Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 94 823
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Молба към никид /съответно тя поддържа темата/
Да се опише в първата страница /мисля че едно време го имаше/ избор на търговец. Защото съм сигурен че всеки пазарувал доста от там. Не винаги избира най-евтиният продукт. Относно сигурността на доставката и качеството на продукта. Защото половината от въпросите са породени от факта на погрешно избран търговец.

# 46
  • София
Бихте ли ми препоръчали модел телефон- Леново до 200 лв.Искам да поръчам, но  имам притеснения че няма да отговаря на дадените параметри.Моля ако  имате проверени  продавачи  или стоки, да споделите Praynig

# 47
Някой поръчвал ли е такава камера ,която праща mms ?На този  продавач мога ли да имам доверие  според  вас?
http://ru.aliexpress.com/item/GSM-Security-Alarm-System-with-Cam … searchweb201560_9

# 48
Поради много редките ми поръчки от сайта, моля да ми помогнете да ескалирам диспут. Не намирам бутон, а хелпа не ми зарежда. Благодаря!

# 49
Вчера направих поръчка с идеята днес да я платя. Но... цял ден не мога да си вляза в профила.
Отварям сайта, гледам продукти, но като дам "my orders" или т.н., върти, върти и не зарежда... дава грешка.
Рестартирах, трих кукис, не става... друг с подобен проблем?
Дано да е само днес, че обещах на продавача днес да платя, а не мога да вляза в профила си...  Rolling Eyes

# 50
Аз. Затова и моля за помощ тук. И на мен не ми зарежда.

# 51
  • Berlin
И аз ще отварям първи диспут. Не ми идва една блуза, минаха 5 седмици вече, а и времето за зашита изтича.

# 52
  • Ямбол
Смърфиела точно,каквото аз описах в предния си пост,реално пратка за теб няма,трака не е за твоя пратка.
stanis, не разбрах, какво да добавя, не съм премахвала нищо от 1 -ви пост.
Naq2009 , бутона се явява,при определени условия само,на какъв етап от отворен диспут е поръчката,продавача откликнал ли е, активна ли е поръчката все още ,или завършена?
6tastliva , нямам проблеми с плащания или др. в сайта

# 53
Naq2009 , бутона се явява,при определени условия само,на какъв етап от отворен диспут е поръчката,продавача откликнал ли е, активна ли е поръчката все още ,или завършена?

Добро утро! Благодаря за бързото включване! Имам писмо, че ще ми върне паричките от тази сутрин. Сега чакам дали ще се случи. Предполагам, повече да не ви ангажирам.
Слънчев и усмихнат ден!

# 54
Здравейте! Някой наясно ли е какво представлява този фестивал на пазара на 11.11.15? Не е ли замазване на очите -  сделки от типа "super deals." Реално ще има ли по-големи намаления от този тип сделки?
Благодаря!

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 12:16 от The Saint

# 55
... Мисля да отворя диспут и това е.

Мен ако ме питаш не мисли, ами направо го отвори.  Laughing

Пиши на глупака за ситуацията,и му кажи,че ще пуснеш диспут...негативна оценка.Като нищо ще ти прати нови неща.Ако не-диспут веднага.Има и доста приятни търговци,от които си поръчвам от години,но има и хитреци,които си мислят,че ще минат между капките.

# 56
Здравейте! Някой наясно ли е какво представлява този фестивал на пазара на 11.11.15? Не е ли замазване на очите -  сделки от типа "super deals." Реално ще има ли по-големи намаления от този тип сделки?
Благодаря!

по-добре не си поръчвай нищо от тези "сделки". Няколко неща имах в списъка с желания и като ги погледнах днес - яке от 30 евро стара цена на 70 евро нова и 32 евро ще бъде на 11.11...

# 57
  • София
Благодаря!
Този шопинг фестивал е прах в очите. Давам пример. Моя приятелка преди две седмици ме помоли да й поръчам яке за 60 евро. Хубаво, но на следващия ден якето беше скочило на 185 евро! И познайте какво - цената му на 11 ноември ще бъде намалена на 65 евро.
Също така преди 2 седмици си поръчах няколко гривни от по 3 долара. В момента същите гривни струват 30!!! долара. Съответно на 11 ноември ще бъдат намалени пак на цената, на която си ги поръчах. Пълна излагация.

# 58
Някой да е поръчвал черна, къса кожена пола да препоръча продавач?

# 59
Писах на търговеца, но не ми отговори и пуснах диспут. Сега чакам.

Общи условия

Активация на акаунт