Бургаски мами-раждане през 2016г.

• 103 966
  • 517
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
може ли някой да ми даде инфо как се процедира, когато няма брак между бъдещите родители. Как се припознава бебето. Преди или след раждането се прави. Знам, че се попълва някаква декларация, но къде точно се прави това? Предполагам при нотариус, но ... Ако някой има скорошен опит моля да сподели кога, къде, колко струва и т.н.
Благодаря ви.
Бащата припознава детето с нотариално заверена декларация. Ние я правихме преди раждането, носиш я с документите в болницата. Заверката е 6 лв.

Благодаря много!

# 211
 Ние от суеверие и притеснение го направихме веднага след раждането. Щом бебчо се роди, таткото отиде до нотариус, подготвиха декларацията и я донесе в болницата. Вече вие ще си решите кога да я направите.

# 212
Здравейте момичета! Бременна съм, след седмица влизам в 8 месец. Живея в София, но тъй като първото си дете родих в Бургас искам и второто да го родя във вашия град, защото пазя прекрасни спомени от раждането. Тогава раждах при д-р Гамишев  в болницата във Ветрен, но разбрах че той вече не е там. Питах в групата на болница Бургасмед за негови контакти и дали все още работи там, но никой не ми отговори. На лични обаче получих коментари от няколко мами и вече се чудя накъде и към кой лекар да се ориентирам. Бях много доволна от доктора и от болницата, но все пак ако и вие ми препоръчате някой за раждане секцио ще съм благодарна, предпочитам да са лекари от частните болници.  Знаете ли кога са им дните на отворени врати в родилните отделения, да може като идвам другата седмица в Бургас да се запозная на място с обстановка и лекари, че за повече от 4 години доста неща са се променили. Благодаря ви предварително  Hug

# 213
Знаете ли кога са им дните на отворени врати в родилните отделения...

Дева Мария, Ветрен, всеки четвъртък от 15:30ч
МБАЛ Бургас - всяка сряда от 13:00ч
За Бургасмед, Меден Рудник, не намирам официална информация, но из Нета пише - всеки ден след 15:00ч

Аз няма да препоръчвам никой, а само ще споделя, че съм избрала за секцио д-р Ирмов, Ветрен.

# 214
само да добавя В Дева Мария и във вторник и четвъртък от 15.30ч има отворени врати,аз също съм избрала д-р Ирмов от тази болница.

Ice Queen кога ще ти е секциото,защо ще си секцио сподели ,така ти избра или имаш показания,аз ще съм за началото на април ?

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 15:46 от charlie

# 215
Ice Queen кога ще ти е секциото,защо ще си секцио сподели ,така ти избра или имаш показания,аз ще съм за началото на април ? 

Aз много се чудех как да раждам - секцио или нормално. Много повече бях "за" секцио.
В крайна сметка се оказах с много ниска плацента(и на ФМ видяха и д-р Ирмов видя), която не мърда на никъде. Попитах още една лекарка (от друго място) тя какво би предприела при моите параметри и тя също ми каза, че не би рискувала и би предложила секцио.
От тук до края на бременността плацентата едва ли ще мръдне с повече от няколко милиметра. 
Дата нямам, но до края има още доста време.  Peace

# 216
само да добавя В Дева Мария и във вторник и четвъртък от 15.30ч има отворени врати,аз също съм избрала д-р Ирмов от тази болница.

Charlie, а ти как мислиш да раждаш? Аз имам още малко време, но трябва вече да избера и се чудя. Ще се радвам на всякакви мнения и отзиви, тъй като момичета и аз съм при Ирмов Simple Smile

# 217
При мен все още е седалищно,също имам проблеми с високо кръвно и най-вероятно ще е секцио.

# 218
При мен все още е седалищно,също имам проблеми с високо кръвно и най-вероятно ще е секцио.
Добре, то май секциото и без това се оказва по-щадящ вариант и за бебето. Сигурна съм, че ще мине леко и бързо, и ще чакаме тогава началото на април да се похвалиш с едно пухкаво бебче!

# 219
Благодаря Ви момичета  Hug

# 220
д-р Кироваков също е в окръжна болница аз съм при него

# 221
Moмичета, избрали ли сте педиатър за бебето?
Имате вече опит с педиатър на по-голямото ви дете или тепърва ще избирате в случай, че това ви е първо?
Отзиви за някого имате ли?

Аз съм тотално объркана кого да избера.  Thinking

# 222
Чувала съм за др Коларова от Окръжна добри отзиви.Др.Ангелов от личен опит препоръчвам началник на детското отделение в окръжната,кабинета му се намира отсрани болницата в една бяла кооперация до една пицария.За преглед при него по-добре му звънкай,защото доста пъти не е в кабинета си когато трябва да бъде.

# 223
Единственият лекар който мога да ви препоръчам и при който съм раждала секцио е др Кироваков,страхотен човек и лекар думите ще са малко с които да го опиша,невероятен човек който страшно много държи на пациентките си и се грижи за тях

# 224
Ско някой иска мога да дам координати

Общи условия

Активация на акаунт