Лекари в БУРГАС

• 229 550
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
На моето дете не са ги разширявали, по други причини ходихме, но мисля, че би могла да ви свърши работа и за това.
А един преглед после при д-р Кузнецов пак няма да е излишен  Wink

# 331
здравейте да ме насочите за преглед с ехограф на гърдите, мамолог или хирург ако може да работи след 17ч.

# 332
Д-р Хрусанов - кабинетът му е на ул. "Морска" № 1.
Обикновено приема след 17 ч.  Peace

# 333
Д-р Хрусанов - кабинетът му е на ул. "Морска" № 1.
Обикновено приема след 17 ч.  Peace

И след д-р Хрусанов непременно на преглед при друг лекар за второ мнение. Вече съм писала, но ще повторя, защото навременното диагностициране е много важно. На две мои много близки роднини каза, че нищо им няма, а и двете се оказаха с рак на гърдата.
Едната отиде за второ мнение при Хрусанов защото не й хареса, че Ангелов не хареса образуванието и искаше да го оперира. След Хрусанов се успокои и смяташе да не предприема нищо. Добре, че я накарах да отиде в онкологията в София, че се оказа с две ракови образувания, но в начален стадий. Другата жена отиде за второ мнение месеци след като Хрусанов й казал че й няма нищо и рака се оказа в понапреднал стадий. Хубаво е да се има доверие на лекаря, но когато се отнася до живота на пациента е още по-хубаво диагнозата да се проверява.

# 334
  • Бургас
а този Анегелов къде му е кабинета
също бихте ли препоръчали ендокринолог

# 335
Ангелов работи в онкологията и сега след операцията и лъчето майка ми се записа при него да я следи. Частният му кабинет е някъде на Демокрация. Доц. Гаврилов от онкологията в Дървеница пък беше споменал като добър хирург - онколог д-р Тодоров. При който и да отидеш после задължително при друг за второ мнение. 

# 336
Здравейте! Искам да попитам някой може ли да ми препоръча добър съдов хирург? И къде мога да си направя доплер на крака? Благодаря !

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 12:24 от Нетърсеща.Ненамерена

# 337
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам някой може ли да ми препоръча добър съдов хирург? И къде мога да си направя доплер на крака? Благодаря !

Д-р Денчев в Девата е добър съдов хирург.

# 338
Здравейте, трябва ми добър специалист УНГ, без Аврамов, Ламбов или Парунов. Благодаря. Мнение за д-р Генчев?

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 10:47 от dani20035

# 339
Генчев не го знам, доволна съм от Диана Радославова, а за Аврамов направо нямам думи  ooooh!

# 340
  • Пловдив
Аз от Генчев съм доволна. Peace

# 341
  • Бургас
д-р Ангелов -МБАЛ. Има кабинет и в Поморие.

# 342
  • Пловдив

Само не разбрах защо ме цитираш..? Laughing

# 343
  • Бургас

Само не разбрах защо ме цитираш..? Laughing
Грешка, извинявам се.

# 344
  • Бургас
Д-р Ангелов работи предимно с деца.

Общи условия

Активация на акаунт