Звездни компромати 263 част

• 78 793
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • където ми харесва
Направо тръпна от нетърпение да прочета интервюто, след което нищо няма да е същото.. ooooh!

# 511
След толкова години не знам как Алисия продължава да й е трън в очите. Колкото и да се прави на извисена и над нещата й личи от далеч как още се пени от нея.
Снощи в Папараци всеки втори въпрос към Азис беше за Николета.

# 512
# 513
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тъжна картинка са остаряващите поп-звезди. За съжаление не им  е дава възможност да запазят и достойнство, и приходи.

# 514
Тъжна картинка наистина... Тя с това екипче до пенсия ще изкара...

# 515
  • Пловдив

Shocked отдавна не съм я виждала да изглежда зле... на кой иска да се доказва, че още е млада не мога да разбера  newsm78

това е от вчера

# 516
Туй като творение на Канието  hahaha

# 517
След толкова години не знам как Алисия продължава да й е трън в очите. Колкото и да се прави на извисена и над нещата й личи от далеч как още се пени от нея.
Снощи в Папараци всеки втори въпрос към Азис беше за Николета.

Може и да е така, но няма как да се разбере от предаването. Сигурно е, че въпросното интервю следва някакъв сценарий, мислен може би от сценаристите на великото шоу  Sunglasses, може би и с участието на Патрашкова, но НикУлетка надали има общо със сюжета. По-скоро са решили умните в екипа, че тая интрига м/у бившите все още е интересна за публиката, или пък няма нещо ново по-интересно.

Дженифър Лопез - надявам се това й състояние да е временно, много я харесвам.

# 518
# 519
Даян Крюгер и Гуинет Полтроу никога не съм ги виждала хубаво облечени. А Ким е потресаваща ooooh!

# 520
 Ким К. е надминала себе си. Като бях малка, по време когато нямаше нищо по магазините  в родният ми град идваха румънци да продават разни шарении , та продаваха подобни- нощници и пижами от дантела, с халат. Много исках като стана голяма и аз да нося такава красота.

# 521
О, защо не е призрак този Каспър!!?? Толкова отвратително човече Sick Sick Sick

Shocked Ким е изперкала...

# 522
Даян Крюгер и Гуинет Полтроу никога не съм ги виждала хубаво облечени. А Ким е потресаваща ooooh!
Аз и Дукесата не харесах, и приятелката на Лео Whistling
Дакота е с интересен стайлинг! Само, ако прическата и беше друга.....
Никол и Люис май отново са заедно
http://life.dir.bg/news.php?id=20519775&nt=5

# 523
# 524

Общи условия

Активация на акаунт