Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 322

• 31 974
  • 722
  •   1
Отговори
# 675

Ще си слушам музика и ще чакам..
Е, като пожелание ми е...

# 676
Здравейте Енгинки! Hug Приятна нова седмица на всички! Имаме точно 7 дни до дългоочакваните EMMYS. Кога ли ще тръгне Енгин за Ню Йорк? Няма да се изненадам и да е заминал вече.

Искам да се изкажа и по въпроса за предполагаемата му връзка, тъй като ме интересува всичко свързано с Енгин. В Туитър и Инстаграм има страшно оплюване на Тувана,повечето фенове са бесни. Видях, че я обиждат дори под снимките й в Инстаграм(но тя трие обидните коментари), защо го преследвала, че няма достойнство и че той не я иска. Аз още от снимките в Каш мислех че са заедно, имах вътрешно усещане, това лято тя отново пусна снимки от там, макар и не с него. Беше и в Лондон, точно когато и той може да е бил там-след Сеул и сега-Ню Йорк-вече наистина не прилича на просто случайност. Постоянно е там, където може би е Енгин. Феновете пишат, че е помрачила радостта им от наградите. Аз лично мисля, че Енгин има нужда от любов и Тувана е напълно подходяща за него-много е красива, актриса е като него, една зодия са, една религия, имат и общи интереси-гмуркането. Честно казано момичета, мисля си,че са заедно. Не мога и аз да избухвам и да се ядосвам-Енгин има право да е влюбен, обичан и щастлив, но не ми харесва,че тя парадира със снимките си, дразни феновете. Енгин също не харесва показност и това може да й изиграе лоша шега. Феновете са писали и до ПР агенцията, че тя си прави ПР  на гърба на Енгин, сигурна съм, че и Енгин е научил. Не е лесно да си толкова известен, това е цената на славата-да е трудно в личния ти живот.Пожелавам щастие на Енгин и той е казал, че за да е сигурен, че една жена, не е с него заради славата, трябва той да я открие и да направи първата стъпка, а не тя.

# 677
Тувана не беше забелязана след напускането на сериала. Тя не се появи на финалното парти. И не са ги забелязвали с Енгин някъде заедно, както беше в Каш след първи сезон. Ако се окаже, че са заедно, значи много добре се крият. Peace Simple Smile Simple Smile Но наистина е възможно Тувана просто да е решила да преследва Енгин, или пък да не го прави нарочно.

А феновете реагират малко емоционално, Тувана им е трън в очите. Те двамата с Енгин си знаят каква е истината. 

# 678
  • Пловдив

Cataleya_23, да - противоречиво е поведението на Тувана. В Каш - преди него, в Лондон след него, в Ню Йорк преди него - поне така изглежда. Мисля си, ако довечера е спечелил "Кристална мишка", вероятностите са две: да го видим там или да е направил видеообръщение ако отсъства. И какво от това... Продължавам: връща се от Ню Йорк и има уредено интервю. В него въпрос като - има ли жена до вас? Е, отговорът ще подскаже. И какво от това?
Та, какво прави Тувана - нарочно или не; обидена ли е или не; имат ли връзка или не - ще си остане въпрос. В личен план харесвам Тувана, а и е талантлива актриса. Изборът е на Енгин - какво да ни каже и покаже. Докъде да ни допусне и пак да попита някой ден: Откъде знаете толкова неща за мен? И пак да не разберем.... Толкова е хубаво да е загадка....
А какво си мисля - май каквото и ти....
......................
Дейзи, Тувана беше на финалното парти.
newsm12

В бяло е Тувана.

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 13:45 от mariana51

# 679
Да,остава си въпроса,ако са заедно,защо се крият. Дали е защото Енгин просто не иска нищо от личния му живот да се знае? Или защото смята, че това ще навреди на имиджа му? Ако е така, си е унизително за нея да бъде крита...ако има любов трябва гордо и спокойно да се показват и да не се крият, примерно ако сега са заедно в Ню Йорк да си правят общи снимки...хмм Тувана наистина разпали отново любопитството на нас-феновете на Енгин....но знам едно-няма да бъде приета с особена радост като негова половинка.
Ще видим довечера, дали Енгин ще е на наградите. А ще ги дават ли по някоя телевизия,Марианка? Аз съм на работа довечера и само ще следя темата, но ако го видим там ще е супер.

Здравей Дейзи Hug Да,имаше една снимка на Тувана от финалното парти в профил,отделена от всички и изглеждаше тъжна....и аз да предположа нещо, но ще е малко гадничко ,в духа на хейтърите Embarassed Може да се е влюбила в Енгин и той да я е отблъснал и сега нарочно да прави това, за да всява смут-вкарах се и аз във филма Simple Smile

# 680

Относно Тувана.Талантлива жена, харесвам я.Но...като имам предвид, вече почти познатия ми характер на ЕА, мисля си, че тази млада и амбиционна жена не е издържала "теста" му.
Онова лято когато ги видяхме в Каш и след това "разрива" според мен, есента-същата година.
И май си е бил прав, защото това поведение сега на Тувана е меко казано странно. Thinking
Но той най-добре си знае.
Желая му да бъде обичан и да обича. Heart Eyes

# 681
  • Пловдив

Ще видим довечера, дали Енгин ще е на наградите. А ще ги дават ли по някоя телевизия,Марианка? Аз съм на работа довечера и само ще следя темата, но ако го видим там ще е супер.

Има информация за тази вечер от 19,00 ч., на живо ще се предава от Kral TV. Но дали е последно, като пуснат линк - ще го сложим в темата. Миналата година беше дълго и продължително - на площад, музика, изпълнители, номинирани и гости влизаха и т.н.
Скрит текст:
Ödül gecesi 16 Kasım Pazartesi akşamı 19:00'da Kral TV'den canlı yayınlanacak.

# 682

Здравейте момичета  Two Hearts

Тази сутрин срам, не срам - успах се. По тази причина - кафе йок. Затова сега нещо за компенсация  newsm03

Скрит текст:
Директно чаша червено вино... пък какво ще си прихрупвате с него - по ваш избор  newsm53

Чета, че сте подхванали темата Тувана. Лично аз много я харесвам и донякъде разбирам поведението и - кажете ми, ама с ръка на сърцето - която и да е до Енгин, дали няма да и се иска - не да извика, ами да изкрещи с пълно гърло -Аз съм жената. Та и Тувана... иска и се  да го сподели момичето... Ами това е  Енгин...  Kissing Heart
Но... каква е истината знаят само те двамата. Миналото лято, че бяха заедно - бяха, че имаше слухове /рекъл-казал, прочел-препрочел - въобще разнопосочни интерпретации/, че Тувана била отишла в Рим за рождения му ден с което пък била нарушила някакви клаузи. Колко вярно или не - напусна екипа на "КПА". За сметка на това направи песен, снима два ? филма.
С две думи и сума-сумаром - хубава, талантлива, остава и по характер да е добра... Аз съм - "за"  newsm10

# 683

Марта_49, твоето предложение-за по-късно. Wink
Сега чайче..

# 684
  • Пловдив

E, Низипли не сме слагали....

# 685

Цитат
E, Низипли не сме слагали....
newsm10 Беше любимец на една от нас, но не съм я "виждала" скоро. Thinking

# 686

Тази дама на снимката е  Enginist Mahta /инициаторка на "Хайде, присъединете се към нас"/. Определено познава лично Енгин, защото тази мащабна акция която се направи с феновете си иска и съответната много сериозна организация.
Толкова много снимки има с Енгин, отделно автографи. Поразгледах и профила, и слагам две-три неща.
Определено върви по стъпките на Енгин...

Финалът на "КРА" в Бурса. Нищо чудно да участва и в масовката на самата сватба...

На премиерата на "МСП"

Автограф от Енгин и диск.

И едно общо видео от посещението и  в Истанбул явно е била на всички сетове/

# 687
  • Пловдив

Ето я и тук - от РД на 11.11. Да - страхотна фенка му е. Г-жа Дурак се вижда също.

# 688

Цитат
Тази дама на снимката е  Enginist Mahta /инициаторка на "Хайде, присъединете се към нас"/
smile3525
Интересно ми беше да науча повече, за вниманието на дамата към ЕА. Heart Eyes

# 689

Я, вижте кой е снимал... newsm53

Общи условия

Активация на акаунт