Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 94 827
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Тонка* - локален номер проследяващ в Малайзия до напускането. След това е непроследим. Можете да го проверите в техния сайт или 17track.net
Благодаря за разяснението!
На мен от 2-3 дни 17track.net не ми зарежда.

Какъв е тоя смешен 11 ноември?!
Яке, което струваше 60 евро, преди седмица го вдигнаха на 175 евро, и сега го обявават на 65 евро на 11-ти. И други якета, които следя - същото. За тъпанари ли ни имат. Rolling Eyes

# 31
Здравейте. Бях поръчала от този продавач нокиа 3310
http://www.aliexpress.com/item/Original-Nokia-3310-GSM-900-1800- … u/2030120738.html
Днес получих телефона, но е сякаш втора ръка  ooooh! копчетата са мръсни, отвътре също е така, предния капак е разхлабен, от вътрешната страна панела в ръбовете е счупен  Confused Сега го оставих да се зареди ,да видим дали ще работи. Сега какво трябва да направя да отворя диспут ли или да говоря с продавача, че досега не съм имала проблем и незнам какво да правя  newsm78

# 32
@ fibs - разбира се, че не е нов - пише refurbished, това е модел от зората на GSMите ще е истинска находка с историческа стойност ако някъде намериш нов такъв модел. Би трябвало поне да работи нормално, ако всичко му работи не зная какво основание може да намериш, за да отвориш диспут. Всичко е написано точно и ясно, просто снимката е на нов телефон, може би това е леко подвеждащо, но продавачът е написал ясно че телефона е Refurbished.

# 33
vdwind благодаря ти за информацията, аз го мислех за нов и затова го поръчах  ooooh! който не разбира много английски така е  Confused Дано да работи както трябва. Мерси много   Hug

# 34
Привет на цялата група, аз съм една новобранка (блондинка при това..) в този форум и моля предварително за извинение, ако бъркам някъде Simple Smile

Моят проблем е следният с Алиекспрес имам доста пратки, които по статус са пристигнали в България, но след това потъват някъде и не се движат  към пощата,даже има няколко вече от месец.... и не знам какво да правя и към кого да се обърна. питах в пощата и те вдигат рамене и не знаят, пък и не пише че са при тях а само че са Arrived in Bulgaria,инадявам се тук да получа малко разяснение  Simple Smile
благодаря предварително за отделеното време Simple Smile

# 35
  • Пловдив
Привет на цялата група, аз съм една новобранка (блондинка при това..) в този форум и моля предварително за извинение, ако бъркам някъде Simple Smile

Моят проблем е следният с Алиекспрес имам доста пратки, които по статус са пристигнали в България, но след това потъват някъде и не се движат  към пощата,даже има няколко вече от месец.... и не знам какво да правя и към кого да се обърна. питах в пощата и те вдигат рамене и не знаят, пък и не пише че са при тях а само че са Arrived in Bulgaria,инадявам се тук да получа малко разяснение  Simple Smile
Еми иди в пощата със номера и провери .На мен така една пратка ми беше стояла 10 дни .

# 36

Моят проблем е следният с Алиекспрес имам доста пратки, които по статус са пристигнали в България, но след това потъват някъде и не се движат  към пощата,даже има няколко вече от месец.... и не знам какво да правя и към кого да се обърна. питах в пощата и те вдигат рамене и не знаят, пък и не пише че са при тях а само че са Arrived in Bulgaria,инадявам се тук да получа малко разяснение  Simple Smile
Еми иди в пощата със номера и провери .На мен така една пратка ми беше стояла 10 дни .
аз това казвам, че в пощата казват че не са там аз съм проверила, пък и в статуса на поръчката пише само, че е пристигнала, но не и предвижена към пощата, както ми пише на дригите , които вече съм получила...

# 37
  • Berlin
Къде проверяваш, какви са номерата? Аз вече само на сайта на бг пощи вярвам. Simple Smile

# 38
Къде проверяваш, какви са номерата? Аз вече само на сайта на бг пощи вярвам. Simple Smile
да и там още няма онфо за номерата .... а да не говорим, че и доста пратки не са препоръчани и в пощата категорично ми казаха да пия една студена вода, защото следат само препорчаните...

# 39
И аз имам същия проблем.Пристигна в България, и до там.

# 40
дано някой да сподели опит Simple Smile

# 41
  • Ямбол
Доста измамни продавачи дават фалшив,нереален,чужд трак номер, а реална пратка няма.

# 42
  • Beyond the stars
дано някой да сподели опит Simple Smile

Следите в сайтове, които генерират статуси. Реално пратката е както изписва в бгпощи - непрепоръчна и не подлежи на проследяване. Тъй че чакате известие от пощата и не си губите времето да следите. Ако не пристигне до 60 дни, отваряте диспут.

# 43
Имам две пратки със същия проблем, нещата са дребни за долар, два, но въпроса е принципен. На такава ниска стойност повечето не слагат тракинг номера, но в моя случай имаше. На статус пише, че е пристигнала в Бг. От сайта Бг пощи пише точната дата, но и двете ми пратки са пристигнали не в моя град, а в други два и то пак различни. И гледам, че пише, че са предадени на куриер и съответно на получател. Звънях на пощите в съответните градове и ми обясниха, че това е често срещан напоследък проблем. Според тях китайците изпращат стоки с еднакви тракинг номера, т.е. дублират се. Казват че пратката която аз търся с моя тракинг номер не е моя, а била за друг човек и друг адрес и затова е предадена, нямало как да дадат моята пратка, ако пишело моето име и адрес. И ме препращат да пиша на братята китайци. Аз изчаках да ми изтече времето (остава ми 2 дни) и писах онзи ден на продавача, но никакъв отговор. Мисля да отворя диспут и това е.

# 44
  • София
... Мисля да отворя диспут и това е.

Мен ако ме питаш не мисли, ами направо го отвори.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт