АСТМА-тема 32

• 89 618
  • 902
  •   1
Отговори
# 150
Мами и ние сме с лек спазъм вече ужас мисля да я вода при пулмолога Уевинов да и сложи слушалка

# 151
Моето уж само малко калля, а на прегледа - спазъм имало, давай вентолин и пулмикорт. Много странно е да има спазъм, който аз не чувам и не виждам, но вероятно е лек, не знам. Тъкмо си мислех, че от година насам не е имало такива изпълнения и сега пак в джаза.
дано минава леко, напълно те разбирам, колкото и дълго време да е било здраво детето като се разболее и ти е гадно Tired

Елвирка, чудесни новини, дано сте здравички!!!

# 152
Аз пък реших да видя как ще е без пулмикорт и веднага се разкашля сутринта.
Вече месец и сутрин и вечер прави инхалации...Колко време ще е така , не знам:( Така се надявах  да се размине само с това, дотук. Tired

# 153
Нашия батко пак е със спазъм.Миналата седмица бяхме 4 дни в болница със спазъм и сега пак свири и е на урбазон.Не знам вече и аз какво да го правя.Точно 3 дни беше добре.

# 154
  • София ж.к. Надежда 1
Леле момичета мисия невъзможна е да се запише час за др. Маркова.От 25-ти ноември звъня всеки ден и не могат да ми кажат кога мога да отида.И с направление и със свободен прием, не мога и не мога да запиша час.Днес за поред път ми казаха да звънна утре или другиден.Не могат да ми кажат и кои съботи и недели през декември е дежурна, поне да пробвам тогава, че е без часове.Ужас, потресена съм и това е частна клиника. #Cussing out

# 155
  • Северозапада
Може да не и е готов графика в Александровска.

# 156
  • София ж.к. Надежда 1
Може да не и е готов графика в Александровска.

Не знам....
Много е неприятно, защото ми свършва Флексотида.Когато лежахме в Александровска се разбрахме с нея около 6-ти да се видим за да изпише Флексотид и да оправи дозата.В момента е на висока защото два пъти за месец влезе в болница.Давам и два пъти по 3 впръсквания и се притеснявам, че и е много.Дано до седмица успея да запиша час.

# 157
Петя,търси я и в Александровска и в 1дкк.В 1дкк вече е излязъл графика

# 158
  • София ж.к. Надежда 1
Петя,търси я и в Александровска и в 1дкк.В 1дкк вече е излязъл графика
В Александровска не приема, а в 1 ДКК звъня постоянно от 25-ти на сам.

# 159
Петя, с друго не мога да ти помогна, но имам много Фликсотид - поне 3 опаковки. Ако искаш, пращам  bouquet
Ние вземаме Фликсотида по ЗК, а  ми се налага тук да моля за пулмикорт когато се налага и благодаря отново на всички, които са се отзовавали  Hug

# 160
Елвирка, страхотна новина  Grinning
Дано има повече такива в темата.  Peace

Ние сме в един омагьосан кръг - децата доскоро бяха болни, все още кашлят и имат някакви сополи, тези дни и аз се влоших... От два, да не кажа три месеца сме така.  Sad Не можем да се видим здрави всички, все по 1,2,3 сме болни... засега таткото по-малко боледува от нас, а ходи на работа и е все сред хора.  newsm78
Ние уж съвсем намалихме контактите и пак  Confused Ужас, да се свършва вече тази серия...  Praynig

# 161
  • София ж.к. Надежда 1
Петя, с друго не мога да ти помогна, но имам много Фликсотид - поне 3 опаковки. Ако искаш, пращам  bouquet
Ние вземаме Фликсотида по ЗК, а  ми се налага тук да моля за пулмикорт когато се налага и благодаря отново на всички, които са се отзовавали  Hug
Благодаря ти:) Това не ми е проблем 13 лв е ще си купя, ако трябва, но се притеснявам, че дозата трябва да се коригира.А, ме е страх да си правя опити.Лошото е и, че и действа кофти.Много е дива от него.Исках да и го смени.Дано успея да мина преди празниците.

# 162
  • София
Благодаря ти:) Това не ми е проблем 13 лв е ще си купя, ако трябва, но се притеснявам, че дозата трябва да се коригира.А, ме е страх да си правя опити.Лошото е и, че и действа кофти.Много е дива от него.Исках да и го смени.Дано успея да мина преди празниците.

ние бяхме при д-р Маркова по ЗК на 27,11, исках да прехвърля часа, че не ми беше много удобна датата, и ми отговориха че през Декември няма да преглежда по ЗК  newsm78

и платени ли часове няма?

# 163
  • София ж.к. Надежда 1
Най-сетне ми отговориха адекватно.Няма да приема през декември по каса.Има още останали часове, но са малко.Аз питах дали може по време на дежурството и събота или неделя и ми казаха, че за декември само на 05.12. е дежурна.Казах, че ще отида тогава на платено на 05.12.Било без часове когато е през събота и неделя.

Може ли да ми кажете още първия преглед ли ви назначиха изследвания?Там мога ли да ги направя веднага или ще искат да отида сутрин?Май по добре да отида сутринта, та ако се наложат изследвания да се направят веднага.Всички документи ли се носят?Първи преглед ще ни е след болницата когато ни поставиха диагнозата и не знам какво да нося и да очаквам.

# 164
  • София
Носи си всички документи от прегледи, епикризи и т.н. най-добре...
Иначе за изследвания - там има лаборатория и работи и събота - ти очакваш кръвни ли да пуснат, за други изследвания не се сещам  newsm78?

да, на нас още на първия преглед с оглед на предишни амб.листи ни назначи контролиращо лечение, и след това ни викна след 3 месеца на контролен преглед.

много я харесвам д-р Маркова, винаги го слуша толкова внимателно и обстойно, нашето педи по 2-3 пъти отзад и отпред .... и много пъти изтърваваше бронхиолита....  Close

Успех! ааа и подготви се за много чакане...., даже и с час когато съм, винаги по около час чакам отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт