Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 009
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • на морето
Момичета, искам  пуловерчета-дайте идеи, но да стават за Л размер bouquet

# 61
Забелязах и че повечето купони от играта с жетоните са за магизини, в които или всичко е скъпо или продават само боклуци от типа на Магазин за 1 лев.
В единият имаше детски пантофки, които тук са по 10-15 лв, а там бяха нещо от рода на 50 долара.

Въпреки това ще поръчам на 11. Трябват ми стъклени протектори за телефона и обикновено под долар няма, бързо свършват или са при някакви супер измамници. Та сега е 2 долара, на 11 ще е 0.89 цента, което идеално ме устройва като цена и вместо 4 ще мога да поръчам 9.

# 62
Как да се отърва от изскачащите реклами в Алито? Те са за различни продукти в саита и ми закриват страницата отгоре и отдолу и не се появяват на всяка страница, а само на някои. Много пречат.

# 63
Дами, купоните които се продават в момента, могат ли да се комбинират с вече получените от игрите?

# 64
  • Варна
Здравейте   Hug , получих един комплект картини ,който не съвпадат с точния цвят на обявените.
Според вас заслужава ли си да повдигам диспут newsm78
Благодаря

# 65
Здравейте   Hug , получих един комплект картини ,който не съвпадат с точния цвят на обявените.
Благодаря

Според мен да, все пак получила си нещо различно от това, за което си платила Peace Може да искаш някаква част от парите да ти възстановят чрез диспут.

# 66
  • Варна
Благодаря

Според мен да, все пак получила си нещо различно от това, за което си платила Peace Може да искаш някаква част от парите да ти възстановят чрез диспут.

Благодаря за отговора mamamishi bouquet
Човекът за когото са, е на твоето мнение Peace
Благодаря

# 67
  • В един копнеж!
Здравейте   Hug , получих един комплект картини ,който не съвпадат с точния цвят на обявените.
Благодаря

Всяка снимка прекарана през интернет изкривява истинските си цветове. Наистина ли сте очаквали цветове по интернет с цветове на живо да са 1:1?!?  ooooh!

# 68
  • Berlin
Може и да не мине за цветовете, защото под всяко описание обикновено има текст, който казва, че е възможна разлика в цвета заради различните дисплеи и настройки.

Китайците писали ли са ви съобщения чрез някакъв сайт Twoo? Имам покана от някой, съмнява ме, че е продавач, на който вчера пуснах диспут. Но пък да си правя регистрация в поредния сайт вече ми писна...

# 69
Може и да не мине за цветовете, защото под всяко описание обикновено има текст, който казва, че е възможна разлика в цвета заради различните дисплеи и настройки.

Китайците писали ли са ви съобщения чрез някакъв сайт Twoo? Имам покана от някой, съмнява ме, че е продавач, на който вчера пуснах диспут. Но пък да си правя регистрация в поредния сайт вече ми писна...
Никакви външни чатове! Никакви споразумения с продавача извън Алиекспрес!
Парите ги държи АлиЕкспрес, само те могат да ви върнат парите. Каквото и да се споразумеете с продавача, няма гаранция че ще бъде изпълнено.

# 70
  • Berlin
Да, да, знам. Може би аз леко избързах с диспута, защото пък искам да си получа нещото. Да бях писала на продавача да ми удължи срока ли? То май не може вече, а ако затворя диспута, после не можеше да се вдигне пак, нали?

# 71
  • Варна
Здравейте   Hug , получих един комплект картини ,който не съвпадат с точния цвят на обявените.
Благодаря

Всяка снимка прекарана през интернет изкривява истинските си цветове. Наистина ли сте очаквали цветове по интернет с цветове на живо да са 1:1?!?  ooooh!
Благодаря за коментара Ai_vi  bouquet ,права си.
Картините не са за мен. Когато поръчвам за себе си първо пиша на продавача, а този път просто платих без какъвто и да е контакт ...

# 72
  • София
PyK
Може ли линк към тези картини?
Благодаря, предварително

# 73
  • насън...
здравейте,

да ми кажете как да търся продавачи? имам име на магазина, но търсачката е само за артикули...
newsm78

и ако може да ми препоръчате хубави маратонки за девойката, т.е. 35-36 номер...(ако може и да са с лепки още по-добре  Crazy  Grinning )

мерси...

# 74
  • Варна
PyK
Може ли линк към тези картини?
Благодаря, предварително
Заповядай denis
http://www.aliexpress.com/item/Hand-painted-big-size-modern-home … e/1870264376.html

Общи условия

Активация на акаунт