За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 213
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Да се запиша и аз да ви следя сега чета С дъх на канела  Simple Smile

# 331
milenaka благодаря за книгата! bouquet Ще пиша след като я прочета, но сигурно ще стане бавничко след като е на английски и ще си ползвам речник от време на време! Party

Прочетох 2-те книги на Аби Глайнс от поредицата ''Твърде далеч''! Ще чакам и третата, която се очертава да излезе февруари 2016, но това не е моята история! През цялото време докато четях си спомнях за ''Ориндж Каунти'' тъй като Блеър и Ръш много ми напомняха за героите от този сериал! Whistling
Прекалено ми е НЕромантична тази история, по-скоро е тийн! В първата книга единствено ми се поддържаше интереса от тайната, която всички криеха от Блеър...Даже си помислих по едно време, че Нан е влюбена в брат си, само така си обяснявах омразата й... Mr. Green Но прекалено изведнъж се случи всичко между героите...това нереалистично влюбване след като той никога не е имал сериозна връзка и всяка нощ спи с различна, а тя е девствена! newsm78 Дори няколко пъти го заварва да прави секс,но няма проблем...тя пак е луда по него и забременява от първия път! Не ме докоснаха героите, не усетих връзката им макар във втората част Ръш да ми стана по-симпатичен след като се разказваше от негово име! Hug
Може ли в спойлър някой прочел третата да сподели какви драми се очакват? Благодаря  Heart Eyes

# 332
  • Варна
[quote/]
ПП Може ли мнение за Motorcycle Man - https://www.goodreads.com/book/show/13448656-motorcycle-man  Някой я беше чел, или щеше да я чете  Thinking
[/quote]
Хубава е книгата. Последна от Dream man и първа от Chaos. Ако мога така да се изразя. Аз по принцип си харесвам Кристен Ашли. Само,че пише прекалено дебели книги за любовни романи.

# 333
  • София
[quote/]
ПП Може ли мнение за Motorcycle Man - https://www.goodreads.com/book/show/13448656-motorcycle-man  Някой я беше чел, или щеше да я чете  Thinking
Хубава е книгата. Последна от Dream man и първа от Chaos. Ако мога така да се изразя. Аз по принцип си харесвам Кристен Ашли. Само,че пише прекалено дебели книги за любовни романи.
[/quote]

А може ли да я чета, без да съм чела предишните две от Dream Man? Или да ги подкарам една след друга? Принципно не обичам много да прескачам, но днес нещо не се впечатлих от резюметата им. А докато се чудех започнах това - https://www.goodreads.com/book/show/22457959-shattered-by-you  Тази авторка също я харесвам много, а и в момента съм на такава вълна.

ПП Обаче на К. Ашли съм си харесала за четене почти всичките ѝ серии, без тази, която започнаха да издават на български.

# 334
  • В къщурката на хълма на феите
успях да тръшна "Ястреба" .. амиииииии със смесени чувства съм .. тая книга не, че беше тъпа или отчайваща, амаа има ужасно неразвит потенциал в нея .. все си мисля, че можеше да е далеч по-интересна, ама за отвличане на вниманието върши чуууууудесна работа .. 5/10 ми е оценката .. днес подхванах Обещанието, обаче тегавичко върви .. дано да се подобри нататък, че с големи очаквания тръгнах, само да не се върна с празна кошница дето се вика Mr. Green

# 335
  • I Love You 3000

И на мен ако може малко инфо, като цяло за Dream Man. Аз сега въртя две поредици едновременно Madewood Brothers и Mariage to a Billionaire. Едните са за готвачи , другите първо се женят и после се обичат.  Laughing Grinning Laughing Редувам ги - една от едните една от другите.

# 336
Chris_Ch хубаво си го измислила. Аз за пореден път се озовах подхванала 3-4 поредици, а в крайна сметка снощи се зачетох в някакъв пети роман.  Blush

Интересно започва, но не можах да се преборя със съня.  Blush  Днес следобед като нокаутирам децата пак я мятам.  Mr. Green

# 337
ShySun, често ми се е случвало.  Peace Simple Smile

Избрала съм си няколко поредици да чета,тъкмо съм се наканила да започна едната,някой предлага нещо тук,поглеждам го,харесва ми и го захващам.  Mr. Green

# 338
Момичетааа,видяхте ли ,че  книжарница Хермес обявява черен петък на 27-ми? С големи намаления!!!!

# 339
Прочетох "Висок, тъмен и опасен" на Хедър Греъм, но изобщо не ми хареса! Naughty Не бях чела нищо от авторката,а съм си свалила доста нейни книги...Тази я започнах заради интригуващото заглавие, но това си и остана единственото интересно... Crossing Arms Не знам дали да продължа с още някоя нейна книга, да направя още един опит!

Имате ли проблем с читанката, вече втори ден не ми се отваря? Peace

# 340
  • Пловдив
На мен ми се отваря,пробвай с друг браузър.

# 341
Ще погледна , мерси !   Hug  stefani70  Свикнах с електронния вариант и книжен не ми е удобен с децата, но пък за някой коледен подарък или детска книжка.. добре звучи!

# 342
  • Варна
Миленака, хубаво е да си чела първата Mistery man. Таам се появи Так и се заигра с Гуен на Делгадо мадамата. Иначе в Motorcicle man е за Так.

# 343
  • София
Миленака, хубаво е да си чела първата Mistery man. Таам се появи Так и се заигра с Гуен на Делгадо мадамата. Иначе в Motorcicle man е за Так.
На мен Так ми е важният  Mr. Green  Не че другите двама бяха зле, де.

# 344
  • Русе
Добро утро! Simple Smile
Явно след "Този мъж" всеки има нужда от пречистване  Joy Аз попаднах направо в дупка. Почнах "Обещание", но и тя много трудно ми вървеше, нещо не ме грабна, стигнах до секс сцените с главните герои и я оставих ... Започнах "Мафията на майките" и тя не ми се получи и накрая се спрях на "Сладки мечти" на Сюзън, не е 10 от 10, но става за оправяне на вкуса. Хареса ми, че имаше напрежение, героите са интересни, развиват се и накрая остава сладникав вкус.
Някой чел ли е "Бляскаво момиче" на Сюзън Елизабет Филипс, да сподели мнение?
п.с. прочетох, че сте коментирали книгата, явно съм пропуснала ... май ще чакам да излезе нелегално  newsm78

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 08:42 от Нади Якимова

Общи условия

Активация на акаунт