Мами, хранещи бебето с домашно приготвена храна - 2 част

• 39 056
  • 205
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тия кисели са им фаворити, е, разбира се, след попарата  Party

# 76
 hahaha
Много са "ценни" киселите и нишестетата. Чудя се как оживя моето дете без тях и без бисквитена торта

# 77
Лощото е ,че все още много майки залагат на нишестени кремчета и киселчета...

# 78
  • София
Да попитам, от кога добавяте зехтин/кокосово масло към пюретата и по колко?

# 79
  • София
Давам зехтин от 7мия месец - по 1 бебешка лъжичка в 120 гр пюре, вече давам и от олиото на Холе пак по толкова. За кокосовото масло не знам. Иначе въвеждаш по мъничко за 2-3 дена.

# 80
Благодаря на всички отзовали се  Simple Smile , страхотни сте. Успокоихте ме и твърдо реших да правя домашни пюрета. Решетката беше пластмасова и за това я стопих, не трябваше да слагам капак отгоре. Ще пробвам пак с метална.
Весело посрещане на Новата година, здраве и щастие и усмихнати деца!

# 81
  • София
Ето нашето зеленчуково меню за няколко дена напред:

# 82

Страхотно Peace Къде е спанакът:))))))))

# 83
  • София
Още не давам листни заради нитратите уж... на 7.5 м сме. Забравих пащърнак и целина, ама нищо, другия път  Grinning

# 84
Още не давам листни заради нитратите уж... на 7.5 м сме. Забравих пащърнак и целина, ама нищо, другия път  Grinning

Аз се престраших преди няколко дни и въведох спанак с ориз:))))Ние сме на 8 месеца.Но сега ме подсети  за целина,не съм давала,както и зелен фасул.

# 85

малко ме е срам да попитам - какво е това над сладкия картоф? Embarassed

# 86
  • София
Това е гулия, или земна ябълка, била много полезна, става даже да си я настържеш на салата, вкусно е!  Grinning Свеки ме светна за нея. Ето какво пише:

http://www.hera.bg/s.php?n=2364

# 87
Това е гулия, или земна ябълка, била много полезна, става даже да си я настържеш на салата, вкусно е!  Grinning Свеки ме светна за нея. Ето какво пише:

http://www.hera.bg/s.php?n=2364

Впечатляващо полезен зеленчук!А как и с какво я комбинираш?

# 88
  • София
Разбрах, че кашите трябва да са през ден понеже наъоварват коремчето. С какво редувате - с плод само ли?

# 89
Разбрах, че кашите трябва да са през ден понеже наъоварват коремчето. С какво редувате - с плод само ли?

Аз почти всеки ден давам каша,но разнообразни: царевица,елда,овес,грис,кускус,намачкани бисквитки в пюре и.т.н.комбинирам ги с плодове.Имам и няколко готови каши с плодове,които не са сезонни.Ако не искаш всеки ден да дваш може да дадеш плодово пюре и мляко.

Общи условия

Активация на акаунт