Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 201
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте вчера направих поръчка от сайта. Поръчах ето този елек - http://www.aliexpress.com/item/new-2015-winter-Brief-paragraph-s … t/1716371715.html

Пратиха ми майл след плащането
Payment for Order has been accepted.
Currently, your payment is 'Being Verified'. Payments are usually verified within 24 hours. After verification, the supplier will begin to process your order.
During this time, you are unable to do any operation on your order.

Писах на китаеца да намали цената и да ми го прати като подарък(евентуално да избегна ДДС)
Hi dear !! I did order, but forgot to tell you to send me vest as gift.. Pleace !!
Best regards!! :)And please write  on the value declaration price less than 15$,thanks!!

И той ми отговори това... The general situation is less

Въпросът ми е какво ще рече това,което мие написал много се чудя и немога да намеря смисъл в него ?Благодаря предварително на всеки отзовал се !!  bouquet

# 181
  • Berlin
Предполагам е имал предвид, че по принцип пише по-малко.
Буквален превод "Обичайната ситуация е по-малък/а".

Аз последно получих една четка за лице, пишеше 5 долара стойност без да съм писала съобщение.

# 182
Цял ден ми отхвърля плащанията, някой с подобни проблеми?

# 183
@ Melina565 - китаеца иска да каже, че обикновено пише цени под 15 долара. Payment being verified - означава че плащането се проверява, доколкото знам тяхната процедура е такава че приемат веднага данните за кредитната карта и казват че всичко е ОК, но плащането не се извършва в този момент. Обикновено купувачите се нареждат на опашка в сървъра и той след няколко часа в зависимост от натоварването обработва плащането. Междувременно имате време да размислите и да откажете поръчката. Времето за извършване на плащането обикновено е в рамките на 12 часа, след което търговецът разполага с 5 дена за да изпрати пратката, ако не отбележи че я е пратил, парите ви се връщат и поръчката се унищожава.
@Nini7 - на сайта пише че плащането се обработва обикновено в рамките на 24 часа, но вчера вероятно има няколко стотин хиляди покупки, така че може да отнеме и повече време. Аз платих още в първите часове и вечерта беше минало плащането.

# 184
Благодаря ви момичета,аз междувременно се отказах от поръчката канселирах я ,тъй като видях,че има с почити 20 долара по ефтин вариант ,с добър рейтинг.Мисля,че няма да има проблем нали ? newsm78

# 185
Благодаря ви момичета,аз междувременно се отказах от поръчката канселирах я ,тъй като видях,че има с почити 20 долара по ефтин вариант ,с добър рейтинг.Мисля,че няма да има проблем нали и скоро трябва да ми възстановят парите ? (снощи направих поръчка,не са минали 24 часа ) newsm78

# 186
как си прецени размера , умалени ли са като за китайки ?
Благодаря за новата тема  bouquet

Ето едно яке, от което съм доволна  Peace Дойде за по-малко от месец, харесва ми много и ще се носи много (надявам се). Можеше да е една идея по-вталено, но аз поръчах най-големия размер. Възможно е по-малките номера да са по-добре Peace
http://www.aliexpress.com/item/Large-Size-Ladies-Fashion-Down-Co … /32216109663.html

# 187
Прочетох целия първи пост на темата и не разбрах как се плаща? С банков превод или мога направо с карта?

# 188
Прочетох целия първи пост на темата и не разбрах как се плаща? С банков превод или мога направо с карта?

с карта

# 189
благодаря bouquet

# 190
Здравейте!
Възползвах се от промоциите на 11/11 и поръчах техника 2 бр. от различни магазини. Едната на стойност 50,38 долара, другата 38 долара. Продавачите са ги пуснали веднага,  а пък аз забравих да ги помоля да пишат по-ниска цена. Въпросът ми е дали ще се наложи да платя мито на по-скъпата и дали ще ме разходят за получаването?

# 191
  • Berlin
Мито - не, но ДДС да, ако отидат на митница. Пък дали ще се разхождаш няма как да знаем предварително. Laughing

# 192
Мито - не, но ДДС да, ако отидат на митница. Пък дали ще се разхождаш няма как да знаем предварително. Laughing
Благодаря!  Това ми е най-скъпата покупка от един търговец,  до сега не съм плащала нищо допълнително. Дано и сега е така Simple Smile

# 193
Щом е техника, дори с по-ниска цена, вероятността да отиде на митницата е над 90%. Вече са малко служителите, които вярват, че дадена техника от Китай идва с реалната си цена на пакета Peace

# 194
Заради "Шенген" на митницата вече не четат по пратките какво пише - всичко минава през "рентгени". А митничарите решават кое да мине без проверка и кое да се провери.
Ако бъде задържано за проверка ще искат разпечатка от поръчката и от банковото платежно. По тях се изчислява стойността на ДДС, без значение какво пише на пакета - подарък или 2 долара стойност.

Общи условия

Активация на акаунт