Звездни компромати 263 част

• 78 905
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Не знаех, че в Бг е било така в магазина, но и не ме учудва.

По такива мероприятия трябва да ходиш с онази джаджа за самоотбрана, която пуска ток.
За разчистване на сметките с конкуренцията Wink
и всичко е твое Simple Smile

# 421
Скрит текст:

Жан-Клод Ван Дам,Брус Уилис и Силвестър Сталоун

# 422
Не знаех, че в Бг е било така в магазина, но и не ме учудва.

По такива мероприятия трябва да ходиш с онази джаджа за самоотбрана, която пуска ток.
За разчистване на сметките с конкуренцията Wink
и всичко е твое Simple Smile
Не става. Никога не съм пропускала събитие откакто са в България. Има някалко хитринки, като едната е да си първи на опашката, а това става като отида в 5 часа сутринта. Винаги всичко желано съм вземала, като вися 5 часа и съм първа или поне в първите 5. Теди Велинова обикновено е в същата група, въпреки че посещава и Випа задължително. Wink Пазарува винаги целите колекции и много и се радвам.

# 423
Гледам в момента Жана Бергендорф в повторение на Бездомното шоу на Башар Рахал и в мен се поражда един несъществен, но тормозещ ме въпрос, а именно: тази червена вълна на главата й истинската й коса ли е или екстеншън?

# 424
  • Варна
Харесвам стила на обличане на Теди Велинова.
И влиянието й върху доктора,
съдейки по общите им снимки Simple Smile

# 425
Не става. Никога не съм пропускала събитие откакто са в България. Има някалко хитринки, като едната е да си първи на опашката, а това става като отида в 5 часа сутринта. Винаги всичко желано съм вземала, като вися 5 часа и съм първа или поне в първите 5. Теди Велинова обикновено е в същата група, въпреки че посещава и Випа задължително. Wink Пазарува винаги целите колекции и много и се радвам.
Молът отворен ли е в 5, за да си сигурен, че си първи или в първите 5?

# 426
Не не е отворен, чакаш навън и после е добре да си тренирал лека атлетика и да тичаш много бързо, за да стигнеш до магазина, когато го отваряха в 9 часа.
От години вече е на Витошка и там си си навън от 5 часа. Голям купон е в студа!

# 427
  • bad@ss
densi, цветно си го представих и много смешно ми стана  Laughing

В никакъв случай не искам да те засегна  Hug

# 428
# 429
Не не е отворен, чакаш навън и после е добре да си тренирал лека атлетика и да тичаш много бързо, за да стигнеш до магазина, когато го отваряха в 9 часа.
От години вече е на Витошка и там си си навън от 5 часа. Голям купон е в студа!
Да, и аз това си мислех, че трябват завидни умения в тичането, за да си запазиш мястото. Не се бях сетила за Витошка. Ама там сигурно към 6 вече си притиснат към стъклото и студът престава да е проблем Simple Smile

# 430
  • София
Колко % е намалението, че има подобни стълкновения?

# 431
densi, цветно си го представих и много смешно ми стана  Laughing

В никакъв случай не искам да те засегна  Hug
А то си е личен избор това и е наистина много трудно. Peace

В България колекцията се зарежда само в един магазин и това е магазина на Витошка, откакто е отворен преди това беше бутика в Сердиката. От тази година става и онлайн, но страшно трудно и аз лично повече не бих рискувала онлайн. Винаги е на точно определена дата в Четвъртък през Ноември месец в сериозен студ.
Не е намаление никакво, а е дизайнерска колекция, специално направена за H&M  на горе-долу народни цени от супер известен в момента дизайнер в световен мащаб. Сега например носят рокли Балмен за по 250 лв, а не за по 2 хил .евро. Или кожено яке Балмен за 555 лв. вместо за 5 хил.евро.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 19:06 от densi

# 432
И на мен ми стана интересно. Аз си представям,че за да се блъскат и грабят са направо безплатни.
Та те нямат време и номера да погледнат  Shocked
пс   Сега видях горният пост.Ами...пак ми се вижда прекалена тази истерия

# 433
Помня първата колекция на Лагерфелд, леле кога минаха 11 години  Confused, в Германия каква лудница беше. Грабеха каквото успеят да докопат и после продаваха в ибей.
Мисля, че само на Мадона колекцията се задържа дълго в магазините.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт