Пазаруване от Aliexpress.com 47

• 95 204
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
По повод забавените пратки от септември писах на китайските пощи.Отговориха ми,че пратките са напуснали Китай и за по-нататък не отговарят.

# 271
  • близо до морето
Имам една поръчка , която изчезна и си мисля, че вината е в бг пощи. Май започна да става като едно време с Ларедут, когато постоянно ни претършуваха пратките.  #2gunfire

# 272
  • на Мелмак
Аз досега всичко си получавам , кога за 2 седмици , кога за 4.

# 273
  • София

Късметлийка  Mr. Green

Аз също заподозрях бг пощи трябва да си призная и ако продължава така си мисля, че скоро ще спрат да доставят до България  Tired

# 274
Имам една поръчка , която изчезна и си мисля, че вината е в бг пощи. Май започна да става като едно време с Ларедут, когато постоянно ни претършуваха пратките.  #2gunfire
Добре, в такъв случай получаваш ли си обратно парите или пиеш една студена вода?

# 275
  • Пловдив
Момичета,искам часовник за ММ...доволни и някой да ми препоръча нещо Thinking С кожена верижка.

# 276
  • София

Как ще пиеш една студена вода? Не си получил- отваряш диспут и си вземаш парите.

# 277
Здравейте,
Поръчах си едни маратонки от магазин с нулев фийдбек, писах си с продавача увери ме, че всичко ще бъде наред, всичко изглеждаше нормално. Всъщност магазина съществува от 09.11.2015г и е нормално да няма фийдбек. Имаше доста поръчки. Поръчах ги вчера и днес влизам и хоп, магазина празен няма нищо в него. Пратката не е пратена още, само плащането е минало. И сега не знам какво да правя и какви са възможностите и процедурите да си върна парите или ... не знам какво да правя. Някакви мнения и препоръки?
Благодаря. Simple Smile

# 278
  • София
Днес получих това яке, което го взех за подарък на тийнейджърка.
http://www.aliexpress.com/snapshot/7022676545.html?orderId=70167708943585

Много съм разочарована. Яката на нищо не прилича. Толкова пършива, нищо общо с тази на снимката. Написах един гаден отзив и ще пия една студена вода.  Mr. Green

# 279
Момичета,искам часовник за ММ...доволни и някой да ми препоръча нещо Thinking С кожена верижка.

Държиш да е от алито, ли?

# 280
  • Пловдив

Държиш да е от алито, ли?
не

# 281

Как ще пиеш една студена вода? Не си получил- отваряш диспут и си вземаш парите.

Ми нали пратката като е излязла от Китай, те не отгаваряли. А и реално като помислиш ако БГ пощи правят мизерии и крадат в прав текст, защо някой доставчик от чужбина ще е отговорен за това  newsm78 Освен ако няма застраховка и все пак някакъв механизъм за проследяване и отчетност.

# 282

Много съм разочарована. Яката на нищо не прилича. Толкова пършива, нищо общо с тази на снимката. Написах един гаден отзив и ще пия една студена вода.  Mr. Green
Леле, аз почти същото съм си поръчала, ама май от друг магазин. Обаче се колебаех между това и другото, което поръчах. Сега и на мен ако ми дойде изненада.....

# 283
Моля ви, помагайте.Много съм скарана с поръчките от този сайт.За първи път поръчах на 11.11 няколко неща.Днес влезнах да погледна какво се случва с поръчките, ама грам не ги разбирам.За един часовник, който съм поръчала пише: Awaiting Shipment  Processing Time remaining: 2 days 21 hours 40 minutes .Значи, че още не е изпратено?Така ли да го разбирам? И ако не се обработи до 2 дни, автоматично ли се прекратява и връщат ли се парите?
За другите неща доколкото разбрах очаквам доставка около 50 дена.В кои случаи се отваря диспут и кога се прави това?След като изтекат тези 50 дена ли?

# 284
  • София

Щом си се съгласила да пиеш студена вода, значи си е твое решение. Аз ако бях щях да снимам якето в едър план и да отворя диспут и да държа до края да ми се върнат парите.

Общи условия

Активация на акаунт