Звездни компромати 263 част

• 79 104
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • Once there was a Hushpuppy...
Джен Анистън поняга облича подобни в бюста тоалети Wink

# 271
За Наоми просто не ми се говори... и като кажа Наоми винаги ми върви за ръка с Едуард Нортън относно неоценени умения.
Да, двамата вървяха ръка за ръка и в "Цветният воал", след който спрях да казвам как не харесвам Ед.Нортън Simple Smile

и в Birdman.

# 272
НиЛоТо цялата в Плейн  Sick, на тази снимка си личи какви къси крачета има...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 13:25 от Анонимен

# 273
Строга господарка.

# 274
Браво! Разкошна е! ...

# 275
  • София
Аз пък нямам думи да изразя възхищението си. Joy

# 276
  • Варна
НиЛоТо цялата в Плейн  Sick, на тази снимка си личи какви къси крачета има...
Скрит текст:
Николета май се мисли за броненосец.

# 277
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да...с тия 2 мекици...че и ги показва ooooh!
И това на младо момиче...
Сравнението с Анистън е неуместно, тя и на 40 имаше изумителни гърди.

# 278
  • София
Едни от най- неприятните ми актриси са Дженифър Лоурънс и Кристен Стюарт, избягвам филми с тях.

# 279
  • София
Аз се радвам на Дженифър Лоурънс, харесва ми, че е недодялана, свежа и смешна, някак много анти-холивуд. Харесва ми много в Американска схема Peace
Има много недооценени актьори - за мен е престъпление, че Оскар няма Хаокин Финикс при смазващо добрите си роли, за Лео всички тука реват март месец. Но не е трагедия, смятам, че тежестта на наградите все повече ще намалява и Мерил  Стрийп едва ли ще плаче Simple Smile
Този филм Бърдмен беше страшна мъка, моля ви Confused

За гърдите - смятам, че не са виснали толкова, колкото ъгъла е лош, такива деколтета са за мацки с много малки или липсващи гърди - при другите става този ефект, и - да, изглежда кофти - такива деколтета показаха Анистън, Гага, Деми Ловато и т.н.
При Анджелина, огромните гърди на това тяло изглеждат отврат и сякаш всичките й рокли подчертават точно това...има Огромни очи, уста, гърди, всичко останало е оскъдно Stop

# 280
  • Вестерос
Аз пък харесвам Дженката, харесва ми и как играе и външно. Не ми е поредната захаросвана актриса

# 281
Рожденичка
Скрит текст:

"Американска схема" е единственият филм, в който ми е харесала Лоурънс. Вярно много се залага на прословутата и "непосредственост", но все на нещо трябва да се разчита, нали така?

# 282
  • Вестерос
Е ок, приеми , че за мен тя има талант и е хубава, харесва ми, за теб може и да не е така, НО за мен е и има върху какво да стъпне. Друг е въпросът, че според мен не беше за оскар тогава. Много мразя спорове от типа на мен ми харесва, на мен пък не, а пък има/няма талант и прочие. Ничие мнение не е меродавно  Peace

По същия начин ще се изкажа и аз относно ожесточените разговори за Ирина- Антипатична ми е, сменях канала като водеше, дори и не ми е красива.

# 283
Аз не споря с теб, Тифани Peace.

# 284
  • Вестерос
Добре, тогава просто отбелязвам, че не ми се спори за вбъдеще  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт