За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 237
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Започнах 'Грей", но едва ли ще ми издържат нервите да прочета всичко, особено след като книгата се базира само върху първата част...Ще прескачам някои моменти, но определено съм разочарова,че авторката не е събрала в една книга цялата история от негова гледна точка! Sad Има някои моменти, които са ми много любопитни през погледа на Крисчън и най-вече след като разбира за бременноста на Ана и срещата му с Елена...даже всичките му срещи с нея тъй като техните отношения ми бяха непонятни.Сега се надявам да ги разбера по-добре от негова гледна точка! В общи линии събитията от третата книги са ми най-любопитни ... Peace

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 18:12 от hrisi04

# 301
Мъча една ужасно скучна книга и за мой резил и заглавие и автор не знам а съм приготвила и от нея поредица.Тази "Грей" толкова ли е зле колкото я описват?  newsm78

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 23:16 от ctefani

# 302
  • София
Мъча една ужасно скучна книга и за мой резил и заглавие и автор не знам а съм приготвила и от нея поредица.Тази "Грей" толкова ли е зле колкото я описват?  newsm78

Аз след Нюансите трудно ще започна "Грей". Отзивите не бяха много добри, но пък те и за Нюансите не бяха такива, а се превърна в някакъв феномен (непонятно за мен, но факт).

# 303
  • В къщурката на хълма на феите
Тази "Грей" толкова ли е зле колкото я описват?  newsm78
че и по-зле, ако питаш мен..

# 304
Който е харесал трилогията ще хареса и Грей! Аз съм по средата и тъй като нямах никакви очаквания не съм разочарована!  Крисчън си е Крисчън, в главата му е пълна каша...

# 305
  • в сърцето на един мъж...
На 8ми декември излиза нова книга на С.Е. Филипс

Скрит текст:
Очаквайте на 8 декември "Мис Каприз" от Сюзън Елизабет Филипс.

Те са като керосин и огън, като хайвер и бира.
И са на път да се влюбят безумно...

Само допреди няколко месеца тя е пиела шампанско на партитата на висшата английска аристокрация, омайвайки с чара си дори и принцове. Но след смъртта на майка й всичко в живота й се преобръща и нещастията я сполетяват едно след друго. Сега, разорена и отчаяна, тя куцука по един селски път насред Тексас в розова рокля с кринолин...

Той обича три неща: играта на голф, студената бира и красивите жени. Но ако знаеше какви неприятнос­ти го очакват с тази надменна английска лейди с грозна бална рокля, никога нямаше да й предложи помощта си...

Запознайте се с Франческа Дей и Дали Бодин – двама души, различни като деня и нощта. Тяхната история ще ви очарова и плени; ще ви трогне и разсмее до сълзи.

# 306
  • Euskal Herria
Ееех, явно е практика издателствата все в разбъркан вид да пускат сериите, но пък важното е че ще ги видим на български.

# 307
То това не е ли от тая серия с другия голфър? По-кротко лейди ли беше?  Thinking Защо да е разбъркано? Коя по ред е тази?

# 308
  • Euskal Herria
Да, точно от тази серия е. Това е първа книга. В "По-кротко лейди" Франческа и Дали вече имат 20+ годишен син.

# 309
То това не е ли от тая серия с другия голфър? По-кротко лейди ли беше?  Thinking Защо да е разбъркано? Коя по ред е тази?

В ''По-кротко лейди'' героите Франческа и Дали (двойката от Мис Каприз) са женени от дълги години и даже имат син на 21 години...Тя е приятелка на Ема (героинята от По-кротко лейди) а Дали е човекът, който е научил Кени на голф и го е спасил от саморазрушение...тоест далеч по-добре щеше да е ако бяха пуснали книгите в правилния ред! #2gunfire Много е дразнещо!

# 310
Ясно, мдаа, дразнещо е Confused

# 311
  • Euskal Herria
Е, че те и от Ергон така пуснаха новата серия на Клейпас.

# 312
Предполагам, че ще има и книга за сина на Франческа и Дали, тя сигурно ще е следващата издадена... newsm78
В Уикипедия пише, че поредицата се казва Americans Lady и че първата книга е "Бляскаво момиче", а третата "По кротко лейди"... Ако е така какво общо имат двете книги.... Не съм чела ''Бляскаво момиче'', но май няма нищо общо с голфа!  Thinking Тогава защо се водят от една поредица!  newsm78

# 313
Много странни решения, едва ли не знаят поредността на книгите, вероятно е свързано с правата върху издаването (и/или неща в бизнеса, които не са ми ясни).
Ще ви издам сега една моя странност - не обичам да се връщам назад в поредиците, ако без да знам, че е поредица съм подхванала 3-тата книга например не се връщам да чета 1-та и 2 -та. Confused Луда работа, но ми е странно и това е...само за Бюкянън направих изключение, че бях започнала от Списък с убийства.

# 314
При Бюканън няма проблем да се чете разбъркано, тъй като много рядко се появяват герои от предишните книги...но в случая със С.Е.Филипс е наистина неприятно!  Sad Вчера четох ''По-кротко лейди'' и героите Франческа и Дали имат вече 20 години брак, той празнува 50-годишен юбилей, имат голям син и не мога да се абстрахирам от това и да чета за тяхното запознанство...поне не толкова скоро! ooooh!
А коя е новата серия на Клейпас и каква й е подредбата, за да не я започна и нея разбъркано! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт