Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 94 998
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, дами Simple Smile
Тъй като за пръв път ще поръчвам от сайта, доста четох из темите, но едно нещо не ми стана ясно - тъй като съм си харесала доста неща от сайта и то от все различни продавачи, нещата са над 70 долара  Blush това означава ли, че всичко ще ми е 1 пратка? Или различните неща от различните продавачи пристигат по отделно и трябва да пиша на всеки продавач примерно пратката ми да е с по-ниска сума на пакета, за да не се стига до митницата?

Благодаря предварително, ако има някоя съгласна дама може и на лично да ми обясни, или да ми поръча - ...тъй като съм все още нова в Али-то...  Embarassed

ПП: Някой поръчвал ли си е подобно яке: http://www.aliexpress.com/item/Jacket-Coat-Women-Cotton-Down-Par … /32561074859.html

# 706
Здравейте,
трябват ми от вълшебните гъби за чистене. По принцип като пазарувам от али-то обикнвовенно гледам и сортирам по брой поръчки., това е една от първите оферти:
http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Arrival-Magic-Sponge-Era … searchweb201560_2

НО все пак да попитам за препоръчан търговец и гъби, от които сте доволни?

Мерси!! bouquet

# 707
  • София
три пъти съм поръчвала тези http://www.aliexpress.com/snapshot/7059824945.html?orderId=70537286513449
идват за около 2/3 седмици

# 708
  • София
Момичета, някоя от вас да си е поръчвала дрънкулки от рода на гривни и колиенца? С някаква обикновена поща, не мога да я проследя. Още през октомври поръчах една камара такива джаджи (примерно около 20-ина) и до момента съм получила само 2! Масово търговците ми удължиха срока и ми казват да чакам търпеливо.  Rolling Eyes Аз така и така ги отписах и тъпото е, че кредитната ми карта е необратимо блокирана и не си заслужава да отварям диспут за да ми върнат парите.

# 709
Аз поръчвах основно бижута, първите поръчки са от средата на ноември, дошло е само едно нещо, 2 всъщност. Дали са ми някакви тракинг номера, които не намирам никъде. Седя и чакам да им изтече срока на защита и да пускам диспути Peace

# 710
  • София
Благодаря ти! Значи да не се вживявам много, а да преглътна загубата.  Grinning

# 711
А, ти ще си решиш. Аз не преглъщам пари дадени на вятъра, ще ми ги връщат, не ме интересува. Повечето са по долар - два Laughing

# 712
  • София
Аз вече писах, че кредитната ми карта е блокирана и няма как да ми върнат по нея парите.  Peace А да се разправям с търговците, давайки им други карти - нито знам може ли така, нито ми се хабят нерви. Поне имам някаква надежда, че ще получа още дрънкулки по някое време, за другата Коледа.  Laughing Но никога повече няма да поръчвам бижута.

# 713
Мен точно сега ми се губят едни обици, един пръстен и едни жартиери. Ей сега им начатках диспутите. Два месеца стана.

# 714
  • Варна
Спешно ми трябва помощта ви. За да освободят от митница  телефона DHL   ми искат номер на поръчката с цената на телефона,  където се виждат имената ми. Не знам от къде да я извадя.

# 715
Скрит текст:
Мисля, че така е добре, само съм заличила данните си.

# 716
  • Варна
Скрит текст:
Мисля, че така е добре, само съм заличила данните си.
Благодаря.  Но от къде да го извадя този ордер. Поръчах го от телефона и не мога да намеря токова меню.

# 717
От Order list намери поръчката си и до номера й има view detail.  Hug

# 718
  • Бургас
Можеш и да пишеш на китайчето да ти изпрати фактура, в която да фигурират съответните данни. Аз така освободих моя и го помолих стойността във фактурата да е като тази на пакета /беше писал $30/... Изпрати човекът... с печат Simple Smile с имената ми, адреса, номер на поръчката...

# 719
  • Варна
От Order list намери поръчката си и до номера й има view detail.  Hug
С мобилната версия съм и на поръчката излиза само тракинга.  Не мога да намеря такова меню.

Общи условия

Активация на акаунт