Бургаски мами-раждане през 2016г.

• 103 924
  • 517
  •   1
Отговори
# 165
Приемам забележката.

Сега погледах сайтовете им. В Девата всички преглеждат платено, само Драгнева има и НЗОК. (и Панайотова има НЗОК, но тя е гостуваща веднъж в месеца)

В Света София всички имат от двата вида (платен и НЗОК), само Димитров е изцяло платен, но той работи ли в Девата? Не фигурира в списъка им.

Ох, много заплетено.  Laughing
Най-добре съфорумката да си избере лекар и да провери конкретния лекар къде и как преглежда.  Simple Smile

# 166
Какво е мнението ви за Бургасмед? Има ли отделна тема за болницата?

# 167
Ето темите, които намирам за всички бургаски болници:

Дева Мария: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=858493.0
Бургасмед: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=849390.0;topicrefid=20
МБАЛ Бургас: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761077.0

# 168
Лоши впечатления ли имаш за нея? Къде смяташ да раждаш?
Смятам в окръжна да раждам, най- вече заради неонатологията. Иначе не мога да кажа, че имам лоши впечатления от която и  да е болница, май сега събирам информация.

# 169
Д-р Татарова няма часове до края на февруари, записах се при д-р Ирмов.

# 170
Здравейте момичета в 28 г.с. съм  и бременноста ми следи др.Татарова искам да кажа ,че е страхотна просто много съм доволна .Бях един път на 4д в 19 г. с.при Троянчев казаха ни ,че е момиченце .Сега към 32 г.с. докторката ми каза пак да посетя др.Троянчев:) ..

Та исках да попитам някой от вас за мнения,които сте чували относно раждане в Бургас
.Аз мисля в Дева Мария да съм, но все пак искам да попитам. остават  ми само два месеца и вече трябва да реша ...благодаря предварително

# 171
И на мен ми остават 2 месеца. Следя си бременността при Татарова. Доволна съм. Ходих на 4д при Троянчев в 20г.с. Останах и от него доволна. За раждането съм решила да е в Сливен. Искам да попитам с каква упойка, ще раждате-пълна или спинална - за секцио говоря. Ако може мами минали през това да изкажат мнение - плюсове и минуси за всяка. Благодаря.

# 172
Аз раждах в Девата при др Татарова.  Бях секцио 2 седмици преди термин със спинална....е не си го представях така, направо ми изкъртиха ребрата докато го изкарат, но само това, всичко друго мина перфектно.  Др Татарова е голям професионалист. Само да кажа,че според мен ако не е по спешност 2 седмици са много за планирано секцио, седмица до 10 дни е по добре. Това е голям стрес за бебето, при положение,че то не е подготвено, както при нормалното.
Аз съм за спинална пред пълна упойка. Чуваш първият плач на детето си,носят то го за първа целувка, виждаш го....неописуемо 😊

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 19:48 от emi777

# 173
Аз раждах в Девата при др Татарова.  Бях секцио 2 седмици преди термин със спинална....е не си го представях така, направо ми изкъртиха ребрата докато го изкарат, но само това, всичко друго мина перфектно.  Др Татарова е голям професионалист. Само да кажа,че според мен ако не е по спешност 2 седмици са много за планирано секцио, седмица до 10 дни е по добре. Това е голям стрес за бебето, при положение,че то не е подготвено, както при нормалното.
Аз съм за спинална пред пълна упойка. Чуваш първият плач на детето си,носят то го за първа целувка, виждаш го....неописуемо 😊
благодаря за мнението ,но на мен ми се иска нормално да си родя Simple Smile

# 174
  • град-държава
От третия триместър също ме следи д-р Татарова и мисля да раждам при нея в ДМ.
За сега естествено с епидурална упойка.
kotkata362, ако няма някакви конкретни обстоятелства, не виждам проблем да родиш според желанието си.

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 22:18 от Vermilion`

# 175
Успех момичета, както и да родителите ви пожелавам здрави бебета и бързо възстановяване.
Аз също исках нормално с епидурална, но...  Simple Smile

# 176
  • град-държава
Но, може да означава много неща.
Аз лично се втрисам еднакво и от двата варианта. За мен е важно всичко да завърши добре, независимо по кой начин.
При мен д-р Татарова предложи естествено, но това е бременност и раждане...

# 177
  • гр.Бургас
И на мен ми остават 2 месеца. Следя си бременността при Татарова. Доволна съм. Ходих на 4д при Троянчев в 20г.с. Останах и от него доволна. За раждането съм решила да е в Сливен. Искам да попитам с каква упойка, ще раждате-пълна или спинална - за секцио говоря. Ако може мами минали през това да изкажат мнение - плюсове и минуси за всяка. Благодаря.
Преди твоето предпочитание за упойка,зависи и от това каква е практиката на съответната болница.Имам две дечица родени секцио в МБАЛ-Бургас,второто преди 17дена ,но там практиката е пълна упойка.Тъй като в такъв момент за мен е по-важно-да имам доверие на лекаря който ме изражда,както и на апаратурата и специалистите в съответната болница,за това се примирих пак с пълната упойка.
Въртях,суках,питах и какво ли не сега за второто,но пак пълна.Важното е ти и беби да сте ок.Моя съвет е да проучиш въпросната болница какво практикува.

# 178
  • Бургас
Здравей,Деси 83!Аз съм в 28 седмица и ми предстои секцио по медицински причини в МБАЛ Бургас.Като скоро родила мама може ли малко по - подробно да
опишеш как мина операцията и престоят  ти в болницата...като например кога ти дадоха бебето,след колко време излезе от упойка и т.н.Ще съм ти благодарна ако пишеш като имаш време разбира се!Поздрави!

# 179
Минала съм през две операции с пълна упойка и през секцио със спинална. След две седмици, живот и здраве, ми предстои планово секцио, което също съм решила, че ще е със спинална упойка. Възстановяването след спиналната упойка, лично при мен беше в пъти по-добре. Едно от най-неприятните усещания е самото поставяне на упойката. Моето секцио ще е в Дева Мария.

Общи условия

Активация на акаунт