Бургаски мами-раждане през 2016г.

• 103 943
  • 517
  •   1
Отговори
# 150
здравей те момичета бременна сън в 5 месец от Несебър , бремеността ми е след Д-р Кироваков мн сме доволни  мил и готин доктор въпроса ми е следния при кой правихте фетална морфология и 4Д.

# 151
  • Бургас
Здравей,аз съм в 27 седмица и също се следя при Кироваков.На 4D ходих при Троянчев.Доволна съм само имай предвид,че е в Бургас всяка събота и неделя.Лека бременност ти желая!

# 152
здравей те момичета бременна сън в 5 месец от Несебър , бремеността ми е след Д-р Кироваков мн сме доволни  мил и готин доктор въпроса ми е следния при кой правихте фетална морфология и 4Д.

И аз съм при него и току-що се връщам от там  Rolling Eyes Феталната ми я прати той обстойно в 12г.с. и ме прати на БХС, а в 18-19г.с. ме прати при Калчева, след което отново си ме прегледа и той. Simple Smile

# 153
Здравейте! Аз искам да питам в окръжна имат ли ВИП стаи и как стои въпроса с тях?

# 154
Здравейте! Аз искам да питам в окръжна имат ли ВИП стаи и как стои въпроса с тях?
Мисля,че няма вип стаи.Като ходих на отворените врати видях стаите-хубави са,с по 2 легла,баните са чисти.☺

# 155
И аз съм при д-р Кироваков,в 33 седмица съм,4 D си правих първият път при Димитрова,а втория път при Калчева.И двете са в ж.к.Зорница,кооперацията на 5 D киното.Иначе и Троянчев е добър за Фетална морфология.😊

# 156
 Явно всички ни пращат при калчева бяхме в понеделник при КИроваков и ме прати при нея казани че 99% е момоченце ще видим пак на 4д какво ще се види. на 24-ти лека бременност и на вас

# 157
  • гр.Бургас
Няма вип стаи,но наистина е чисто ,с прилични бани.Има телевизия която отделно се заплаща по 2лв. за 24 часа.

# 158
Здравейте мами... И аз да се запиша тук. От Бургас съм, бременна съм в 7 г.с. Ходя при д-р Гамишев и смятам да раждам в Бургасмед живот и здраве. Някакви впечатления от там? bouquet

# 159
За Гамишев съм чувала само хубави неща. Аз също мислех да се следя при него, но ми беше проблем, че работи в Бургасмед, а аз не искам да раждам там.

# 160
Лоши впечатления ли имаш за нея? Къде смяташ да раждаш?

# 161
Здравейте искам и аз да се запиша към темата. Предстой ми да си избера лекар за следене на бременност съвсем в началото съм. Ориентирала съм се към някой от лекарите на Дева Мария, които работят по ЗК. Може ли да ми препоръчате?

# 162
Всички преглеждат по ЗК в "Света София", а после раждаш в Девата с намаление.
Просто трябва да си избереш лекар. Аз съм при Ирмов, доволна съм. Най-добри отзиви иначе има за Татарова.

# 163
Здравейте, аз родих естествено наскоро в Бургасмед  при д-р Дорийска. Изключително съм доволна от нея, престоя в болницата си е престой в болница, нас ни държаха стандартните 3 дни. Д-р Гамишев също ми направи страхотно впечатление от визитациите. Единствено забележка имам към анестезиолозите, не успяха да ми сложат упойката. Когато аз родих беше доста натоварено  и имаше много раждания...

# 164
Всички преглеждат по ЗК в "Света София", а после раждаш в Девата с намаление.
Просто трябва да си избереш лекар. Аз съм при Ирмов, доволна съм. Най-добри отзиви иначе има за Татарова.
Не всички лекари преглеждат по ЗК в Св.София,примерно д-р В.Димитров преглежда там само на частно.Аз също следя бременността си там водя си ЖК при д-р Ирмов доволна съм за сега. Peace

Общи условия

Активация на акаунт