Перилни препарати и омекотители - 35

• 59 982
  • 717
  •   1
Отговори
# 180
За село бях купила пакет от  Bingo Shining Colors - пере , но Стари найт си ми харесва повече и като ефект върху тъмни дрехи . Аромата при мен изчезва - силен е само от пакета . Затварям плътно и не ми пречи. Но не ми е лютяло на очите както от Ариела например тези дни.

# 181
  • Sredets/Burgas
Гес, виждала ли си скоро омекотителя на Sano с мед и мляко?
Последните няколко пъти, когато го търся, все го няма...
И в Бургас последно когато бях, в магазинчето на "Калоян" го търсих и го нямаше...
Снощи пак се огледах за него, обаче липсва...

# 182
  • София - Рим и обратно
На мен пък ми липсва лилавият омекотител на Май форест, почти никъде не го виждам вече. Само останалите два на марката, които не ми харесват.

# 183
Гес, виждала ли си скоро омекотителя на Sano с мед и мляко?
Последните няколко пъти, когато го търся, все го няма...
И в Бургас последно когато бях, в магазинчето на "Калоян" го търсих и го нямаше...
Снощи пак се огледах за него, обаче липсва...

Не, съжалявам, няма го от известно време. Обаче пък си взех ето този - пак е от същата серия Care, но е с бели цветя:
Скрит текст:
М-м-м! Прекрасен! Heart Eyes
Има го и на "Калоян" 41 в Бургас (ако не е свършил) - там е по-евтин от магазинчето на Краснодар.

# 184
  • Стара Загора
В момента Персил излиза много изгодно в ДМ. Цената на праха за 20 пранета е 6.99 лв и ако купиш 2 пакета и представиш талона за 35 % отстъпка, общо излизат 9.08 лв. двата, т.е. една торба за 20 пранета излиза 4,54 лв. Аз досега такава цена за Персил не съм виждала и се запасих с 4 бр.

# 185
Ха, не знаех, че талонът може да се комбинира с текущата промоция. Супер изгодно е това.

# 186
  • София
Аз днес си забравих талона и купих на 6,99 лв в DM.Попитах на касата дали талона дава допълнителна отстъпка,а момичето ме попита какъв талон - или се направи на луда, или наистина не знае, което пък е доста странно.

# 187
  • Русе
Аз днес си забравих талона и купих на 6,99 лв в DM.Попитах на касата дали талона дава допълнителна отстъпка,а момичето ме попита какъв талон - или се направи на луда, или наистина не знае, което пък е доста странно.
Не е знаела. Предната седмица бях рожденик. Три пъти ходих да пазарувам, при три различни касиерки. Два еднакви отговора не получих на въпросите, които им зададох, а последната дори не знаеше, че трябва да попълвам талон ooooh!

Ще взема и аз да си разпечатам талона и да си купя 2 пакета прах. А може ли да взема един за бяло и един за цветно пране?

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 21:55 от viki_1974

# 188
Комбинацията е  по твой избор.

# 189
  • Русе
Комбинацията е  по твой избор.
Благодаря!

# 190
  • София
хайде и аз пак нещо съм изтървала - какъв талон  Rolling Eyes

# 191
# 192
# 193
На талона пише че не се комбинира с други намаления, дано не ми се заядат

# 194
  • Русе
На талона пише че не се комбинира с други намаления, дано не ми се заядат
Да. И на мен това ми направи впечатление. Но предната седмица и за намаление рожденик ми го казаха същото, а си купих намалена стока и системата ми я отрази с отстъпка. Пък и ето, galeta се е възползвала, че и за 4 пакета. Може и да мине номера Wink

Общи условия

Активация на акаунт