За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 216
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Скрит текст:
Аз пък харесах Обещание, но може и да е защото я четох веднага след Този мъж (а след нея почти всичко би ми харесало).

Истински си оправих настроението обаче, с малкото преведени книги на Джанет Еванович от поредицата за Стефани Плъм. Не знам как съм ги била пропуснала навремето и сега си ги изчетох с голям кеф.

Много свеж, интересен сюжет, колоритна главна героиня. Мераклиите за нея са цели двама и не знаем кого харесваме повече. За любителите на крими елемент, има и такъв. Има безумно смешни моменти, на които се смях с глас докато четях.

Симпатична е поредицата, да, обаче подчертаното не го разбрах, в какъв смисъл "ние"? Иначе аз залагам твърдо на Рейнджъра.

Ние - аз и Стефани Плъм  Simple Smile. Веднъж съм за Рейнджъра, после го мисля Джо Морели, и обратно. Признавам, че и аз клоня леко към Рейнджъра, все пак той е по-лошото момче, пък и богат и загадъчен Laughing

# 361
  • София
А, ясно.
Според мен Морели хич не е лош, даже се държи доста мъжки, като се има предвид, че подозира за Стефани и Рейнджъра, но на фона на последния бледнее - това му е единственият проблем.

# 362
В ''книги спасете ме'' има качени 5 книги от тази поредица Стефани Плъм,но са разбъркани! Отделни истории ли са или са свързани? newsm78 Може ли малко инфо за сюжет...подразбирам, че има някакъв любовен триъгълник...

# 363
  • София
Леко криминале, леко любовно, забавно... Приятни са, има нещо като триъгълник, но акцентът не е този. В Читанка са качени с номерацията си, но на български са превеждани много малко и хаотично. Естествено. Отделни криминални истории са. На мен ми харесват.  Simple Smile

# 364
Не знам дали сте споменали,но се очаква на 1 декември първата книга от спин оффа на Братството.

https://www.goodreads.com/book/show/24903031-blood-kiss

# 365
  • Бургас
Сага видях в сайта на Хеликон, че се очаква книга 1 от поредицата "Демоника", преди време доста се коментираше но беше на английски ез. и се отказах. Въпроса към челите поредицата е дали си заслужава да се купува или да я чакам да излезе онлайн някъде. Те не че ще пуснат веднага официален ел. вариант който да си купя, но все пак. Напоследък си купих доста ел. книги и честно казано 10% да си заслужават.

# 366
Здравейте! Не знам дали това е правилната тема, но все пак ще пробвам, че ми е спешно..
Имам приятелка туркиня, която обича да чете най-вече турска литература, заедно с "фаворитите на манекенките" (Коелю, Букай)... Искам да й подаря книга, но не съм запозната толкова добре с турските автори - виждала съм я да чете в оригинал "Любов" на Е. Шафак, заедно с още една неина книга (не помня как се казваше).
Та на кратко трябва ми турски автор, романтична история и да е с насоченост към психологията. Може да ми предложите и друга книга на Шафак, която отговаря на горния ред..
Предварително благодаря! bouquet

# 367
За жалост аз не мога да ти помогна, чужда ми е турската литература!

Завърших "Индия Плейс" и не съм разочарована! Peace За мен е най-слаба от поредицата, но това не означава, че не ми е била интересна след като стоях до малките часове за да я довърша! На мястото на Хана едва ли щях да се върна при Марко заради всички обстоятелства и може би заради това не ме грабна тяхната история!Той наистина се бори за нея след повторната им среща, но чак накрая ми стана симпатичен заради упоритото преследване! Mr. Green Нямам търпение обаче да излезе следващата част за Коул! Heart Eyes
Междувременно авторката е издала още 2 новели: Първият Хелоуин на Брейдън и Джос и Свети Валентин на двойките... В момента чета втората новела и Джос е бременна с трето дете!  Heart Eyes
Жалко, че не се издават на български...  Crossing Arms

# 368
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте! Не знам дали това е правилната тема, но все пак ще пробвам, че ми е спешно..
Имам приятелка туркиня, която обича да чете най-вече турска литература, заедно с "фаворитите на манекенките" (Коелю, Букай)... Искам да й подаря книга, но не съм запозната толкова добре с турските автори - виждала съм я да чете в оригинал "Любов" на Е. Шафак, заедно с още една неина книга (не помня как се казваше).
Та на кратко трябва ми турски автор, романтична история и да е с насоченост към психологията. Може да ми предложите и друга книга на Шафак, която отговаря на горния ред..
Предварително благодаря! bouquet
Решат Нури ми идва на прима виста..

# 369
Решат Нури ми идва на прима виста..

Кой романтичен роман предлагаш? bouquet

# 370
  • в морето до колене
И аз не познавам турската литература и само Решат Нури и на мен ми идва на прима виста.  Simple Smile

E, "Чучулигата" е класика. И май не само според мен, а някак всепризната... Или бъркам.
Аз май само това съм чела от него. Но харесвам романа.

# 371
И аз не познавам турската литература и само Решат Нури и на мен ми идва на прима виста.  Simple Smile

E, "Чучулигата" е класика. И май не само според мен, а някак всепризната... Или бъркам.
Аз май само това съм чела от него. Но харесвам романа.
И "Листопад" е негова.
Но си мисля,че приятелката ти няма как да не го е чела. И все пак "Чучулига" е по-хубава. Заслужава си.

# 372
"Чучулигата" е прекрасна книга, но щом дамата е туркиня има огромна вероятност да я е чела и да я има. Аз в такива ситуации вземам ваучер и го подарявам, човекът сам да си избере книга.
Сещам се за още една, която имам с подобна тематика - Феридун Заимоглу - Любовен пожар. У нас май не е много популярен автор, може да не я е чела.

# 373
А от Елиф Шафак, освен "Любов", "Чест" и "К.. на Истанбул", какво да избера? "Дворецът на бълхите" или "Речник на погледите"?

# 374
  • ВАРНА
Чета поредицата Хард Инк,но нещо не съм много впечатлена.Може би за първи път чета книга с татуирани мъже и е интересно описанието и отношението към татусите  Peace Във втората книга ми  куца някак завръзката,идват ми някак понагласени ситуациите,знам ли....Знае ли се кога ще излизат други кните и за кого ще са?

Общи условия

Активация на акаунт