Звездни компромати 263 част

• 79 111
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Според мен Елен е на букли, а не с раста.

# 256
  • Пловдив
Краката на Дженифър Лоурънс са ужасни.
тя цялата е ужасна според мен ooooh! кой я набеди за красива и талантлива Thinking и отде се пръкна...?

# 257
тя цялата е ужасна според мен ooooh! кой я набеди за красива и талантлива Thinking и отде се пръкна...?
А, да, и аз това се чудя Simple Smile Ама ей на пак я спрягат за Оскар...

# 258
  • До морето
А, да, и аз това се чудя Simple Smile Ама ей на пак я спрягат за Оскар...

Според мен я номинират, само за да й гледат сеира после като отива да си взема наградата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 259
# 260
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Това име говори ли ти нещо? Честно казано, чудничко е как е проявена скромност и Оскарът е все още само един.

# 261
Това име говори ли ти нещо? Честно казано, чудничко е как е проявена скромност и Оскарът е все още само един.
Вероятно само още няколко месеца ще е само един Simple Smile
Ето малко снимки от световната премиера на Игрите на глада в Берлин
тримата
Натали Дормър
Елизабет Банкс
Лоурънс тази рокля не е най-подходящата май
нещо се кълчат с Хемсуърт
Джулиън
аха, определено не е най-удобната рокля
Доналд
обща

# 262
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, имам сериозни опасения, че най-много до десетилетие Мерил Стрийп ще плачка, че вече някой има повече Оскари от нея Laughing. И като се замисли човек, че актриси като Наоми Уотс все още нямат значима награда, а това статично същество го тикат навсякъде ...

# 263
Да, имам сериозни опасения, че най-много до десетилетие Мерил Стрийп ще плачка, че вече някой има повече Оскари от нея Laughing. И като се замисли човек, че актриси като Наоми Уотс все още нямат значима награда, а това статично същество го тикат навсякъде ...
А защо точно нея. Аз така и не мога да си го обЕсня  Crazy

За Наоми просто не ми се говори... и като кажа Наоми винаги ми върви за ръка с Едуард Нортън относно неоценени умения.

# 264
  • Варна
Еди Мърфи и приятелката му Пейдж Бътчер
чакат бебе, за Мърфи 9-то по ред.Според този източник:
http://www.zimbio.com/Celebrity+News/articles/UC0ixQw72Ci/Eddie+ … +Butcher+Pregnant

# 265
  • Пловдив
И като се замисли човек, че актриси като Наоми Уотс все още нямат значима награда, а това статично същество го тикат навсякъде ...
+1 Whistling
Не разбрах кое е името в горния линк Thinking Не чета добре английски.

# 266
Просто отвратителна, наистина  Joy

Скрит текст:

# 267
  • Пловдив
Да...с тия 2 мекици...че и ги показва ooooh!

# 268
  • Варна
Май настъпва нова мода.
Да се показват естествени, но увиснали гърди.
Имам спомен, че сме виждали още няколко вносни дами с мекици на показ.
Имена не помня.

# 269
  • София
За Наоми просто не ми се говори... и като кажа Наоми винаги ми върви за ръка с Едуард Нортън относно неоценени умения.
Да, двамата вървяха ръка за ръка и в "Цветният воал", след който спрях да казвам как не харесвам Ед.Нортън Simple Smile

Героите от "Спасители на плажа" преди и сега:
http://magazine.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D … 0%BF%D1%80%D0%B5/

Общи условия

Активация на акаунт