За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 273
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
milenaka, мерси! bouquet

Скрит текст:
Големи грами, голямо чудо! Tired
Аз помислих, че една от забежките през прословутите 4 дена е забременяла. Blush

gostenka68, можеш да споменеш в спойлер развитието на действието след някоя и друга страница, за да знам, дали да я сложа в списъка за четене. Peace

# 151
  • София
Моля  Grinning

84%
Скрит текст:
Според Кейт, Дрю (третият приятел) е спал с Корал по това време и най-вероятно тя е бременна от него.
Ава получи нова доставка в офиса, но още не я е отворила, защото Джон я кара към служебна среща и не иска той да разбере за заплахите.

Още събития - 86%
Скрит текст:
1. Джеси разбра за заплахите и побесня;
2. Оказа се, че Микаел (датчанина) наистина е бил в Дания по времето, когато я бяха упоили в клуба и после, когато се опитаха да я убият, така че вече не го подозират;
3. Патрик (шефът ѝ) свика среща, обяви, че се пенсионира. Новият собственик/шеф на Ава се оказа същият Микаел.

Пак допълвам:
Скрит текст:
Микаел е купил компанията за Ава. Искал Ава за себе си откакто я е видял, независимо, че е омъжена и бременна. Тя напусна.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 12:46 от milenaka

# 152
Чели ли сте го? Мнение?>

# 153
  • София
Аз не съм, но благодаря - отбелязах я  Simple Smile

Този мъж 3  - 90%
Скрит текст:
Май не съм споменала за една много настоятелна клиентка на Ава - Рут, която искаше да се виждат за най-малките подробности, освен това искаше да се виждат и през уикенда. По едно време Ава реши, че Рут я сваля. В същия ден, в който Ава напусна работа, докато Джеси пътуваше към апартамента им, Ава откри Рут в кабинета му в апартамента им. Рут я нападна с нож. Оказва се, че Рут не е Рут, а Лорън, и е бивша жена на Джеси, от която е имал дъщеря. Били са на 17, когато Лорън е забременяла и родителите му са го принудили да се ожени за нея. Дъщеря им е загинала в същата катастрофа, в която е загинал и Кармайкъл, а Джеси не е бил там. Рут/Лорън го обвинява за смъртта на дъщеря им.
Джеси е прободен в корема. Рут хвърли ножа към Ава, Джеси се хвърли пред нея, явно тогава го е ранила.

# 154
  • Euskal Herria
Благодаря! Ще се четат следващите книги. Все си мислех, че няма как да стане по-завъртяно, ама всеки нов спойлер доказва обратното  Laughing.  Добре поне, че краят е щастлив.

# 155
Някой знае ли дали освен "Греховни тайни'' на Лоръл Макий има и друга издадена книга.Надявам се да има книга и за Елизабет и брата на Доминик

# 156
  • София
Благодаря! Ще се четат следващите книги. Все си мислех, че няма как да стане по-завъртяно, ама всеки нов спойлер доказва обратното  Laughing.  Добре поне, че краят е щастлив.
Значи за втората със сигурност не мога да кажа, че я препоръчвам - мен направо ме измъчи на моменти, но третата е в пъти по-добра от втората и я препоръчвам силно. Определено заслужава човек да се напъне с втората, за да прочете третата  Simple Smile Освен това, фактът, че на мен втората не ми хареса, въобще не означава, че на друг няма да му хареса.

Този мъж 3
Скрит текст:
Джеси е в болница от 2 седмици; дълго време е бил на апаратно дишане, започва да диша сам след като го спират, но от дни няма подобрение. Родителите и сестра му са там, изглеждат истински загрижени за Ава. Според нея, не те са отблъснали Джеси от себе си, а неговата вина го е отблъснала от тях.

Пак допълвам - 92%
Скрит текст:
Джеси се събуди и започна да разказва на Ава за миналото си. Били на 17, когато Рут забременяла. Принудили го да се ожени, родила се дъщеря им Роузи. По някое време след раждането ѝ, той отишъл да живее при Кармайкъл и се опитал да вземе попечителство над дъщеря си. Не се получило, но заради срама тогава родителите му се преместили в Испания. Роузи била на 3, когато той спал със Сара - само веднъж. Сара и Кармайкъл били двойка и имали дете - Ребека. Кармайкъл ги хванал, побеснял, взел двете двете деца в колата и тогава катастрофирали, като всички загинали.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 15:24 от milenaka

# 157
Миленака,
много благодаря!!!
Напъвам се да дочета първата книга, втората чака, имам и трета.

# 158
  • Плевен / София
Благодаря! Ще се четат следващите книги. Все си мислех, че няма как да стане по-завъртяно, ама всеки нов спойлер доказва обратното  Laughing.  Добре поне, че краят е щастлив.
Значи за втората със сигурност не мога да кажа, че я препоръчвам - мен направо ме измъчи на моменти, но третата е в пъти по-добра от втората и я препоръчвам силно. Определено заслужава човек да се напъне с втората, за да прочете третата  Simple Smile Освен това, фактът, че на мен втората не ми хареса, въобще не означава, че на друг няма да му хареса.

Този мъж 3
Скрит текст:
Джеси е в болница от 2 седмици; дълго време е бил на апаратно дишане, започва да диша сам след като го спират, но от дни няма подобрение. Родителите и сестра му са там, изглеждат истински загрижени за Ава. Според нея, не те са отблъснали Джеси от себе си, а неговата вина го е отблъснала от тях.

Пак допълвам - 92%
Скрит текст:
Джеси се събуди и започна да разказва на Ава за миналото си. Били на 17, когато Рут забременяла. Принудили го да се ожени, родила се дъщеря им Роузи. По някое време след раждането ѝ, той отишъл да живее при Кармайкъл и се опитал да вземе попечителство над дъщеря си. Не се получило, но заради срама тогава родителите му се преместили в Испания. Роузи била на 3, когато той спал със Сара - само веднъж. Сара и Кармайкъл били двойка и имали дете - Ребека. Кармайкъл ги хванал, побеснял, взел двете двете деца в колата и тогава катастрофирали, като всички загинали.

благодаря bouquet
Скрит текст:
значи крушката си има опашка....затова Сара се държи така нахакано в първата книга....Джеси все пак е преспал с нея...няма значение , че е веднъж,  това и е достатъчно... Joy Joy Joy

# 159
  • София
Относно Джеси и Сара:
Скрит текст:
Не помня в коя книга стана, но той беше признал, че е спал със Сара. Но не беше уточнил кога и при какви обстоятелства е станало това.

# 160
И аз сега я мъча "Този мъж",но ще се напъна да я прочета след спойлерите  Hug Наистина в третата книга става много по-интересно  Peace

# 161
  • Разпиляна във въображението
На мен продължава да ми напомня на Нюансите. Чела бях какви врътки стават нататък.

# 162
Миленака,ти си върхът. Заради нас изчете цяла поредица.А и успя така да я разкажеш,че да ни зарибиш.
Хиляди благодарности! bouquet

# 163
 milenaka, и аз ти благодаря за спойлерите, определено няма да я чета Simple Smile

# 164
  • София
Моля, дами  Simple Smile
Но държа да кажа, че третата наистина ми е интересна и не е никакъв проблем да пиша спойлери.

Общи условия

Активация на акаунт