За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 256
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
И от мен благодарности за milenaka и спойлерите Simple Smile
Очаквам финала Simple Smile

# 166
Браво на milenaka,  една книга по-малко за мен! Simple Smile Пък ако скоро стигна до тази поредица ще споделя мнение. Сега съм подхванала някакъв исторически
На 70 % съм, харесва ми историята и начина по който е разказана. ОТдавна не съм се зачитала така в исторически роман. Simple Smile  ПРепоръчвам!

# 167
Някой знае ли дали освен "Греховни тайни'' на Лоръл Макий има и друга издадена книга.Надявам се да има книга и за Елизабет и брата на Доминик

Гери, няма друга преведена книга от авторката! И на мен ми се четеше за Елизабет и брата на Доминик, но се оказа че няма такава книга....  Sad "Греховни тайни" е втора книга, първата е за сестрата на Доминик- Лили и братовчеда на София Ейдън! Heart Eyes Само че авторката незнайно защо е написала само 2 книги, а наистина ми стана интересна историята на Елизабет!  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 22:34 от hrisi04

# 168
  • София
Готово, прочетох я  newsm44

Скрит текст:
Ава накара Джеси да се сдобри с родителите и сестра си още в болницата. Изписаха го, прибраха се за две седмици в апартамента си, после заминаха за вилата в Испания. Там се разбра, че Джеси е продал имението, а Сара е решила да замине за САЩ. На плажа направиха още една сватбена церемония, този път в присъствието на всичките им роднини и приятели. Той ѝ каза, че тя вече знае всичко за него, че я обича, тя го обича и т.н. и т.н Хепи енд  Grinning

Спокойно ѝ давам 5 от 5.

# 169
  • Плевен / София

Скрит текст:
Ава накара Джеси да се сдобри с родителите и сестра си още в болницата. Изписаха го, прибраха се за две седмици в апартамента си, после заминаха за вилата в Испания. Там се разбра, че Джеси е продал имението, а Сара е решила да замине за САЩ. На плажа направиха още една сватбена церемония, този път в присъствието на всичките им роднини и приятели. Той ѝ каза, че тя вече знае всичко за него, че я обича, тя го обича и т.н. и т.н Хепи енд  Grinning

Спокойно ѝ давам 5 от 5.
благодаря... bouquetобичам хепи ендите... Joy Joy Joy Joy

# 170
  • Euskal Herria
 bouquet И аз, и аз... нека да е детинско, ама ми харесва "И заживели щастливо"  Joy

# 171

Скрит текст:

Спокойно ѝ давам 5 от 5.

Еее, супер! bouquet С интерес следях спойлърите! Прекалено много драма, много стари гаджета и тайни от миналото, но щом ти е харесала мисля, че и аз ще остана доволна! Peace Не сподели обаче дали секса е в изобилие както в първата книга, където преобладаваше... Joy

# 172
  • Euskal Herria
Да помоля и за още нещо - колко деца имат?

# 173
  • София
В третата сексът е малко, а в сравнение с предишните две направо липсва.
 Децата
Скрит текст:
са две - близнаци.
Това наистина ли забравих да го напиша  Rolling Eyes

# 174
  • Euskal Herria
Благодаря! Не си забравила, просто се чудех дали накрая не ги дават след н-брой години, затова попитах.

# 175
  • София
На английски - не, обаче ако и в третата се появи някаква глава на български, която липсва на английски...

# 176
На английски - не, обаче ако и в третата се появи някаква глава на български, която липсва на английски...

Мисля, че тази допълнителна глава е новелка към поредицата. Незнайно защо обаче я намирам само на френски.

Иначе аз чета Сойка пресмехулка, около 3 години и нещо след като прочетох първите две книги (съвсем я бях забравила тази книга  ooooh!) и.... продължавам да си търся нещо интересно за четене, че съм изпаднала в голяма дупка  Rolling Eyes.

# 177
Много съм разочарована от Този мъж. Надявах се на интересна любовна история, която да е пикантна и с горещи сцени. Получих сцени след сцени и не разбрах отде дойде тая любов. Джеси ме издразни повече и от Крисчън Грей, не мислех, че е възможно. А Ава е поредният пример за безличен дразнещ женски образ, за който знаем най-вече, че е с атрактивен външен вид, склонен да се поддава на влияние и не иска да бъде наранен в никакъв случай. Заради описанието на първата им секс сцена откровено Джеси ми стана противен, тя ме учудва, а на авторката й лепвам етикет "чуди се какво да измисли, че да е нещо ново под слънцето, нищо, че сюжета вече стана банален".

От въпросния сюжет за  еротичен роман с доминантен мъж богаташ за пореден път заставам зад Кросфайър, с Гидиън Крос най-добре си пасваме.

Четох Обещание и съм много доволна от книгата, имаше интересни моменти.

Твърде далеч 1 и Твърде далеч Никога не успяха да ме покорят, историята за мен не е увлекателна.

Не знам Красива забрава дали да почвам, харесвам Красиво бедствие, но ако е нещо подобно като история, или пък по-слаба книга, не ми се чете. Авторката е създала симпатичен образ като Травис и аз се забавлявах с него, но не ми допада стилът й с постоянните диалози, чести повторения и липса на детайли. Ще чакам още отзиви

# 178

Четох Обещание и съм много доволна от книгата, имаше интересни моменти.

Твърде далеч 1 и Твърде далеч Никога не успяха да ме покорят, историята за мен не е увлекателна.

Не знам Красива забрава дали да почвам, харесвам Красиво бедствие, но ако е нещо подобно като история, или пък по-слаба книга, не ми се чете. Авторката е създала симпатичен образ като Травис и аз се забавлявах с него, но не ми допада стилът й с постоянните диалози, чести повторения и липса на детайли. Ще чакам още отзиви
Ще си леко разочарована. Действието не е така динамично/смятай заспало е/,повтарят някои моменти с Травис от друга гледна точка. С две думи-не ми хареса особено. Прежалих се да си я купя,но....Не биях я препрочела. Сигурно ще купя и другите да видя за останалите братя. Мен лично ме дразни този модерен похват да се пише ту от името на единия,ту от името на другия. Не показва чак толкова разлики,колкото е искала авторката. Ако нямаш какво друго да четеш, и си я купила-става. Иначе-не си давай парите.

# 179
  • София
Имам два въпроса:
Някой знае ли що за жанр е "Cozy мystery "? Тук го видях - https://www.goodreads.com/book/show/574955.Abby_Cooper_Psychic_E … _home_module=true
И някакви отзиви за това, ако някой го е чел - https://www.goodreads.com/series/46493-mackenzies-mcbrides

Общи условия

Активация на акаунт