Лекари в БУРГАС

• 229 558
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
А препоръки за  стоматолог  в района на Лазур , Център или Братя Миладинови ?
 - бременна съм -просто за профилактичен преглед  в края на годината , засега нямам оплаквания и проблем  .
Аз от няколко години ходя при д-р Балев. Работи в Стоматологията, има и кабинет на Цариградска. Внимателен е много.
За да си запишеш час, трябва да се обадиш на 089 541 4126.

# 361
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър ревматолог, по възможност да работи със ЗК, но не е задължително. Някой, който не поставя диагноза и не тъпче с лекарства без изследвания.
Със здравна каса в ЦЯЛАТА ОБЛАСТ БУРГАС работи само Д-р Екатерина Господинова. Не съм ходила при друг ревматолог за да правя сравнение. Хвалят Д-р Казмин, но нямам лични наблюдения....

Странно, казаха ми за две лекарки в "Николай Чудотворец", които също работели със ЗК, но за тях нямам впечатления. А тази Господинова къде преглежда?

# 362
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър ревматолог, по възможност да работи със ЗК, но не е задължително. Някой, който не поставя диагноза и не тъпче с лекарства без изследвания.
Със здравна каса в ЦЯЛАТА ОБЛАСТ БУРГАС работи само Д-р Екатерина Господинова. Не съм ходила при друг ревматолог за да правя сравнение. Хвалят Д-р Казмин, но нямам лични наблюдения....

Странно, казаха ми за две лекарки в "Николай Чудотворец", които също работели със ЗК, но за тях нямам впечатления. А тази Господинова къде преглежда?
Работи във бившата военна болница

# 363
Аз от няколко години ходя при д-р Балев. Работи в Стоматологията, има и кабинет на Цариградска. Внимателен е много.
За да си запишеш час, трябва да се обадиш на 089 541 4126.

Благодаря  много  .  Стоматологията ми е по-близо  - разлика в оборудването в кабинетите има ли   - то ще отида само за профилактичен , но да не се окаже , че има нещо  за правене все пак ?

# 364
  • Бургас
Нещо ме съмнява, че мъжа ми е с херния. Може ли да ми препоръчате лекар, който да го прегледа и който /не дай Боже/ да го оперира ако се наложи?

# 365
  • Бургас
Ние за операцията от херния отидохме до София. Тук нямам вяра на никой.

# 366
  • Бургас
Ние за операцията от херния отидохме до София. Тук нямам вяра на никой.
В коя болница и при кого ходихте?

# 367
  • Бургас
В Токуда. При доц. Драганов, вече май е професор.

# 368
Момичета, имам въпрос. Наложи ми се да отида в Спешното в МБАЛ- Бургас. Оттам ми казаха, че днес нямат дежурен специалист по моя проблем (ортопед) и ме пренасочиха към Лайф хоспитал, където щели да ме поемат безплатно, тъй като там е дежурният им екип (предполагам с тази болница са сключили договор да им взимат случаите)

В лайфа обаче ми взеха 60 лв. за снимка+преглед. Безплатно е само ако ме хоспитализират. Всичко останало се плаща. Ако ще си плащам не е ли по-добре аз да избирам болницата и лекаря.

Та въпросът ми - откога се плаща в Спешното, откога нямат основен лекар на смяна (ортопед), защо ме препращат към частна болница, където също толкова на частно си платих всичко.... също в Спешното в МБАЛ явно има нова система - охраната преценя кой за къде е и той ме упъти към лайфа. Към охраната ме препратиха от регистратурата... такова нещо не бях виждала до сега, но аз рядко опирам до болници и наистина останах малко в шах от цялото обикаляне на града.

Такава ли е по принцип практиката?

# 369
  • Бургас
Мисля че от няколко месеца е така: публикуват на сайта на общината списък с дежурните болници при спешни случаи, това е списъкът за декември http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/29230

Защо и в кои случаи се плаща - не мога да кажа

# 370
Благодаря много за линка, ще следя къде има дежурни специалисти при нужда

Весели празници!

# 371
Така си е да по спешност и осигурен нямаш ли 200 лв си като куче

# 372
Здравейте някой от вас ходил ли е на преглед на млечни жлези в МЦ Прайм Клиник останахте ли доволни

# 373
  • На топло
Здравейте момичета,
Търся спешно личен лекар за възрастен човек, да бъде внимателен.
В 3-та поликлиника, около механотехникума, в Лазур.
Искам спешно да сменим Стела Янкова която последния път е хвърлила една рецепта,
защото е сметнала, че пациента преувеличава  Shocked

# 374
Аз искам да попитам дали д-р Манолова принципно дава направления за изследване на хормони? Искам да отида с направление и вече тя да ми назначи изследвания, ако прецени, не всеки път да давам по 50лв. предварително.. Личната обикновено ме кара да избирам дали направление за лекар или за изследвания.

Бих се радвала и да споделите мнения за  д-р Иван Данов(ендокринолог). Днес бях на гинеколог, който ми препоръчва него, вие с какви впечатления сте?

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 13:20 от Poliiii

Общи условия

Активация на акаунт