На пазар в Лозенград и Одрин - 8

• 196 347
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
В Марги аутлета и в Кипа аптеките  сигурно ще работят  в събота Как мислите?
Че тези лекарства са много важни. Embarassed

В събота си работят всички аптеки

# 286
Църквата св.Константин и Елена близко ли е до петъчния пазар

# 287
  • у нас
Църквата св.Константин и Елена близко ли е до петъчния пазар

Близко е до складовете.

# 288
Декларацията за дъщеря ми е на български, пътували сме до Турция, Гърция, Румъния, през Сърбия до Италия и Чехия и никога не е имало проблеми. Тя трябва само на българската граница и не е нужно да е на друг език.
Точно така! Нужна е сама на българските власти.

# 289
И аз така си спомням, че съботните дни в кипа маргиаутлет има аптеки, дано в тях да има прогестероновите инжекции, които ми трябват. Praynig

# 290
  • Бургас
Отиваш сутринта аз си купувах кринон гел от аптека в центъра и да няма налични изчакваш и ти ги доставят от склада ,като бях в Истанбул по същия начин работи всичко в събота само в неделя е дърво защото трябва да търсиш дежурна аптека.

# 291
  • Пловдив
Момичета,как пазарувате лекарствата?Т.е. показвате ги написани имената на бележка или... newsm78

Джули,мазилото за кръста и болежките ефективно ли е?

# 292
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
миналата година бяхме купували маслини GIRGIN от едно магазинче в Одрин. Намираше се на улицата, на която са складовете за прахове. Имаше и хлебарница и магазин за баклава, в която продава възрастно семейство. Наша позната е казала на майка ми, че този магазина за маслини е затворен, а тя планира ходене до Одрин следващата седмица.
Бихте ли споделили, дали е затворено това магазинче и от къде другаде може да купи маслини?

# 293
Аз купих от складовете в кофичка и не бяха хубави

# 294
  • Бургас
Момичета,как пазарувате лекарствата?Т.е. показвате ги написани имената на бележка или... newsm78

Ефективно е. Една позната също го ползва и е много доволна.

# 295
  • Пловдив

Kamforin беше,нали?

# 296
  • Бургас

Kamforin беше,нали?
Камфолин май беше.

# 297
  • Пловдив
 Peace да,печатна грешка.мисля да ги напиша на латиница на един лист и да ги дам така в аптеката,м... newsm78

# 298
  • Бургас
Peace да,печатна грешка.мисля да ги напиша на латиница на един лист и да ги дам така в аптеката,м... newsm78
Аз така направих.

# 299
Изпуснала съм темата. Запис

Общи условия

Активация на акаунт