart Eyes До 8 клас сме били на един чин. Simple Smile

# 706
  • София - Бургас
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Надниквам аз и какво да видя - каква приятна изненада~ Heart Eyes
Благодаря Ви, Девичка и Жорко~ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet

Дънди, прекрасни новини и от теб!
И Танчето звучи свежо, прекрасна тя~ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубави новинки прочетох, радвам се~
Така да сте, здравички и със спокойни сърчица Kiss

# 707
Калейче, радвам се, че писа! Hug Hug Hug
Тъкмо днес си мислех да те питам дали не ми се сърдиш, че не пишеш тук. А и на поздрава ми във ФБ не обърна внимание. Crazy
 Two Hearts love001

# 708
Здравейте! Днес бях на преглед в Токуда при д-р Трайчев, насрочиха ми катетърна аблация на 11.01.2017 г. Бях малко притеснена и пропуснах да попитам няколко неща. Казаха ми да си взема направление, но предполагам,че се доплаща известна сума, ако може някой да ме ориентира. Също не съобразих, че вероятно ще съм в цикъл, предполагам, че не би била възможна аблацията по това време. Ужасно много се притеснявам... като ви чета до някъде ми става по-добре. Благодаря предварително!

# 709
мац.пис.пис, не се притеснявай, всичко ще е наред! Hug

Трябва ти направление за хоспитализация, диагнозата ти я има в амбулаторния лист.
Не се доплаща нищо. Само плащаш по 5,80 за 2 дни престой.

Аз искам да почерпя днес, стават 2 години от моята аблация! Peace

Да са живи и здрави д-р Трайков и екипът му! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Благодарение на тях съм добре и забравих за пристъпите!

# 710
  • София - Варна
Честита годишнина!  Hug

# 711
Благодаря за насърчението DeVa! Честит празник (за мен това е истински празник)! Пожелавам ти още много много спокойни години Simple Smile

# 712
  • Switzerland
Хоп, троп и аз цоп Grinning
DeVa® Честита ти годишнинка  Heart Eyes
мац.пис.пис хич не се притеснявай за цикъла, моя подрани в чест на аблацията и цъфна точно като тръгвах към болницата  Mr. Green Никакъв проблем не е за докторите, просто се запаси с тампони и си готова  Hug Не е от най-приятните изживявания да си в цикъл по това време, но на фона на възможността да се отървеш от проблема със сърчицето се преживява . Предполагам са те предупредили за лежането и немърдането в продължение на няколко часа след аблацията ?
Аз пък се чудя при вас какви са тия контроли, холтери и ЕКГта  Shocked Днес бях на първа и последна контрола след аблацията при моя кардиолог и той директно ми заяви : Можеш да спортуваш, да правиш кардио, да пиеш кафе, да вдигаш тежко, да ходиш на сауна и изобщо каквото си пожелаеш, вече нямаш ограничения в дейностите, които искаш да извършваш и няма проблем да се натоварваш  ooooh! При което аз така  Shocked И го питах дали няма някакви контролни холтери или друго да прави, а той каза, че ако нямам проблеми нищо не се налага Simple Smile
Та те така, предупреди ме само ако се появи някой продължителен епизод да се метна до най-близкия кабинет, болница или каквото и да е и да кажа, че съм с аблация и искам бързо да ми направят ЕКГ, защото би било супер странно ако се случи и е добре да може да се види какво е станало .
Все още имам по някоя екстрасистулка, но не е нещо стресиращо и гледам изобщо да не се замислям, просто ги игнорирам, взимам си от пастилите на Бах от време на време, че да намаля стреса и толкова Simple Smile
Живота е прекрасен след аблацията и съветвам тези, които се чудят просто да я направят  Heart Eyes
Бъдете здрави момчета и момичета  Hug

# 713
Благодаря ти, MilaB! Днес се обадих в болницата, от там също ми казаха, че цикълът не е проблем. Сега остава да чакам 11.01.2017 г. Нова година - нов късмет! Simple Smile

# 714
  • София
Девичка,честит празник!Спомням си този ден преди 2 години и тръпнещото ми очакване да кажеш че всичко е минало и че си добре!Значи и толкова време мина откакто се запознахме Simple Smile Не сме се чували от доста време.Пожелавам ти съвсем да забравиш негативните моменти и да влизаш във форума само за хубави поводи и за да не се забравим,разбире се Simple Smile
     На дамата с предстояща аблация желая спокойствие и късмет и да слуша смелите,които вече минаха на аблация.
      Поздрави на всички! Hug

# 715
Благодаря ви, момичета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да сте здрави и вие, да се радвате много на живота и сърчицата ви да тупкат силно само от прекрасни емоции! Hug Hug Hug

Да, Вега, наистина от тогава се познаваме, на живо! Heart Eyes bouquet Ти ме води на контролния преглед после. Simple Smile Hug
Как ще се забравим?! Grinning Аз мисля, че не само да се чуем, ами и да се видим трябва! Намисли си път към Пловдив! Hug Hug Hug

Благодаря и на Танчето, че тя ми занесе документите на д-р Трайков! Heart Eyes bouquet

И с Калейчето се видяхме в Токуда, на нейното ЕФИ. Heart Eyes

Мила, дано да нямаш проблеми и да не ти се налагат прегледи и контроли. Hug
Аз ходя, защото имам понякога екстрасистоли, които не че ме притесняват, но не искам да пия лекарства за тях и просто искам да видя как са нещата в момента.
Пък и Lovexor ми препоръча страхотна лекарка, която ми обръща голямо внимание! bouquet

# 716
Аз също не ходя по контроли, защото преди 6 год. така и не попаднах на лекар, който да не ме гледа като полезно изкопаемо, след като споделя, че съм минала аблация.
Дева, би ли споделила при кой лекар ходиш?  Мисля си, че няма да е лошо вече да мина един профилактичен преглед, а не ми се ходи до София.

# 717
Разбира се, Пипи! Hug
Д-р Златка Димитрова, ДКЦ Се.Георги. Само сутрин е.

# 718
Разбира се, Пипи! Hug
Много благодаря!  bouquet

# 719
Разбира се, Пипи! Hug
Много благодаря!  bouquet

С часове е, от регистратурата.
Иначе в кабинета телефона е 032 602240.

Общи условия

Активация на акаунт