Новите ни козметични похождения 71

• 107 067
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Наде, не е на Ревлон, на Makeup Revolution от енцо е:
http://www.enzo.bg/makeup-revolution/ultra-sculpt-contour-palitr … -konturi-za-lice/
за червилото - исках още шантави цветове, но не бяха останали такива каквито да нямам

# 706
  • София
- 6 и 11

# 707
  • Somewhere far away

Heart Eyes

# 708
  • София, Лагера

# 709
  • София
Това са ми част от новите покупки, като има и нови, които не съм включила, но явно напоследък само купувам и трябва да се поспра... Grinning

http://tonisbeautynook.blogspot.bg/2015/12/makeup-haul-december- … belline-more.html

# 710
# 711
  • София
Уникална! Най-любимата ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 712
Лодси,дава ли обем  bouquet

# 713
  • в 1001-та нощ
При мен няма обем от нея.

# 714
  • Букурещ

# 715
  • София, Лагера
Лодси,дава ли обем  bouquet
Не съм Лодси, но да кажа, защото я купувам за пореден път  Peace Не, не дава обем  Peace За обем ползвам Хипноз Драмата. Тази седи фино и нежно, подрежда добре. (а откакто вече виждам ефекта на Ревиталаш-а, нито обем търся, нито дължина - много съм доволна!)

# 716
Благодаря,Ноеми,Аленка Simple Smile не е за мен.След ражданията останах почти без мигли,отделно по рождение са ми безумно къси и тънки.За сега спасявам положението с Ланкомските спирали и Ле волюм.Крайно време е да го пробвам и аз този ревиталаш newsm78

# 717
  • София
Лодси,дава ли обем  bouquet
Да! При мен дава обем и аз съм много доволна. Изразходих 3 бр. от нея.
По принцип има тестерчета от 1,5 мл, така че пробвай да си намериш, за да не я купуваш в пълен размер докато прецениш дали ти харесва или не.

# 718
При мен тази спирала няма абсолютно никакъв обем и въобще нищо не прави за миглите ми. Не я харесвам никак. Задължителна проба бих препоръчала и аз, особено за фенове на Льо Волюм и Ланком.

# 719
Благодаря,дами  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт