Звездни компромати 263 част

• 78 887
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • Mediterraneo
Eмануела хубаво си е споделила във ФБ за раздялата с Динев, ама какво подскача като ощипана на всеки, дръзнал да й каже някоя истина в очите?! Много тъпо и съвсем не учудващо за жена от нейния "ранг" ooooh!

# 436
  • Пловдив
Ужас.....грозна работа. Да се блъскаш като кокошка за един парцал. Жалко  и смешно е отстрани. Колко консуматорско е станало обществото ни.

# 437
 Малко meme-Та на тема Balmain&H&M, които ме разсмяха
Скрит текст:

# 438
  • София
densi, цветно си го представих и много смешно ми стана  Laughing

В никакъв случай не искам да те засегна  Hug
А то си е личен избор това и е наистина много трудно. Peace

В България колекцията се зарежда само в един магазин и това е магазина на Витошка, откакто е отворен преди това беше бутика в Сердиката. От тази година става и онлайн, но страшно трудно и аз лично повече не бих рискувала онлайн. Винаги е на точно определена дата в Четвъртък през Ноември месец в сериозен студ.
Не е намаление никакво, а е дизайнерска колекция, специално направена за H&M  на горе-долу народни цени от супер известен в момента дизайнер в световен мащаб. Сега например носят рокли Балмен за по 250 лв, а не за по 2 хил .евро. Или кожено яке Балмен за 555 лв. вместо за 5 хил.евро.

Скрит текст:

Ааа, ясно. Сега прочетох статията, която е сложена в преден пост на потребителка и разбрах. Хубави работи, но аз не обичам тълпи, блъсканици и т.н.
Честито на всички, които са успели да си купят дрехи от колекцията. Peace

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 19:26 от missence

# 439
За мен даже не са красиви дрехи, но пък аз не разбирам от мода Grinning Интересна ми е реакцията на другите, не толкова, че съм фен на марката.

# 440
  • HH
На Wang колекцията също се позадържа в магазина, в който зареждат така наречените лимитирани колекции тук. Не си спомням по миналият сезон чия беше. Май беше на Isabel Marant, та идеята ми е, че по коледните разпродажби още имаше от колекцията в магазина, дори намалени неща.

Не знам какво не и харесвате на Дженката. Мен лично тя и Риана ме радват, защото са на моята възраст и са супер успели години наред. За Адел мога да кажа същото. Имат добри PR-ри и късмет. Николета и тя е в тази възрастова категория, но освен с простотия и позьорство с друго не ме е впечатлила още.

# 441
Джен ми беше симпатична, но с това нарочно повтаряне на поразиите ѝ на следващите Оскари започнах да си отварям очите как ако преди беше непринудено непринудена, то сега агентите ѝ разбраха, че това е един от силните ѝ плюсове и почнаха да го правят абсолютно нарочно.

Адел ми е слабо казано несимпатична.

# 442
  • Варна
Ужас.....грозна работа. Да се блъскаш като кокошка за един парцал. Жалко  и смешно е отстрани. Колко консуматорско е станало обществото ни.
Курвенски сандал за аватар и възмущение от консуматорското общество хич не ги виждам да вървят заедно под ръчичка.

# 443
Едно е да приемам някой за успял и друго е да му се възхищавам или нещо такова. Приемам успеха на всеки, уважавам го, но това не променя мнението ми за даден човек даже с процент в дадена посока.
Риана е един от тези хора. Преди я харесвах, сега не. Ако има хубава песен, слушам я, но самата тя като визия и поведение, било то ПР или не, не я харесвам. Дори мога да кажа, че ми е гнусна и противна.
Дженифър от друга страна ми е страшно симпатична и то точно с изцепките й. Ясно, че има сериозна намеса от външни лица, но въпреки това я харесвам, много.

# 444
  • Пловдив
Курвенски сандал за аватар и възмущение от консуматорското общество хич не ги виждам да вървят заедно под ръчичка.
Не можах да намеря галошки😆

# 445
  • HH
Ellah, предполагам беше насочено към мен. Не съм ползвала думата възхищение никъде  Wink

И как можем въобще да имаме мнение за хора, които познаваме само от таблоидите. Виждаме това, което ни се поднася от трети лица и го възприемаме по определен начин. Мда, някои хора ни действат позитивно, защото са донякъде непринудени, а пък други се мъчат да ни натрият носовете с Плейн  Joy Joy

# 446
Ни най-малко не беше насочено към теб. Нито имах за цел да се заяждам с думата възхищение. Просто подбор на думи, с които изразявам лично мнение. Нормално е мнението на някой да провокира същото в други без да е задължително да са свързани едно с друго. Размисли по темата, толкова.  Wink

# 447
  • Вестерос
Не става. Никога не съм пропускала събитие откакто са в България. Има някалко хитринки, като едната е да си първи на опашката, а това става като отида в 5 часа сутринта. Винаги всичко желано съм вземала, като вися 5 часа и съм първа или поне в първите 5. Теди Велинова обикновено е в същата група, въпреки че посещава и Випа задължително. Wink Пазарува винаги целите колекции и много и се радвам.
Молът отворен ли е в 5, за да си сигурен, че си първи или в първите 5?
Не не е отворен, чакаш навън и после е добре да си тренирал лека атлетика и да тичаш много бързо, за да стигнеш до магазина, когато го отваряха в 9 часа.
От години вече е на Витошка и там си си навън от 5 часа. Голям купон е в студа!
И цялото това "упражнение", за да имаш дреха с известна марка. Никога няма да го разбера това. не се обиждай, просто за аз за един парцал и да ми плащат няма да стоя от 5 пред магазин

# 448
А не се обиждам, въпрос на гледна точка. И не е за дреха на дизайнер, а за точно определени предварително неща, в моя случай почти винаги много аксесоари бижута, чанти, обувки, при мъжа ми и роднини дрехи, които искам да имам и нося и правя доста неща за да го постигна. Хоби ако щете. Peace
Има и страшно много хора, които препродават и това е бизнес за тях. Вижте ибей и олх.
Колкото по- малко хора го разбират и идват, толкова по- добре за нас, които сме там. За съжаление всяка година са все повече и повече.

Ето чета във вестинк жълт, че Теди Велинова се била буквално за взетите бързо 30 артикула в пробната. Така е Теди, като ме нямаше да ти ги запазя! Имам основателна причина да липсвам, но догодина живи и здрави сме си заедно! Wink Flutter Whistling

# 449
  • Пловдив
Дует "Ритон" в началото на кариерата си:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт