Перилни препарати и омекотители - 35

• 60 208
  • 717
  •   1
Отговори
# 240
Ти си добре, аз миналата седмица си купих от Била Персил 40 пранета за 16 лева...и се радвах даже Simple Smile

# 241
Аз пък не съжалявам - имам един Ариел и ще си търся моето любимо Бинго Grinning

# 242
  • Пловдив
С това Бинго всички ни запали  Twisted Evil

# 243
Я разкажете за тях- какво им е хубавото и каква е цената ?
Какво да разкажем... Приличат на обикновените капсули Персил с две отделения, но при тези в едното отделение им прах. Слагаш в барабана, отгоре дрехите и пускаш пералнята. За тези за бяло вече съм написала, че много хубаво избелват и изпират. И от варианта за цветно съм доволна. Струват колкото другия Персил, но... са 14 пранета, а не 20.

Днес DM Меден рудник. Служителка, която хал-хабер няма какъв е този талон и за какво служи, така че се наложи да обяснявам. Както и много стар прах Персил... Нямам намерение да им купувам залежалия прах. Не, прах не взех, само power-mix капсули. Доволна съм. 4,54 лв. - няма кой да бие тая цена.

# 244
Голямо вълнение е настанало тук. Simple Smile

С това Бинго всички ни запали  Twisted Evil
По-добре Персил, особено на тази цена. Ако не го изкупят още тази вечер, де.  Simple Smile

# 245
Извинявам се за малко тъпия въпрос,но проблем ли е,ако талонът е принтиран черно-бял  Blush Че нямам цветен принтер,иначе благодаря и аз за него,отивам при първа възможност в DM  Crazy

Оп,извинявам се,видях две страници по-назад,че е писано,ама от вълнение да не изпусна Персила не съм видяла  Laughing  ooooh!

# 246
Това си е мое мнение - на мен Бингото ми е идеално и докато не го развалят ще го купувам -ама спре ли да пере добре - ще ви напиша .
  Не хваля нещо заради марка или щото е евтино и ми е изгодно.

# 247
Гес, аз бях писала, че в нашия ДМ видях един Персил сензитив прах от преди три и косур години #Crazy
Утре ще видя, но ако е същия, и аз няма да взема май. Искам един сензитив и един за бяло да взема, или сензитив и от тези капсули с прах и гел. Определено ще гледам срока на годност обаче Peace

# 248
Капсулите с гел и прах са супер, наистина. И таблетките, които спряха, перяха чудесно, още ми липсват.
Таблетките наистина бяха великолепни. Имам една кутия за цветно, които бях купувала от Пикадили като ги изчистваха.
Сега от тях има в Елитис, но с наближаващ срок и на висока цена. Бих взела, ако ги намалят наполовина като в Пикадили.

# 249
На моя сензитив не видях дата на производството  на другите юни 2015 и октомври 2014 ...мисля че са приемливи

# 250
  • Русе
А ММ днес ми разпечатал талона и го забравил на работа ooooh! Дано до понеделник вечерта да не изкупят Персила в нашия магазин. По-скоро дано не са се усетили за талона Laughing

Жармен, в Русе има два магазина ДМ.

# 251
  • Варна
Ползвам турски Persil expert cold zame за цветно и бяло,омекотител юмуш,-турския коколино синият концентрат
Отделно си редувам и с dash капсула, но си ми пращат от Италия. Миришат прекрасно.От години не пазаря от българските вериги,защото съм си патил от лоши партиди...

# 252
  • София
В Кауфланд ще има Коколино на 5,49 за 42-57 пранета и Тайд 20 пранета на 5,99.
Иначе и аз се наканих на това Бинго, ще си взема поне една малка кутия  Laughing

А относно цената в дм и аз за това проверих моите пакети, имах съмнение, че може да пробутват стари прахове, но моите са доста нови.

# 253
  • оттам, откъдето започва България
Току-що се връщам от нашия ДМ. Персила си е на цена 10 и нещо и въобще няма такова намаление от 6,99 лв. Взех и брошура от магазина и в нея също няма отбелязано такова намаление на Персил. Аз ли нещо не разбрах.  newsm78

# 254
Освен да си в друг град? Аз взех от два различни магазина в София

Общи условия

Активация на акаунт