АСТМА-тема 32

• 89 645
  • 902
  •   1
Отговори
# 120
  • София ж.к. Надежда 1
Във Втора градска ми я правиха така.Обаче в Александровска казаха, че не е правилно и трябвало да има 2 часа разлика.

# 121
Да на нас го бяха изписали така. Около седмица беше с половин респула пулмикорт, 0,02 вентолин и 0.2 физ. разтвор

# 122
И на нас ни го изписаха точно така, както е писала Спирит, ако решим заедно да се инхалират през небулизатора. В полницата така ги инхалираха в началото, но поради аритмията ги разделиха и ограничиха приема на вентолина. Не ги инхалирам заедно, защото вентолин използвам само в краен случай до максимум 3 пъти на ден през бейбихалера.

# 123
  • Варна
И аз съм го инхалирала така няколко пъти, но Пулмикорта много се запенва в контейнерчето и една дежурна докторка от спешното ми беше казала, че може по принцип, но е по-добре да ги разделям.
Първо вентолин, след 20-30мин пулмикорт

# 124
Първо вентолин, след 20-30мин пулмикорт
Peace така действието е най-добро  Hug

# 125
Тя личната изписа 1мл. пулмикорт +1мл. ф.р. + 0.3 вентолин. Това сутрин и вечер. А на обед или следобед само вентолин.

# 126
  • на плажа
И на мен са ми казвали първо вентолин и след 30 мин. пулмикорт. Само 1-2 пъти ми се е налагало да инхалирам пулмикорт.
 Мен ме притеснява, че леко ускори дишането и се изкашля веднъж сухо. Вече изтръпвам като чуя кашляне. Преди седмица го болеше ухото и беше с хрема. Дано не е слязло!

# 127
Някой пробвал ли е хомеопатия при начални симптоми.Чудя се дали и на хомеопат да не я заведа.За сега удържам с инфлуцид,но с тия сополи няма оправия.Ще видим до къде ще го докараме

# 128
Нашия батко е болен.Има температура и главоболие,отделно е и със спазъм.Засега удържаме фронта само с вентолин , но на фона на инфекция не знам дали ще е достатъчно.

# 129
Някой пробвал ли е хомеопатия при начални симптоми.Чудя се дали и на хомеопат да не я заведа.За сега удържам с инфлуцид,но с тия сополи няма оправия.Ще видим до къде ще го докараме
Аз си лекувам децата с хомеопатия от 4 години в повечето случаи успешно.Но хомеопата ни е и практикуващ педиатър  и 3-4пъти са пили и антибиотик изписан от нея-щом се налага.Ларингити и гнойни ангини-за тях до аб не стигаме.Големият ми син преди това беше всеки месец на аб,понякога на няколко-мисля че почти всички са попадали в тази въртележка.Бронхити,пневмонии,ларингити-пълна програма и често беше с абокат.Направи ми и лекарствена болест,незнам чували ли сте за нея.В резултат млечните му зъбки са с десетки пломби,едва ги закрепяме да опазят местата на постоянните.Така че от безсилие пробвах и това,и честно казано не вярвах че ще се получи  Blush
Малкия го пое от раждането,дори тя първа ми каза че е с астма.Той си приема сингулера ежедневно,т.е.няма крайни действия да се спират всички други лекарства.
Ели,дано се оправя детенце по скоро.

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 11:04 от Мамекс

# 130
И моето малкото се хремира, а майка му се травмира.  Sad
Имате ли впечателения от д-р Памукова от 1 ДКК?

# 131
Благодаря за мненията  Hug
Започнах в кисело мляко да го давам вечер, дано да има ефект, че сега пак сме болни с Т и червено гърло.. Confused

# 132
Хайде да се оплача и аз. Какво е това чудо не знам. Изкара една седмица в градината и пак е със сопол. От днес и кашля. Почти сухо. Казва, че я дразни храчка и затова кашля. Сега спи до мен и я чувам как я напъва да се изкашля, но явно на сън стиска. Носът хърка... Явно назад текат гадовете. ooooh!
Вие при кашлица с Пулмикорт ли започвате или само с физ. р-р? Rolling Eyes Ако не свирят де.

# 133
Аз само ви чета, защото и аз пак трябва да се оплача... уж се оправиха след 10 дена АБ, пулмикорт повече от 10 дена на голямата и т.н., и т.н.  ooooh! и от миналата неделя пак и двете са болни. Ужас вече. Правя инхалации с ФР, кашлят ужасно, с храчки, сополи гъсти, слузести, като че ли наново ги повтаря... да не казвам, че и пак бяха леко дрезгави  Tired
Не знам вече, през 2-3 дни ходим на лекар, дано този път разминат АБ, че предния беше преди 2 седмици.  Cry
На всички болнички бързо оздравяване и леко минаване през вирусите.  Praynig

# 134
  • на плажа
Синко май има ангина. Снощи вдигна 38,5 градуса. Свалих я с еднократен прием на Нурофен, но днес се оплака от болка в гърлото при преглъщане. Сега му направих компрес с яйце и пудра захар.

Общи условия

Активация на акаунт