За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 166
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • в страната на абсурдите
Явно има, от вчера не се отваря книги.спасете.ме при мен.

# 451
  • София
В другата тема пише, че местели домейна.

# 452
Благодаря!

# 453
Момичета,имате ли проблем с книги.спасете .ме ? Пише ми "страницата не е намерена"?
А и в читанката от месец и половина няма обновяване на новите книги?
В читанка са качили доста нови книги.

# 454
Момичета,имате ли проблем с книги.спасете .ме ? Пише ми "страницата не е намерена"?
От 24,10 няма нищо.

# 455
От 24,10 няма нищо.
има има .Погледни пак.Щом ти пиша , значи съм видяла

# 456
  • София
От 30.11 е последното.

# 457
  • Euskal Herria
Ако влизаш като нерегистриран в "Ново" - последната дата е 24.10.  Когато се логнеш, в "Ново" се появява, че има качени книги на 30.11. последно.
Поне при мен е така. Явно Читанка имат някакви проблеми, защото не изпълнява функцията "запомни ме за 1 месец", а други потребители се оплакват от други неуредици при тях.

Да допълня - от Ибис ще пускат тийн роман - излиза на 15.12.:

Съвременна история за невъзможната любов.

В гимназията Феърфийлд, в предградията на Чикаго, всички знаят, че общуването между съученици от южната и северната част на града може да бъде взривоопасно.
Бритни Елис живее в северната. Тя е богата и красива, златното момиче на училището. С една дума - има перфектен живот. Или поне умело успява да накара всички около нея да вярват в това. Но зад безупречната репутация на Бритни се крият сложни семейни отношения...

Алехандро Фуентес живее в южната - бедняшката част на града. Той е корав и груб, известен сред съучениците си като лошото момче, член на опасната банда „Кървавите латиноси“, от която можеш да се откачиш единствено с цената на живота си. Затова никой не е наясно с най-голямата му тайна – желанието му да излезе от бандата и да постъпи в колеж.
Когато през последната година от гимназията Бритни и Алекс са принудени да си партнират в часовете по химия, те изобщо не са очаровани. А арогантността на Алекс му изиграва лоша шега, когато се хваща на бас с един от приятелите си, че ще успее да свали Бритни. И когато между двамата започват да прескачат искри, никой не предполага, че това, което в началото е било невинна игра, съвсем скоро ще се превърне в сериозна опасност, когато бандата се почувства застрашена...

„Перфектна химия“ е отличена с наградата „РИТА“, в категория „Най-добър роман за тийнейджъри“. Преведена е на 15 езика, а в Goodreads, най-големия портал за книги, романът е оценен от над 170 000 читатели.

Последна редакция: нд, 06 дек 2015, 14:38 от YanaDG

# 458
https://www.e-zona.bg/search?order=-PublicationDate&keywords … searchcategoryId=

Днес има 30% отстъпка ако поръчаш от книгите на Ибис! Thinking Има ги всички книги на С.Е.Филипс, новата на Джули Джеймс и дори тази "Перфектна химия" която Яна споменава в миналия пост! Обмислям дали да си поръчам "Мис Каприз" и "Бляскаво момиче", но никой не е споделил впечатления и се двуомя!  newsm78

# 459
От 24,10 няма нищо.
има има .Погледни пак.Щом ти пиша , значи съм видяла
Досега не ми беше искало. Благодаря!

# 460
Ако влизаш като нерегистриран в "Ново" - последната дата е 24.10.  Когато се логнеш, в "Ново" се появява, че има качени книги на 30.11. последно.
Поне при мен е така. Явно Читанка имат някакви проблеми, защото не изпълнява функцията "запомни ме за 1 месец", а други потребители се оплакват от други неуредици при тях.

Да допълня - от Ибис ще пускат тийн роман - излиза на 15.12.:

Съвременна история за невъзможната любов.

Тази си я бях купила преди години на английски и много ми беше харесала. Препоръчвам на тези, които си падат по тийн истории  Wink

Аз прочетох November 9 на Colleen Hoover и също ми хареса. Нестандартна, романтична и тъжна история, но с хепи енд, разбира се  Simple Smile

Сега чета Misconduct на Penelope Douglas, не е нещо велико, но ми се иска да разбера края  Laughing Поне главната е устата и не се дава лесно  Laughing После може да започна и другата ѝ Corrupt.

# 461
  • София
Corrupt на мен ми хареса много, на Misconduct  още ѝ се чудя. Може ли повече подробности за книгата на Ибис? По принцип чета тийн, но много зависи от езика и сюжета. За пример - Колийн Хувър не ми харесва, но Джей Лин ми харесва много.

# 462
Завърших "Неочаквано едно лято" на Джули Джеймс! Heart Eyes Много приятна и лека книжка, без драми и сърцераздирателни раздели! Peace Страшно симпатични герои, приятно чувство за хумор в диалозите и една забавна история! Не е от най-запомнящите се, героите не се влюбват особено романтично, но ми хареса и между другото страхотна корица! Peace

# 463
Здравейте Simple Smile  Доста често ви следя , но не съм писала защото не чета много любовни романи , но понякога имам нужда от такива за разтоварване.Последно прочетох Обещание на К.Хали и мноооого ми хареса - любовната история беше хубава без да е  твърде сладникава и сантиментална.
Преди това бях подхванала Хотели.Стая първа на Ема Марс -уж се води еротичен роман , но книгата ми е толкова безинтересна и скучна,нещата са твърде нагласени и нереалистични поне за мен. Ще се опитам да я дочета само защото мразя да зарязвам книги.

# 464
Снощи докато приспивах децата започнах https://www.goodreads.com/book/show/24958079-mermen?from_search= … h_version=service  ииииии  сега съм на 80 %  Blush Blush Blush , а това в изтерзаната ми недоспала класация е мноооого четене! Simple Smile Препоръчвам! Много ми е интересна!

Общи условия

Активация на акаунт