Звездни компромати 263 част

• 79 072
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
  • bad@ss
Не се стърпях.

Днес съм се смяла с глас.

Очаквам скоро и книга да напишат за него. Laughing

Скрит текст:

Mr. Grey BG  Laughing

Лятото го погнаха, задето бил дебел. Така каза Драгутинович: "Дебел си, за нищо не ставаш"  Laughing

Взело си е бележка момчето  Mr. Green

# 316
# 317
  • София
Ооо, тази подробност с килограмите съм я пропуснала, но и не следя изявите му отблизо. Попаднах случайно на заглавието и ме напуши на такъв смях. Laughing С какви глупости се занимават само родните ни футболисти. Tired

# 318
  • DE
Тъкмо онзи ден ги гледах в някакво предаване и си помислих, че има нещо. Значи интуицията ми работи  Grinning

# 319
  • bad@ss
С какви глупости се занимават само родните ни футболисти. Tired
А, не са само родните такива  Peace

# 320
Гуен изглежда страхотно. Оттърва се от онзи ненормалник  ooooh! .

# 321
Да, имам сериозни опасения, че най-много до десетилетие Мерил Стрийп ще плачка, че вече някой има повече Оскари от нея Laughing. И като се замисли човек, че актриси като Наоми Уотс все още нямат значима награда, а това статично същество го тикат навсякъде ...

Аз още плача, че Гари Олдман няма..

# 322
  • bad@ss
О, да, Гари Олдман!

# 323
# 324
  • Вестерос
Перито била най-високоплатената жена за 2015

http://yoterkata.blogspot.it/2015/11/katy-perry-e.html

# 325
  • Пловдив
Коя е гиганта Shocked

# 326
И докато сме на вълна грозни хора  Laughing
http://lifebg.net/20-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%B8- … p;xjt=1&fbp=1

На някои знаменитости за пръв път им виждам половинките.

Грозни не видях, като изключим жената на Хю Джакман която се е съсипала от пластики и е заприличала на жената-котка.

# 327
# 328
  • София
Участва и в "Игра на тронове", Гуендолин ...някоя е името ѝ

# 329
  • Once there was a Hushpuppy...
И докато сме на вълна грозни хора  Laughing
http://lifebg.net/20-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%B8- … p;xjt=1&fbp=1

На някои знаменитости за пръв път им виждам половинките.

Грозни не видях, като изключим жената на Хю Джакман която се е съсипала от пластики и е заприличала на жената-котка.

И според мен няма чак пък грозни.
Ето, на пример жената на Броснън е само напълняла, но аз съм виждала нейни снимки от преди и мога да кажа с чиста съвест, че е хубава. В лице нищо не си е пипала, единствено килограмите, които е качила на всякъде може би я деформират.

като млада

ето я, малко пълничка Heart Eyes

и тук все още не много напълняла

и тук

В двойката Сара и Матю не знам кой визират. А, по принцип много симпатизирам на Сара Heart Eyes, но не я намирам за красавица. Симпатична, чаровна, лъчезарна - да!
Същото е и за Мейси и Фелисити Хъфман. Съвсем си отиват хората, според мен Peace

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 10:55 от Hushpuppy

Общи условия

Активация на акаунт