Аз искам брак и семейство, а той.....

• 40 031
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 375
тая па на 24 години мислила за деца , ти имаш ли си хал хабер как се отглеждат деца

# 376
Добре, де, дори да се окаже, че на 40+ нямам деца, какво толкова сте се загрижили като имате свои  newsm78

Не може всички "по калъп" да действаме

Да, и на мен ми е много интересна тази загриженост кой, как и защо няма деца.

Цитат
Честно, отстрани звучи като: мен ме е яд, че от мен нищо не стана, но дай поне да сипя на тези, нераждалите  Wink

Наистина точно така изглежда отстрани.

# 377
тая па на 24 години мислила за деца , ти имаш ли си хал хабер как се отглеждат деца
Теб майка ти на колко те е родила?

# 378
на 20 ,а аз родих на 21 ,точно за това смятам  че под 30 е рано за деца

# 379
  • София

И аз си бях поставила такава долна граница, но се надявах да е по-скоро към 35, а не към 30.

# 380
Оф, ама като почнете с тая "кариера, та кариера" ......
Ама каква кариера, бе, в 90 % се виси по цял ден в затворения офис....дали си офис-мениджър или генерален директор, все е офис и все е РАБОТА.
Кариера...      Joy
Кариера имат и градят певци, артисти, музиканти, спортисти, писатели....
Останалите просто РАБОТЯТ.Дали ще продават домати и краставици, дали ще защитават убиец, дали ще "мислят" програмни продукти, дали ще изписват хапове, това е просто РАБОТА.
Аман от "кариеристки" във форума....    Laughing
Настанили ги на бюро и офисен стол и вече-кариеристки.    Grinning
Ти го написа вместо мен, при това по- стегнато и ясно!
Бих приканила "кариеристките" да споделят в какво се състои кариерата, на която така всеотдайно са се посветили, но се съмнявам да откликнат. Joy

Ами аз лично съм ръководител на международен екип тестващ софтуер, занимавам се и с обучаване на младши тестъри,кариерното им развитие, колкото и да ви се струва смешна думата  и имам още 2-3 роли, които са си специфични за фирмата и едва ли нещо ще ви говорят.
Няма да открия хапче за рака, но пък  новият ми проект се очаква да е в сектор здравеопазване, така че не се знае, може и да подпомогна косвено научния прогрес Grinning

# 381
Напълно нормално, не знам защо така остро реагира за 24 години, при условие, че ти си родила на 21 Simple Smile Навремето на 24 вече си стара мома... на по 19-20 си раждаха съвсем нормално и си гледаха децата. Днешните жени да не са по-неспособни?

# 382
  • София
Аз нямах никакво желание да се грижа за дете. Не става въпрос за способност/неспособност.

# 383
Ама каква кариера, бе, в 90 % се виси по цял ден в затворения офис....дали си офис-мениджър или генерален директор, все е офис и все е РАБОТА.
Кариера...      Joy
Останалите просто РАБОТЯТ.Дали ще продават домати и краставици, дали ще защитават убиец, дали ще "мислят" програмни продукти, дали ще изписват хапове, това е просто РАБОТА.
Бих приканила "кариеристките" да споделят в какво се състои кариерата, на която така всеотдайно са се посветили, но се съмнявам да откликнат. Joy

Ами аз лично съм ръководител на международен екип тестващ софтуер, занимавам се и с обучаване на младши тестъри,кариерното им развитие, колкото и да ви се струва смешна думата  и имам още 2-3 роли, които са си специфични за фирмата и едва ли нещо ще ви говорят.
Няма да открия хапче за рака, но пък  новият ми проект се очаква да е в сектор здравеопазване, така че не се знае, може и да подпомогна косвено научния прогрес Grinning

Да, много хубаво звучи това, което работиш, а и си личи някак, че ти доставя удоволствие. Аз ти пожелавам успех и споко, той и Бил Гейтс просто ходи на работа там зад едно бюро, ква кариера, кви пет лева Wink.

# 384
Напълно нормално, не знам защо така остро реагира за 24 години, при условие, че ти си родила на 21 Simple Smile Навремето на 24 вече си стара мома... на по 19-20 си раждаха съвсем нормално и си гледаха децата. Днешните жени да не са по-неспособни?
реагирах така защото знам какво е , но различни хора ,различни мнения, мен сега и за второ ме е страх и се чувствам малка  Mr. Green

# 385
Скрит текст:
Кариера...      Joy

Да, много хубаво звучи това, което работиш, а и си личи някак, че ти доставя удоволствие. Аз ти пожелавам успех и споко,
той и Бил Гейтс просто ходи на работа там зад едно бюро, ква кариера, кви пет лева Wink.
А нима не работи на бюро?
Да не се е преместил да виси на клон, а аз да не съм разбрала?     Laughing

В международен бизнес за милиарди долари играят едни други правила, които нямат нищо общо нито с работа, нито с кариера.   Peace

# 386
Скрит текст:
Кариера...      Joy

Да, много хубаво звучи това, което работиш, а и си личи някак, че ти доставя удоволствие. Аз ти пожелавам успех и споко,
той и Бил Гейтс просто ходи на работа там зад едно бюро, ква кариера, кви пет лева Wink.
А нима не работи на бюро?
Да не се е преместил да виси на клон, а аз да не съм разбрала?     Laughing

В международен бизнес за милиарди долари играят едни други правила, които нямат нищо общо нито с работа, нито с кариера.   Peace

Сигурно работи и на бюро, знам ли го. Мисълта ми е, че не това е определящо дали градиш кариера иили не? Работата зад бюро. И да направил е кариера, човека. Направил е, и не само това, много, много повече е направил.

Напротив, точно в международният бизнес за милиарди важат именно правилата на много, много работа, много, много жертви и много, много желание точно за кариерно развитие. С очите си съм го видяла, не са ми го преразказвали.

Но, аз те разбирам де. Действително много хора, особено в България "правят кариера", а всъщност наистина ходят на работа. Има го този момент. Да не говорим и колко "кариери" се градят със сиви правила или красива външност. Peace

# 387
Откъде дойде това за децата и кариерата? Който не иска - не иска. Всеки има право да не иска деца, защо трябва да се оправдава

# 388
Откъде дойде това за децата и кариерата? Който не иска - не иска. Всеки има право да не иска деца, защо трябва да се оправдава

И аз това се чудя.

# 389
  • София
Ууу, ама как го пишете това 'ходят на работа', чак през екрана го чувам презрението в гласа ви  Laughing Защо така бе, хора, кое му е лошото на ходенето на работа?  Laughing

Иначе принципно кариера не е това, което пишеш, Краси. Кариерата е пътя, който извървяваш в служебния си живот - и ако съм започнала като секретарка в малка българска фирмичка, а сега ръководя няколко отдела в различни държави с двуцифрено число специалисти на различни нива и отговорностите и заплащането ми растат във времето - на това му се казва кариера.

Общи условия

Активация на акаунт