Звездни компромати 263 част

• 78 757
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • Има много детски смях.
Ужасно злобно и долно човече. Но има неоспоримия талант много да развеселява хората.  Mr. Green

"Законният ми съпруг" е много смешен израз, то незаконен има ли? И друг път го е натъртвала.

Е как! Явно това за нея и начинът да натърти, че с него има сключен брак.  Whistling

# 556
Отдавна не става дума за Валери. Наистина Алисия нямаше да е това, което е, ако не беше Валери и после Николета, за да е все по клюкарските новини, да има участия и нови песни. Но и Николета щеше да е съвсем никоя, ако не беше Валери, а паралелно с него и след него Алисия, за да има за какво да я интервюират и да има изобщо някакъв интерес към нея. Покрай тях двете, обаче, Валери от някой стана никой. Скоро и тримата ще бъдат забравени, вече даже се усеща отлива.

# 557
  • София
Скрит текст:
Отдавна не става дума за Валери. Наистина Алисия нямаше да е това, което е, ако не беше Валери и после Николета, за да е все по клюкарските новини, да има участия и нови песни. Но и Николета щеше да е съвсем никоя, ако не беше Валери, а паралелно с него и след него Алисия, за да има за какво да я интервюират и да има изобщо някакъв интерес към нея.
Покрай тях двете, обаче, Валери от някой стана никой.
Скрит текст:
Скоро и тримата ще бъдат забравени, вече даже се усеща отлива.

Joy Joy Joy

Факт. Peace

Това е да го закъсаш с жени. Laughing

# 558
 Тя нали си има PR, как може такава простотия да пусне до печат...

любовно хотелско ложе на Благо и Есмер.  Предполагам, че идеята е благова, защото доколкото аз съм в час е демоде да се правят такива щуротии.

# 559
И защо тази бяла коса?! Ако е руса ще изглежда на 49, а така в главата, въпреки опънатата кожа или обработените снимки, си е баба.

# 560
  • София
А на мен точно с тази коса ми е перфектна.  Heart Eyes

# 561
 Пффф, голям кич това Благово ложе. Има хотели, които все още го правят това за младоженци. И по пасажерите го правят, но този кич сигурно те сами са си го поискали такъв.
Оффтопик:
Кой се страхува от форумски номинации? Минава ноември, а нито дума за тях? Скука...

Тя нали си има PR, как може такава простотия да пусне до печат...

любовно хотелско ложе на Благо и Есмер.  Предполагам, че идеята е благова, защото доколкото аз съм в час е демоде да се правят такива щуротии.

# 562
  • Once there was a Hushpuppy...
 Joy Joy Joy
докато разхвърлят лебедите от хавлии и листенцата от рози ще им мине мерака Mr. Green

# 563
  • Gotham City
Гледам и на Николетка снимките покрай "ВЗРИВЯВАЩОТО" интервю и се чудя, на великата гримьорка Джули, кога ще и стане ясно, че Николета с този нюд грим изглежда изключително зле? Да не говорим, в контекста на снимките колко повече щеше да и ходи нейния любим опушен грим, с тия кожи и капси....

# 564
Бионсе
Скрит текст:
Скрит текст:

Наоми Кембъл
Скрит текст:

Скарлет Йохансон
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 17:17 от daniela19

# 565
Най-много ще и отива да спре да ни занимава с личността си. Това постоянно напомняне за себе си е толкова жалко и отчаяно, че преди ако беше трагикомично, то сега е направо досадно.

# 566
Изгледах видеото на Ирина. Приятна е събеседничката и.

# 567
Николета е от онзи тип 16 годишни, който тръбят след раздяла колко са успешни, как изплуват след раздялата, как трябва да им се завижда за всичко и после изведнъж "Ама все пак бившата му е овца", защото ако не се спомене няма да е толкова хубав успеха. А, Николета била не на 16, а 27...лошо.
Колкото и да постигне бившата е трън в очите.

Сериозно ли Ни Ло е 1,75?

# 568
Сериозно ли Ни Ло е 1,75?
Да  Joy а аз съм великденски заек!

# 569
Бионсе
Скрит текст:
Скрит текст:

Сериозно търсен ефект ли е асоциацията с филма или просто така им се е получило...? Joy

Общи условия

Активация на акаунт