Перилни препарати и омекотители - 35

• 59 980
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Благодаря,  Guess Who !  bouquet

# 166
Днес в миг на лудост реших да мириша омекотители и си харесах само Бинго сензитив бебе е май - та купих го и сега пуснах за проба . На етикета има бял люляк -аромата е нежен и ми допадна.
  Та мирисах и други и си излязох от магазина с разлютени очи и сърбящ нос - още ми държи влага Grinning
 / Аромата на Ленор Сензитив - ама хич не ми хареса - може би щото е концентриран ли /
   Ще си търся аз Бинго - даже ако има и по-голяма опаковка бих си купила .
  Дали в Турция има нещо подобно / имам познати ходят до там и да поръчам моето любимо Бинго Grinning /

# 167
  • Пловдив
Жармен,това бинго ли дириш так усилено...http://izi.bg/product/1384/bingo-prah-za-cherni-i-tsvetni-drehi-2kg.html
Хм...наистина ли е добро? Thinking

# 168
Ами нали ви пиша колко пъти - Ариел купих тези дни от Лидл и не ми изпра така добре бели чорапи - като него.
  Явно и други знаят как пере и не го откривам / или ме четат Grinning /
Да ви приличам на рекламно лице на Бинго или как е компанията произвеждаща го Grinning
 Аз даже не съм фен на турски стоки .
  Сега отворих линка ти - пише - няма наличност Grinning

# 169
Бинго имат хубави продукти на добри цени. Омекотителите им са чудесни и трайни, праховете също. Почистващите им препарати също ги бива.
Важното е човек да е доволен.

Жармен, забавно ми е как превключи от любимата Тема към любимото Бинго. Wink

Ето продуктовата линия в Турция. Няма "стари найт", а съм сигурна, че имаше преди. В края на краищата, Бинго има и други прахове за цветно, които са същите като "стари найт", а разликата е само в парфюма. Освен това в Кауфланд има Бинго стари найт. Като ти е на път, ще си вземеш.

Между другото, знаеш ли, че има препарат за под с парфюма на праха за пране и омекотителя?

# 170
  • София - Рим и обратно
Жармен ме убива с това Бинго Laughing. Сто процента не си рекламен агент, той нямаше да се справи толкова сладко. С най-добри чувства го казвам, забавлявам се bouquet
А как така ти пере идеално бели замърсени чорапи, като е за цветни и черни, не разбрах аз. Ще ме накараш да го купя, ако има малка кутия и да го видя това чудо. Само дето миризмата му ми е малко.... Sick.
А за белия омекотител Бинго - и на мен ми харесва.

# 171
Пробвала съм и други от серията Бинго и не ми харесват толкова .
  Мен аромати не ме вълнуват хич - и ми е важно да пере добре и да не смърди силно . Прането да е меко и да не ми провокира алергиите . Това са ми критериите / а този пере и на ниски градуси и кратки програми/ . И щом той ги покрива - има ли значение ,че не е прехвалена марка и ако Ариел - не ми харесва -не мисля ,че съм длъжна да пиша неверни неща така щото да съм угодна на общото мнение.
    Миризмата не остава накрая толкова силна и затова съм доволна . Имам обострени сетива и силни и тежки миризми не обичам / и не само - кихам и ми сълзят очите от тях - ако ще да са най -скъпите и от клас А+++/
   Да обясня пак -  началото на лятото синът ми ходи на зелено училище - като се прибра съответно имаше и куп дрехи за пране - та пуснах една пералня с цветно пране и случайно имаше попаднала в дрехите бяла памучна шапка с козирка / тя беше силно зацапана с петна от трева и кал и мислех директно да я изхвърля / - та тази шапка излезе искрящо бяла и без петна / не посивяла или оцветена от цветни дрехи / - програмата беше Вълна на 30 градуса .
     Същото става и с чорапите - цветни се перат с чифт бели чорапи / първият път беше пак случайно/ - чорапите излизат искрящо бели на 30 градуса кратка програма . Тъмните дрехи не избеляват - цветовете са освежени - прането е максимално меко / водата с която пера е варовита и максимално твърда - омекотители не ползвам/
 Последният омекотител го купих заради Ариела и в миг на моментна лудост Grinning

# 172
  • Бургас
Аз вчера видях за пръв път Бинго сензитив.Не знаех че има и такъв.И всички видове струват 3.99 лв. Grinning

# 173
Жармен, може и да го спират, защото е съмнително да го няма масово като преди, а само в отделни магазини.

# 174
Тук най -евтините са 4,79 някъде . Инак има и над 5 лв.
 Не ми е важна цената ,а да ми покрива критериите .
  Не бих се зареждала с прах или каквото и да е само щото е някаква си марка. / Преди бях на този принцип и перях само и единствено с Ариел години наред . /

# 175
Жармен, може и да го спират, защото е съмнително да го няма масово като преди, а само в отделни магазини.
Обикновено хареса ли ми нещо или го спират или му променят качеството .

# 176
  • Sredets/Burgas
Бингото Staty Night ли да спират?
Че той, поне в България, не е ли най-вървежния вариант?

Сега си изпрах цветната завивка с него...
Не се усетих веднага, но мога да ви кажа,
че ще се комбинира прекрасно със Soupline/Softlan Мандарина и Ванилия,
http://www.colgate.de/app/Suavitel/DE/Liquid/InnerHarmony.cvsp
по простата причина, че парфюмът е същия! Simple Smile
Сигурна съм на 300%, защото го имам. Simple Smile

# 177
В малки кутии си го има навсякъде праха . А и някаква реклама течеше по тв - септември  я чух / не гледам тв Grinning и не знам дали още върви /

# 178
  • София, Младост
Нем ми се вярва да го спират. По телевизията активно му върви реклама. Съвсем скоро я мярнах:
Скрит текст:
https://www.facebook.com/bingo.bulgaria/videos/624912150939867/

# 179
Жармен, Bingo Shining Colors не ти ли харесва? Starry Night се води от парфюмната им серия и би трябвало да е с по-силна и дълготрайна миризма според този сайт, което, доколкото разбирам, се опитваш да избегнеш.
Пробвала съм и двата и според мен няма разлика в изпирането, само ароматът е различен.

Имам покривка от 100 % вискоза, която синът ми върна в безобразно състояние след купон с петна от червен сос и някакви оранжево-кафяви от фрешове и смутита. Пръсках и мазах с разни препарати, киснах я цял ден с избелващата добавка на Ариел, после я изпрах с прах за бяло на 40 градуса и с въпросната добавка, обаче петната изсветляха, но не изчезнаха напълно. Колебая се да я изпера на по-висока температура, заради вискозата. Някакви идеи какво друго да изпробвам или да я пускам на 60 градуса, пък каквото стане. Най-много да се свие и петната да останат. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт