Звездни компромати 263 част

• 78 791
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
 Жалко, защото изглежда по добре, когато не е в образ. Аз такава я видях и ми хареса.

# 496
  • Gotham City
Аз като съм я виждала (не на участие, просто на разходка в Пловдив ) изглеждаше много добре, нищо общо в ТВ образа. С дънки, туника, конска опашка, лек грим. Пълна беше, но хубава. Вчера не я гледах.

Да, и аз съм я виждала (последно миналата година) се разхождаше в Пловдив и си изглеждаше много добре. Все пак имам предвид, че не е и на 20 години, не е и много стара, но предполагам, че гримове, участия са и се отразили на кожата, няма как. То на Алисия дето е толкова млада е започнало да и се отразява, та какво остава за Ивана.

# 497
  • До морето
Аз като съм я виждала (не на участие, просто на разходка в Пловдив ) изглеждаше много добре, нищо общо в ТВ образа. С дънки, туника, конска опашка, лек грим. Пълна беше, но хубава. Вчера не я гледах.

Да, и аз съм я виждала (последно миналата година) се разхождаше в Пловдив и си изглеждаше много добре. Все пак имам предвид, че не е и на 20 години, не е и много стара, но предполагам, че гримове, участия са и се отразили на кожата, няма как. То на Алисия дето е толкова млада е започнало да и се отразява, та какво остава за Ивана.

Това е вярно - направо им се скапват лицата от пластовете грим, кръчми, цигарен дим, редовно недоспиване.....

А това, което написах за Ивана ми е впечатление от преди 6-7 години - има участие, ляга, става, стои така цял ден и вечерта второ участие със същия грим. Вероятно леко освежен, но основната маска не се сваля. На следващата сутрин пак си беше с грима, така си и замина.
Сега не знам как е - но вчера в Комбина или беше със стар грим или се е гримирала сама.

# 498
  • в 1001-та нощ
Преди време Бони беше при Венера и коментираше, че дълги години е бил нейн гримьор, но в даден момент тя решила, че може сама и го е отсвирила и че сега се гримира сама.

# 499
Въобще не може никой да каже какво е състоянието на кожата и! Това нещо на силното осветление в студиото, изглеждаше много зле като грим.

# 500
Да, трудно е да се каже, какво е състоянието на кожата на база ТВ изява. Много ги блърват.
Спомням си, че гледах едно интервю на Галена в предаването на Николета. Така бяха блърнали лицето на Галена, че ми идваше да взема парцала и да си изчистя телевизора. Замазано, замазано.

Редактирам се! Сега погледнах в Гугъл - не беше Галена, а Златка Райкова.  Peace

Ивана (отново снимка от "Комбина")

# 501
 О, да, ужасен грим. И колко я състарява...

# 502
# 503
  • bad@ss
Много готина Кремена за Хелоуин.
Тоцкините снимки и те ли са от Хелоуин?

# 504
  • Пловдив
Отвратителни са ми всички...

# 505
  • Варна
Поне са нейния размер,
а не като на Николче избраните дрехи от мама.

Само на Мария мога да й простя да се появява с Плейн,
защото тя беше първата, която го внесе на родна земя
и никоя друга фръцла, пръцла не беше чувала за него.

А сега някои от тях се изявяват едва ли не, като негови Музи  Mr. Green

# 506

Тоцкините снимки и те ли са от Хелоуин?

hahaha Joy

Не знам дали беше иронично поставен въпроса, но ме разсмя.  

# 507

Очите ме заболяха. Вече като отварям на хайлайф снимките, ще трябва да си слагам слънчевите очила, че има опасност да ми изгори ретината. То не е цвят, то не е яркост, то не е чудо...

# 508
  • Варна
На мен ми харесва избора на Бони и на русата дама със семплата бяла рокля.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт