За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 249
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Euskal Herria
А,моята най-дразнеща май е от "Този мъж", заедно с въпросния мъж, де.  Laughing
И въпреки това се жертва заради всички нас.  bouquet 

# 256
  • София
А,моята най-дразнеща май е от "Този мъж", заедно с въпросния мъж, де.  Laughing
И въпреки това се жертва заради всички нас.  bouquet 

Е, третата наистина ми хареса  Simple Smile 

# 257
  • Euskal Herria
Признавам си, че заради твоите резюмета реших да дам шанс на останалите книги от серията. А много мразя да не довършвам книга или поредица.

# 258
Много се радвам, че ще издават книга на Джули Джеймс! Peace Досега всичко нейно ми е харесало! Heart Eyes
Хубаво е че има дата и за последната Кросфайър, значи дойде време да прочета четвъртата книга знаейки че няма да чакам година до следващата хихи! Mr. Green

Иначе страшно много ми хареса "Живот в лъжа" и това е първата книга на Карън Робърдс, която ми допада! Peace  До самия край ми беше пълна мистерия кой е убиеца и каква точно е връзката на героинята със събитията,но беше доста заплетено и интригуващо до самия край! Главният беше описан доста секси, типа мъже които ми харесват! Heart Eyes След доброто впечатление от книгата реших да продължа с авторката и по точно "Признат за виновен", но тя ме разочарова! Героинята беше доста дразнеща и ми лазеше по нервите през цялото време! А и историята не беше нищо особено, нямаше нищо интригуващо...

# 259
И какво сега-ще издадат последната книга на Джули Джеймс от поредицата за Фбр/адвокатите,издадени са първите две,петата и сега излиза шестата Laughing.Трета и четвърта явно няма да ги издават,ама е гадно така да се разпокъсва поредицата.
Прочетох Този мъж и сега съм в застой ,набелязала съм няколко заглавия ,включително и втората от поредицата Хард Инк ,но и първата нещо не ме грабна много и се чудя дали да я почвам  ooooh!

# 260
Прочетох Жажда на Даниел Стийл. След цяла серия блудкавежи, в които още след третата страница ти става ясна фабулата и единственото им качество е, че не ти затормозяват паметта, Жажда ми върна удоволствието от четенето. Стийл си е писател във всеки смисъл на думата, книгата й е заредена с множество теми, драматизъм, емоция, фактология и все пак си е една хубава любовна история. Езикът е много приятен, чете се леко, нетърпеливо. Simple Smile Препоръчвам. Аз се заемам с Пръстенът.

# 261
Аз почти привършвам "Да си играеш с огъня" на Барбара Фрийти.  Има доза динамика, доза романтика, доза стари тайни, доза секс, главния хем е секси, хем е от ФБР  Wink, девойката не е зальохана и не ме дразни... абе има си всичко необходимо  книжката да ми е приятна и лека за отмора.

След това ще пробвам "Живот в лъжа", за която споменава hrisi04.

# 262
  • Керодиспансера
Момичета,извинявам се,  но не мога да разбера в Книги.спасете ме,  как се търси по име  Praynig а не ми се зареждат целите страници  newsm78

# 263
Идеята наистина е доста добра, ноооо... хайде бе, ангелите се
Скрит текст:
млатят, млатят... млатят и накрая хич не се нараняват. Просто изпускат пара и някакъв прах остава след тях
Crossing Arms  Има една поредица, която трябва да довърша. Прочела съм само двете книги. Мернах някъде, че има и фен превод на трите, и ако ви се чете нещо ангелско - тази е хубава тийн на Синтия Хенд - Неземна.

Тъкмо ми се четеше нещо подобно. А къде можа да открия този фен превод? Peace

# 264
  • София
Момичета,извинявам се,  но не мога да разбера в Книги.спасете ме,  как се търси по име  Praynig а не ми се зареждат целите страници  newsm78
Горе в ляво до надписа Библиотеката има поле, в което пишеш търсеното, Enter и готово.

# 265
Спомням си, че се опитах да прочета 3-та и 4-та книга за агентите/адвокатите на Джули Джеймс на английски след като първите 2 много ми харесаха! Peace Но в момента почти нищо не си спомням от тях, а петата книга за Сватбата (забравих й името) не беше нищо особено! Но наистина е тъпо да се превежда разбъркано една поредица....
Започнах "По-кротко лейди" и съм съвсем в началото, но макар че този път героят е голфър,а не футболист пак се повтарят характеристиките му: секси, богат, известен, женкар....Поне женският образ не е описан като някоя неугледна мома-перко! Mr. Green Не знам защо авторката постоянно пише за такива двойки...той е прекрасния принц, а тя леко куку! Може и да греша, още съм съвсем в началото, но всичко на Сюзън Елизабет Филипс ми е еднотипно и бих се изненадала ако е поднесла нещо различно... Whistling

# 266
  • Сидни
Аз започнах да свалям произволни книги от читанка и много се запаолих по една авторка - Айрис Йохансен. Е за сега съм прочела само 2 книги - "Мургавият ездач" и "Среднощен бродник", но ми хареса стилът й!

# 267
  • в страната на абсурдите
Прочетох Тайна с цвят на праскова на Сара Адисън Алън - хареса ми. Книга за приятелството и любовта.

# 268
Сара Адисън Алън ми е една от любимките, дори вчера приключих последната и книга издадена на български "Ябълково вълшебство", но останах разочарована. Доста по-слаба е другите и книги  Tired

# 269
Здравейте, искам да ви благодаря за насоките които давате. Благодарение на вас прочетох страхотни книги. Сега започнах "Обещанието" благодарение на доста препоръки. Надявам се да ми хареса. Записвам се и аз като любител на жанра Simple Smile. Все още не съм започнала с историческите, досега съм все на съвременни. Смятам да пробвам на Джоана Линдзи.

Общи условия

Активация на акаунт